Társ nélkül, örökké (beszélgetés)
mért lenék a valamelyik nap is viszapofáztam neked az biztos roszul eset neked
de amit írtál nem tetszet és szó kóvete a szót
és jötek a bonyodalmak itt
:) kösz.
Nem tudom melyik korosztályhoz tartozol.Szerintem a 20-30cas nőknek még fontos, hogy a pasijuk lepedőakrobata és pofátlanul magabiztos is legyen.
40 fölött meg már másabb értékrend alapján ítélnek a nők. Persze lehet nem így van.
Köszönöm Joe! Elméletből nagyon jó vagyok. Azt hiszem csillagos ötösre írnék egy szexesszét.
A gondom a gyakorlattal van. A tudásomat képtelen vagyok gyakorlatban alkalmazni. Ügyetlen vagyok.
De mondta mindegyik. Sokat beszélgettünk erről, hiszen ez a kapcsolat alapja. Ha ez nem működik akkor nincs értelme.
Viszont hiába mondogatták hogyan csináljam, nem bírtam úgy csinálni. Meg a kedvem is elment amikor újra és újra azt látom, hogy nem tetszik neki valami, vagy totál ideges már...
Végül eljutottam idáig, hogy kész tortúra a szex. Fiatal nő meg ráun erre hamar. Meg is értem.
Nem mazochista vagyok, csak van egy gond amire keresem a megoldást. Kíváncsi vagyok miről panaszkodnak a nők. És itt a fórumokon elég sok panaszt lehet olvasni.
A méret nem lényeg, csak ügyes legyen a pasi.
Mások szerint a méret lényeg, leginkább a vastagság.
Jótanácsok is elhangzanak, pl: ha nem elég ügyes a pasid, és nem jó a mérete sem, akkor menjen a levesbe...
Na mindegy, lehet nem jó fórumon kopogtattam. Azért köszönöm mindenkinek a sok okosságot.
Nem értelek, hiszen a nevem nincs kiírva. Miért lenne bárki szemérmes az interneten? Élőben nyilván nem mondogatom senkinek a paraméterem.
És pont a netes névtelenség adta lehetőség miatt vetettem fel a problémám.
Viccet csinálni ebből eléggé barátságtalan dolog.
:D Jó duma!
Rád beindultak már ilyen dumával??? :)
írj privit és én feltöltöm és letudod tölteni ha érdekel
persze kel leni ehez partnernek is
azokat a férfiakat a ki meg üti a nöket az teljesen elitélem söt el is zárnám egy helyre mivel nem tudom meg érteni hogy képes egy férj megütni egy nöt akit szeret álitolag
öket egy hejre kéne zárni végleg ahol bizonygatni tudják egymáson a erejüket
a nöket ovni kel szerintem szeretni megbecsülni lehetne még sorolni
nagyon sok gyengédséget kel adni a nöknek hogy teljes szívükböl szeresék a férfit
valaki írta hogy veri a barátnöjét ara akartam komentálni
de ezt én még nem csináltam mivel éán egy klinikai eset vagyok a nöknél csak olvasok rola
komolyan sokat kell olvasni rola aztán véghez tudod vini a gyakorlatban is
ez most kizárólag legoo-nak szól
meg férfiaknak
ha nem felesz meg a nőnek szexuálisan akkor van egy módszer amivel képes vagy a menyekbe repíteni de ez sok tanulást igényel és sokat kell olvasni róla
van egy bemutató filmem elöl amit láthatsz szívesen feltöltöm a nettre és onnan le is töltheted
kizárólag sok olvasás elöl mível ezzel sok örömet tud okozni a nőknek
höhö..mondasz valamit..
simán el tudom képzelni,hogy ettől pár nőnek megjön a kedve,és az ösztön:)
Legoo jól figyelj!!!!!!ha találkozol egy nővel és tetszik a következőket mond!
Nekem 15 cm a farkam,180 cm magas vagyok,szeretem a sportot,és gátlásos vagyok+nemvagyok egy lepedőakrobata.
Ha erre nemindul be az anyai ösztöne akkor semmire:))
Ennél nagyobb duma nemis létezik ,és ezt mind tefogalmaztad meg.Na vágod már ,ezért vagy császár:)
:D na..megy ez nekem ma..paraméretek:D
szóval paraMÉTEREK
:)
a paraméretek közlése egészen messze van még attól,hogy az ember képes legyen a vágyait normálisan megfogalmazni,és hogy képes legyen egy másik neművel hatékonyan beszélgetni ezekről
legoo !!!!!!!!!!!játszik ,hiszen még a neve is az:)
Kikell rakni mint a rubik kockát:)!!!!
nem olvastam végig a párbeszédet, de én még egyetlen méretezöösdivel nem találkoztam itt a fórumon, komolyan!Egy párbeszédet nem láttam, ami errööl szólna, nem lehet, hogy eleve az érdeklöödéseddel van bajod és erre keresel rá? Ott aztán meglehet, nem is találsz más nööt, csak aki errööl az egyrööl képes véleményt alkotni.
Vagy van Benned egy csipetnyi mazochizmus és tudat alatt a számodra kínzó téma légkörében akarsz maradni?
ez nekem is meglepő,hogy ha érzelmek is voltak,hogy sülhettek el ennyire balul a dolgok..
..tanulni...:egyik nő sem mondta,h csinálj vmit másképp?nem kommunikáltatok ilyesmiről?
Ez a sok várás átka,h az ember túlzottan szemérmes lesz közben,mert nem illik kimondani a vágyait..
További ajánlott fórumok:
- Fogyni gyorsan kínzó éhség nélkül. . .?! Régi sikeres fórum-új köntösben. Ha szeretnéd tudni a titkot, csatlakozz, segítünk.
- Stressz, szorongás, pánikbetegség, depresszió?Gyógyszer nélkül van megoldás?
- A kislányom most ment első osztályba. 21 fős az osztálylétszám és az első nap padtárs nélkül maradt. Mi a teendő ilyenkor, mivel biztassam
- Hogyan lehet megszabadulni a "tű-fóbiától"? Avagy, hogy bírjuk ki a vérvételt, a lidokain injekciót és társait ájulás nélkül?
- Ok nélkül idegesít a társam
- Hitel használt házhoz kezes, társ nélkül? Melyik a legjobb bank?