Főoldal » Receptek » Levesek, levesbetétek receptjei » Tárkonyos tüdőleves recept

Tárkonyos tüdőleves recept

A Tárkonyos tüdőleves hozzávalói:
30 dkg sertéstüdő,
2-3 sárgarépa,
1 fehérrépa,
olaj,
liszt,
fokhagyma,
só,
pirospaprika,
bors,
tárkony,
citromlé,
cukor


A Tárkonyos tüdőleves elkészítési módja:
A tüdőt megtisztítom,megmosom,és sós vízben megfőzöm. Ha puha apróra vágom,vagy ledarálom. A vöröshagymát megpirítom,megszórom tárkonnyal,és borssal. Vízzel felengedem,és egy jó fél óráig főzöm a karikákra vágott zöldségekkel együtt.Világos rántással és pirospaprikával átforralom a levest.Citromlével és cukorral adom meg a végső ízét. Zsemlekockával a legfinomabb.


Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei


A tárkonyos tüdőleves elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook