Főoldal » Receptek » Levesek, levesbetétek receptjei » Tárkonyos raguleves. recept

Tárkonyos raguleves. recept

Elkészítési idő 60 perc

A Tárkonyos raguleves. hozzávalói:
30 dkg csirke,vagy sertéshús
10dkg ráma kocka
3 csipet tárkony
liszt
tejszin
delikát,vagy só
1 kis sárgarépa
1kis gyökér
1 kis zöldborsó


A Tárkonyos raguleves. elkészítési módja:
A ráma felét felolvasztom ,a kockára vágott húst ezen megpiritom.Felengedem vizzel.Beleteszem a delikátot és a tárkonyt.Addig főzöm amig majdnem puha lesz.Beleteszem a kis kockára vágott zöldséget és a zöldborsót.A másik fele margarinból és kevés lisztből rántást csinálok,felengedem a tejszinnel.Jól elkeverem.És a leveshez öntöm.

Én betétnek zsemlekockát,és szallonát piritok.Ezt adom a leves mellé.


Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei


A tárkonyos raguleves. elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook