Főoldal » Receptek » Egytálételek receptjei » Tarhonyás csülök recept

Tarhonyás csülök recept

A Tarhonyás csülök hozzávalói:
40 dkg csont nélküli, füstölt sertéscsülök,
10 dkg tarhonya,
40 dkg burgonya,
2 nagyobb zöldpaprika,
10 dkg vöröshagyma,
8 dkg paradicsom,
4 evőkanál olaj,
1 dkg pirospaprika,



A Tarhonyás csülök elkészítési módja:
A vöröshagymát megtisztítjuk, felaprítjuk, majd felhevített olajon megdinszteljük. Megszórjuk pirospaprikával, felengedjük kevés vízzel, és zsírjára pirítjuk. Beletesszük a kockára vágott csülökhúsokat, majd a kicsumázott, feldarabolt paprikát és paradicsomot. Lefedve puhára főzzük, közben vízzel pótoljuk az elpárolgott levet. A tarhonyát kevés olajon megpirítjuk, majd a felkockázott burgonyával együtt a húshoz adjuk. Felengedjük annyi forró vízzel, hogy egy ujjnyira ellepje, majd fedő alatt, takaréklángon készre pároljuk. Savanyúsággal és vörösborral kínáljuk. A tarhonyás csülköt bográcsban is elkészíthetjük


Kategória: Egytálételek receptjei


A tarhonyás csülök elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook