Tanuló vezetők, friss jogsisok gyertek csevegni! (beszélgetés)
Jaj csajok nekem ez annyira nem megy egyedül :(!!
Kérdeztem töle nem-e tudna valahogy jelezni a vizsgán mikor kell kifelé tekerni a kormányt(azt mondta nem lehet mert észreveszi a v.b :( ).
Hát hétfőn remélem megértem ,addig kell tolatni amig nem ér egy vonalba a jobb oldali sarka a parkoló autó jobb sarkával egyvonalba??És utána kifelé tekerni a kormány ,közbe figyelni a padkát és megállni mikor párhuzamossan áll .
Már bele is keveredtem :(!!BRR
Fanny!!
Te hogy szoktad ezt a parkolást??
Akárkivel beszélek mindenkinek máshogy magyarázza az oktatója :(!
Most mesélte az egyik csaj ,hogy ö múlkor koccant is ,de az oktatója nyugodt volt ,és nem látszott meg az autón .
Hát akkor a jöv.hét jó izgalmas lesz mindenkinek..:)Remélem mindenkinek sikerül.. Jó karácsonyi ajándék lenne..
Én még nem is gondolok a vizsgára, csak arra, hogy hétfőn végre vezethetek.:)
Most, hogy mondtad, rájöttem, hogy totál elfelejtettem párhuzamosan tolatva parkolni..Jézusom..:( De valahgy így szoktam:
Kb. a kocsim felénél van az ő vége, akkor tekerem be a kormányt, és lassan tolatok, egészen addig amíg az én kocsim külső hátsó sarka egy pontban nem lesz a mögöttem lévő első külső sarkával.Majd ezen az íven beforgatom a kocsit :) Na ezt még én sem értem teljesen..:D
Azt hiszem, hogy a hétfői vezetésem meg fog érni egy misét..:)
Az jó, hogy ennyit vezetsz vizsga előtt,biztos menni fog.
Barbi!!
Igen tudok menni vezetni
-hétfőn ,és kedden is :D!
Ma jól ment végre jók voltak a lámpák ,csak a parkolás nem lett jó (azt mondta ezért megbuktattak volna :( ) ""50 cm volt a padka és a kocsi között _(""""
A párhuzamost addig értem amig vissza kell egyenesbe tekerni,de hogy kell az autó elé beállni (tudjátok kifelé tekerni a kormányt )az nem megy :( !
Vagy közel,vagy messze vagyok a padkától.
Hétfőn még gyakorlunk (de nem tudom szerdáig megfogom-e érteni :( ).
Ti hogy szoktad csinálni??
Csajok! Nektek hogy tanították a kanyarodást?
Nekem úgy h előtte visszaváltok, de nem engedem fel a kuplungot. De akkor meg hogy fog a motorfék? Hisz nincs összekapcsolás, ha nem engedem fel... :S Segítsetek!! Emiatt is félek vezetni, pedig már nyár óta megvan a jogsim... :(
Nagyon szorítok!!!!!!!!
Képzeljétek, nekem anno úgy ment le az egyik vizsgám, mint a Kőhalmi Z-féle kabaré poénban. Ott ült az oktatóm, meg én, hátul meg a vizsgabiztos, és egy tag aki éppen vizsgabiztosnak vizsgázott. Azaz 3 pasas és én. Nos, előtte még sosem vezettem azt a hatalmas dízel Opel Astra kombit úgy, hogy 4-en ültünk benne?! Rögtön le is fulladtam az indulásnál!:)))) Fel a fejjel!
Barbi!!
Köszi megfogadom a tanácsodat ,megpróbálom levegőnek néznia vb-t .Lehet megnézem előrejelzést ,talán nem lesz jövő héten hó.
Sajnos sehogy...:(
Először amikor beültem nagyon féltem(remegett a lábam, nem tudom,hogy itt meséltem-e a fékpróbát, ha nem akkor elmesélem:) )
Aztán 5 perc után amikor mentünk akkor kikapcsolt az agyam, csak arra figyeltem, hogy tényleg jól menjek, hát nem igazán sikerült..:D
Mostmár nem félek,izgulok konkrétan a vb. miatt, tudom, hogy mindenki ezt mondja, de tnyleg ki kell zárni teljesen, mintha ott sem lenne( nekem sikerült, mert a vizsga alatt meg sem szólalt, csak az oktatóm beszélt...)
Barbi!
Te hogy küzdöd le az izgulást??Pedig megfogadtam ,hogy nem görcsölök rá,de nem megy. Ha belegondolok már most gyomoridegem van :(
Igen 16-án, öcsém szülinapja..:)
Mi 3-an vizsgázunk aznap, én leszek az utolsó...:D
Barbi!!
te 16-án vizsgázol ugye jól emlékszem??
Az oktatóm aznap 4 tanulót vizsgáztat ,nem semmi mi??!!!Én leszek a 2. .De nagyon-nagyon izgulok
Én azt hittem ma vizsgázol...:) Tiszta szétszórt vagyok :D
Lányok, én már úgy szeretnék menni vezetni..:)
Akkor ugyanazon a héten vizsgázunk, remélem meghozod a szerencsémet, és átmegyünk mindketten:)
nagyon ügyes ""vagy ""gratulálok --akart lenni
Bocsi lemaradt :(!!
Rita !!
Mondtam ,hogy menni fog :D,nagyon ügyes gratulálok :D!!
Barbi!!
Ügyes vagy menni fog a vezetés 1 hónap után .
Csajok !
Ma kipihent voltam ,de esett a havas eső ,mondta hogy lassabban menjek ,meg figyeljek a járdán közledö gyalogosokra ,hogy ne fröcsköljem le őket .Minden nap van valami amit elcseszek :(
Amúgy szerdán 9:20-ra vagyok kiírva vizsgára .Nagyon izgulok ,hogy menni fog-e,kicsit a gyorsaságból vissza kell vennem!
Sikerült a kresz!!! :) 2 hibám volt, az is azért, mert nem volt benne a könyvben. :D
Köszönöm mindenkinek, aki drukkolt! Most jöhet a vezetés...
akkor igen...
nem kell erőltetni ha nincs kedved!
nekem már hiányozna...én meg azon gondolkodtam miért vártam idáig a jogsival??? tök jó vezetni:)
Rita!!
Szorítok neked, a kresz az menni fog neked :D!Majd utána lesz nehéz a közlekedés :D!Valami mindig történik :(!!
Én nem tudok ugy végig menni a városba ,hogy valamit ne cseszek el .