Főoldal » Receptek » Levesek, levesbetétek receptjei » Tárkonyos malacleves recept

Tárkonyos malacleves recept

A Tárkonyos malacleves hozzávalói:
40 dkg malachús
10 dkg vöröshagyma
15 dkg sárgarépa
15 dkg fehérrépa
1 csomag tárkony
1 dl tárkonyecet
2 dl tejföl
5 dkg zsír
6 dkg liszt

bors

4 dkg kiskocka tészta


A Tárkonyos malacleves elkészítési módja:
A húst apró kockára vágjuk.A kockára vágott hagymával együtt 4-5 percig pirítjuk a felhevített zsíron.Felöntjük 1 liter vízzel,hozzáadjuk az apró kockára vágott répákat,sózzuk borsozzuk és lassú tűzön puhára főzzük. A tejföllel,liszttel tárkonyecettel a finomra vágott tárkonnyal habarást készítünk,és a levesbe öntve kiforraljuk. Betétként a kiskocka tésztát kifőzzük.


Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei


A tárkonyos malacleves elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook