Tanuló vezetők, friss jogsisok gyertek csevegni! (beszélgetés)
fél 10-től Rád gondolok:)
és nyugi!
csak kötözködni jött!
engem nem zavart, legalább megtanulom leszerelni az ilyen alakokat, az életbe is annyi ilyenbe botlok:(
ó de kár:(
"hiányozni fog"...
dehogynem lesz:)
nem kell félni:)
Lehet túl durván szóltam hozzá xD
Csirkejozsi, neked meg grat! Ügyes vagy! :)
Sziasztok!
Éva,ez nagyon tetszett!:-)))
Egyébként drága barátunk már lelépett,nem tagja a portálnak!
Nálunk már egy hete nem működnek a legnagyobb kereszteződésben a lámpák. Hát nem egyszerű az élet. Vasárnap kétszer is voltam arra kocsival,tök jól ment,tudtam mikor van elsőbbségem,mikor nincs.De ma babakocsival mentünk,azt hittem sosem jutok át! Hiába volt zebra,eszük ágában sem volt elengedni,babakocsival meg ugye nem lépek le...
Ha az egyik lassított,a másik tuti nem. Visszafelé ugyanez.
Remélem holnaptól már nekem is csak várnom kell....
Én majd vidéken garázdálkodok inkább:)))))
Belejössz:))
ClearWater már vár:))))
ugye?
:)
Aztán tessék jönni mesélni,hogy milyen a kezdő vezetés:)
GRATULAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ügyes vagy!
Örülök,hogy sikerült!:)
55 kérdés van, 50 kresz elmélet 5 műszaki elmélet, minden kérdésre 60 másodperced van.
Nekünk számítógépes vizsga volt, gondolom ez országos szinten működik!
nekem elsőre nem sikerült, én hülye agyonidegeskedtem magam, egész éjjel nem aludtam!
aztán egy semmi volt...
Úgyhogy ezt ne tedd!
a tesztkönyvet olvasd át elejétől végéig...ha tudod kétszer és simán átmész:)
Gratulálok!!!!!
Ügyes vagy:)
Sziasztok!
Egyenlőre el sem akarom hinni, de ma sikerült a forgalmi vizsgám. A forgalmat jan. végén kezdtem, és ma voltam negyedszer vizsgázni, úgyhogy már nagyon tele volt a ...:D
És ma végre megtört a jég. Most már csak azt a 2-3 hetet kell kibírnom, és kezemben tarthatom a jogsim. :D Az biztos, hogy még egy jogsiba nem kezdenék bele jó darabig. Egyenlőre messzire elkerülöm az összes autós iskolát. Szerintem minden a tanulók kizsigereléséről szól. Akinek csütörtökön lesz a vizsga, annak sok sikert, biztos menni fog nekik is. Igazából szerintem a legtöbb azon múlik, hogy milyen vizsgabiztost fogsz ki. Legutóbb tuti, hogy nem voltam felkészületlenebb, hisz azóta csak két pótórát vettem, de akkor kifogtam egy szemetet, ma viszont egy rendes vizsgabiztos volt.
Na szóval hajrá mindenkinek, és nem szabad feladni! Most már tudom, és nagyon örülök, hogy volt erőm végigcsinálni! :D