Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Tarja párolt savanyú káposztával recept

Tarja párolt savanyú káposztával recept

A Tarja párolt savanyú káposztával hozzávalói:
2 szelet tarja

2 marék savanyú káposzta

5 dkg füstölt szalonna

brassói fűszerkeverék(Horvát Rozi)

3 gerezd fokhagyma

1 ek kókuszolaj

köménymag

majoranna

húslevesben főtt burgonya (sima is lehet)




Tarja párolt savanyú káposztával

A Tarja párolt savanyú káposztával elkészítési módja:
A tarját újnyi vastag szeletekre vágjuk enyhén klopfoljuk. Megszórjuk a brassói fűszer keverékkel a zúzott fokhagymával. Serpenyőben felhevítjük a kókusz olajat és megsütjük a húsokat.Ha kész tálra szedjük, A visszamaradt zsiradékban kisütjük a kockára vágott szalonnát,ha majdnem kész hozzáadjuk a savanyú káposztát sózzuk, ízesítjük köménymaggal és kevés majorannával,Készre pároljuk. A főtt burgonyát hosszában négybe vágjuk és forró olajban szép pirosra sütjük.Tálaláskor a húsra halmozzuk a káposztát a sült burgonyát mellé téve tálaljuk.


Kategória: Húsételek receptjei


A tarja párolt savanyú káposztával elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook