Tanuló vezetők, friss jogsisok gyertek csevegni! (beszélgetés)
Arcansas!!
Ugye milyen gyorsan ekészül :),aztán gyere majd és mesélj milyen volt az első vezetésed :)!
Én ma is egyedül mentem dolgozni,ráadásul esett a havaseső .A szélvédőre kívül ráfagyott akor elő a jégoldó, belül tiszta pára ,már az ablakot is lehúztam reggel ,hogy lemenjen .Most hogy jöttem haza már jó volt az idő.Az a baj ilyen kis távolságra még az autó se melegszik fel :(!
Szia!
Ez nagyon szuper, várjuk a beszámolót az első vezetésről egyedül..:)
sziasztok:)Most kaptam sms-t h mehetek a jogsikámért:))))és hétfőn intéztem,tök gyorsak(kőbányai okmányiroda!)
És a poén,hogy előző este volt ezzel kapcsolatosan rémálmom,szóval már az is előre jelezte,h ma történik valami:))))
Barbi!!
Remélem hamar meglesz az elsősegélyed ,és utána vezethetsz is :D!
Nekem a Puntó vezetését elöről kelet kezdenem ,teljessen más mint amin tanultam :(!De már megy ,de ha elindulásnál nem adok neki gázt akor tuti lefullad .
Amikor régen mondta Apum, hogy ha egyszer valaki ráérez a vezetés "ízére", többet nem tud kocsi nélkül élni, de már tudom, hogy tényleg így van, bár én még egyedül nem is vezettem, de tuti így lesz.:)
És végül párod tudott róla, vagy titkos akció volt?:D
Sziasztok!!
Dolgoztam de már itthon vagyok.
Kocsival mentem :D,holnap egész nap leszek ,megint csak azzal megyek dolgozni :D!!!
Sziasztok!
Jó rég írtam, bár nem történi velem semmi, de jövő hétvégén végre elsősegély tanfolyam, aztán nyomás vezetni.:)
Keditke!
Nagyon ügyi vagy, büszke lehetsz magadra, remélem nekem is így fog menni majd a vezetés!
mamcuka!
Remélem nemsokára Neked is sikerül, sőt biztos, hogy sikerülni fog..:)
Lehet ,hogy az voltál :)!!
Azt hiszem ,holnap kerülővel jövök haza munka után :D!!
Végülis igazad van ,van téligumi az autón :D!!Én merek egyedül menni :).Csak a párom félt még nagyon ,olyan édes :)
Pedig a kanyarba már lassan esek be :)!!
De édes vagy Katus :D!!
Remélem holnap nem esik a hó :(.
Katus!!
Holnap ha ilyen idő lesz kocsival megyek dolgozni :D!
Mamcuka!!
Sajnálom a gyerkőcödet ,jobbulást kívánok neki !
A vezetést nem lehet elfelejteni ;),menni fog az neked :)
Szia! Köszönöm, majd csak össze fogom szedni valahogy magam, muszáj lesz, mert szeretném ha már vége lenne ennek az egésznek!
Rutin vizsgám elsőre sikerült 8 pótórával. Akkor egyet hibáztam, a célmegállásnál ,,elütöttem egy motorost"- a vb. így mondta, ugyanis elfelejtettem kitenni jobbra az indexet amikor megálltam. A többi része hibátlan volt.
Szia!
Persze, hogy megírom, hisz jól fog jönni a bíztatás! Lehet, hogy a két hét múlva-ból nem lesz semmi, ugyanis a kisebbik lányom lebetegedett, majdnem 40 fokos lázzal fekszik itthon 2 napja, így most a héten már nem valószínű, hogy tudok menni vezetni, én meg ha kihagyok egy hetet, utána megint nehezen zökkenek vissza, úgyhogy csúszni fog az a vizsga! De előre is köszönöm, hogy gondolsz-gondoltok majd rám!
Szia! Ügyes vagy, és még sötét is volt.Igaz? :-) De jó, végre melózhat. :-)
Mikor ősszel a férjem melózott és vitték,én bizony kiálltam a garázsból, és kocsival jártam. Nem volt megtiltva, akkor vittem amikor akartam,csak olyan jó érzés volt,hogy észre sem lehetett venni azt,hogy használtam,úgy vissza tudtam állni.:-) Esetleg a benzinmutatón...:-) Csak így tovább! Tessék gyakorolni.
szia Mamcuka!
Nem szabad így gondolni a vizsgára!Hisz te egy céllal kezdted el a tanfolyamot,hogy megtanulj vezetni!Pótóráim nekem is voltak szép számmal,már a rutinnál is!Menni fog,csak szépen lassan kell menni,előregondolva a dolgokat!2 hét még rengeteg idő,addigra felkészült leszel!Drukkol neked mindenki:)
A rutin vizsgád milyen volt?
Mamcuka!!
Majd írd ám meg ,hogy mikor vizsgázol ,és gondolok rád .
Rita!
Pár nap és a kezedbe lesz ,jaj de izgi.Aztán majd kérek élménybeszámolót :D!!
Csajok!!
Most vittem a páromat a kamionhoz (2 utcával lejeb parkol ).""végre ment dolgozni.""
Egyedül vezetem hazafelé ,nagyon jó volt senki nem szólt bele,csak nagyon izgult értem és mondta csörögjek rá ha hazaérek .Nálam van a forgalmi ,de megigértem neki hogy nem közlekedek (pedig ugy vezetnék néha egyedül). Néha vannak huzásaim ,de szerintem az mindig is lesz .Már attól se félek ha beállok a ház elé és tolatni kell a javitáshoz .Már szép egyenesen beállok a padka mellé :D!