Tanuló vezetők, friss jogsisok gyertek csevegni! (beszélgetés)
én wagonR-en:)benzines
adogatva kormányzás az milyen?
dízeles Toyota Corollán. Imádom, nagyon könnyű vezetni.
Te milyenen vezetsz?
Hát azt én is díjaznám, ha elsőre sikerülne. De tuti nem fog, mert ha be is tartok minden szabályt, oda is figyelek a táblákra, akkor is becsúszik néha az adogatva kormányzás, amiről egyszerűen nem tudok leszokni, és az egyik vb, akinél rutinon vizsgáztam, nagyon rá van kattanva erre a témára, szóval ha hozzá kerülök, nála tuti a bukás :(
milyen autón vezetsz?
jó ha megszeretted már a vezetést:)én is már imádom:)))de azt mégjobban ha nem húznának meg:DDD
Én olyan 22-24nél járok,holnap megyek.2órát szoktunk venni egybe!
Én lekapcsolok 2esbe kanyarnál,viszont megzavar kereszteződésbe az,hogy 4 oldalról jönnek körülöttem,és mindig a körülöttem lévőkre parázok rá annyira,hogy akár újra pirosra vált a lámpa és ottragadok,vagy pedig nem látom előre,hogy melyik sávba kell érkeznem:S
Hát forgalomból már levezettem az első 10 órát, és már a második 10-ből vezettem 4-et, viszont stikliben veszek pluszakat, tehát két hivatalos vezetés közé be szokott csúszni egy-két nem hivatalos :P Úgyhogy így járok most olyan 22-nél!
Te hol tartasz?
Egyszerűen nem tudok ennyi mindenre figyelni: általában kanyarodásnál van az a hülye tábla, ahol be kell rakni 2-esbe, néznem van-e gyalogos, vagy innen-onnan jön-e valaki, esetleg még nézzek hátra...meg még pluszba nézzem a táblákat is :)
szia!
hány órát vettél eddig?
nálam is figyelmetlenség van:)
Mikor visszaültem a tanuló autóba másfél éve,én mindig egy kézzel fogtam a kormányt, a másik kezem pedig a váltón volt. Egyszer sem szólt érte az oktatóm. A mai napig így vezetek.
Jól látom egyébként hogy csak nekem volt nő az oktatóm?
Az első pár órán nagyon rosszul fogtam,alul(azaz olyan 4óra 40percnél fogtam),aztán már próbálom jó helyen fogni.A kormányon van valami faalapú fólia pont ott,ahol fogni kell,szóval az is segít,hogy figyeljek a tartásra!:)
Ha az oktató menet közbe,nem szól hirtelen útirány változtatásról,akkor egész jól megy és önfeledetten vezetgetek,de ha szól valamit pár perc csend után,akkor elkap a pánik és fáziskésésem van ..Pláne nagyforgalmú utakon.
Te hogy a kormányfogással??
Én néha elfeledkezek magamról ,és "tapogatóm"-ere mondta az Imi hogy erről már ő nem bír leszoktatni ,ha sikerül a vizsgám akor mondjam meg a páromnak hogy szoktasson le róla""".Pedig tudom ,hogy kell használni :D!!
szaisztok!
Elég keméyn szitukat írtok!Nem semmi!
Katus: szörnyű lehetett,ekkora patkányt!!!!
Már kezdek felkészülni,h mire számítsak forgalmin!
Nálam az van,h menetközben van egy csomó hibám,az oktató néha mondja,hogy itt most parkoljunk le és elbeszélgetünk a hibákról.De ha olyanja van,akkor csak az óra végén kezd el kérdéseket feltenni,de úgy fogalmaz,hogy próbál rávezetni a válaszra.Én már az elején elvesztem a fonalat,és nem tudja belőlem sose kihúzni a jó választ:D mondtam is neki,h ezt ne erőltesse,úgysem tudom..De ő próbál bíztatni,hogy jaj dehogynem tudom!
Itt pesten is vannak helyzetek.Csoda,h azért bitonságban érzem magam forgalomban.A védett út fogalmát,pl olyan 15óra vezetés után értettem meg(béna vagyok!!!)
Katus!!
Hogy birtad a 2. vizsgát ,mikor tudtad h megint ö lesz a v.b ??Nagyon izgultál?
Hát csajok szerintem elsőre nem soknak sikerül :(!.
Lehet én is feleslegesen veszek + 10 órát ?!,mert ha ilyen szitu van a vizsgán akor mindegy hogy jól kezelem az autót ,és figyellek oda ha körülöttem meg vannak ilyen sóförök :(!!
Vezetésem alatt volt olyan eset ,hogy a körforgalomba a ""papa""megállt holott neki van elsőbbsége (én meg csak néztem ,hogy ez most ugye viccel ,jót röhögtünk az oktatóval).
Tényleg nagyon sokan nem tudják használni a körforgalomat :(.