Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Tanuló vezetők, friss jogsisok gyertek csevegni! fórum

Tanuló vezetők, friss jogsisok gyertek csevegni! (beszélgetés)

2014. jan. 10. 19:30
Feltétlen szerintem lesz min nevetnünk hahahahaha :D produkalok par dolgot majd :DDja és ugy adta elő az oktató hogy hat erezni fogom meg menni fog mondom ja okééé haha
9305. Beu23 (válaszként erre: 2439. - D54e71d235)
2014. jan. 10. 18:50
akkor az érdekes lesz :D hajrá, majd számolj be milyen volt.
2014. jan. 10. 17:01
hát igen de nekem most már kb 8 óram és most megyünk kedden forgalomba de nem is valtottunk feljebb egyesből minden feladatott abba és akkor mondja hogy kimegyünk kedden a forgalomba de soha nem is valtogattunk :D
9303. Beu23 (válaszként erre: 2437. - D54e71d235)
2014. jan. 10. 16:05
első órán én is csak 1-be mentem körbe körbe a rutinpályán egy idő után elég unalmas volt :D de ez kb. első max 2. oráig ment így hogy szokjad az elindulást meg hogy milyen vezetni, fogni a kormányt ilyenek.
2014. jan. 10. 15:51
*egyedből sose váltottunk feljebb
2014. jan. 10. 15:50
Sziasztok:)voltam minden nagyon jol ment azt mondta kedden megyunk forgalomba De egyedből sose váltottunk feljebb!!!ez nallatok is igy volt???
9300. rejcsike
2014. jan. 10. 11:13

sziasztoook! :)

bocsi h eltűntem,de kicsit megváltam magyarországtól, most érkeztem meg :)

kérdésem van azokhoz akik most voltak/mennek majd az okmányirodába jogsiügyet intézni.

volt már problémám az orvosi papírral,írtam is nektek vele kapcsolatban ha emlékszik még valaki rá..na szóval most az van,hogy a másolatom meg van!! az eredetiről viszont fogalmam sincs..az az oktatóm aki lejelentett kresz vizsgára még annó,tuti hogy elkérte mert anélkül nem tudott vna lejelenteni,viszont ő azt mondja h nekem a kresz vizsga után ezt visszaadták,de tuti nem!!! most írtam már a petzválba,mert a telót nem hajlandóak felvenni,hogy náluk van-e,de ha nincs,akkor az okmányba elfogadják a másolatot? vagy nem úszom meg és 7200 ft-ért (kééész rablás) csináltatnom kell egy újat??

ó és jut eszembe,ezen még a régi szem.ig. számom van,azóta meg már új van..ez gáz?

megőrülök már mennyi hülyeséggel jár ez a fránya jogsi,de most már csak napok kérdése,hétfőn kiderül mikor vizsgázom..:) izgulááás,főleg h most nem vezettem jó ideig,de azért remélem menni fog :)

puszi mindenkinek :)

2014. jan. 10. 10:02
Sziasztok 12:20ra megyek ma lehet mar forgalomba is megyunk szurkoljatok hogy ne kövessem,el a kuplong nelkuli váltást Haha :D egyszeruen ezzel a kuplonggal nem vagyok kibékülve mint egy nyomi mar olyan elore húzom az ülést ma jobban,elore fogom huzni :DDDDDD puszi nektek!!este beszamolo
9298. Zsenilia77 (válaszként erre: 2428. - Beu23)
2014. jan. 10. 07:00

Hát megyeget én azt mondanám. Ha nem is elsőre, de általában megcsinálom. Egyik nap elsőre, másik nap javítva. Féltem a tolatásosaktól, de az y-onom is mint a nagykönyvben meg van írva.

Én első nap már forgalomban mentem, de szerintem nem vmi jó ez a stratégia. Lehet, hogy én is azért vagyok még bizonytalan, mert hiányoztak az alapok, hogy elhiggyem magarmól, hogy tudom az autót kezelni.

Szép napot!

9297. Nanazi
2014. jan. 9. 22:03

Engem a harmadikon...lakott területen kívülre. Az ötödiken meg a városba. Lámpák meg minden.

Holnap megyek ismét. Már most izgulok... :(

9296. Beu23 (válaszként erre: 2429. - D54e71d235)
2014. jan. 9. 19:05
engem csak a 9. en mert :D vagyis akkor már kötelező úgy mondd. de addig nem nagyon erőltette...nem is tudom miért... haha :D
2014. jan. 9. 16:57
*fek :)
9294. d54e71d235 (válaszként erre: 2424. - Nanazi)
2014. jan. 9. 16:56
Basszus,akkor csak én fogtam ki :D,lehet hülyének néztek de a pedalok annyira közel vannak egymáshoz a gaz es a fel,tobb szemelyes smarton tanulok amugy :D reménykedem hogy megszokom!!Titeket hany,ora utan vitt ki forgalomba??:))Mindenkinek sok sikert amugy:))
9293. Beu23 (válaszként erre: 2427. - Zsenilia77)
2014. jan. 9. 12:51
menni fog. én imádtam parkolni a vége fele. a balra előre 90 fok? bár mi más :D a többi az megy?
2014. jan. 9. 10:14

Sziasztok!

Köszi Beu! Igyekszem...

A kuplung nálam is könnyen mozog. Én most azzak küzdök, hogy szép legyen a váltásom. Még a bal lábam mindig lassú kicsit és érezni a motorféket váltáskor.

Tegnap vezettem és egész jól éreztem magam. A vége felé bénáztam csak...

A balra előre parkolásom nem sikerült, javítanom kellett. Pedig talán ez a legegyszerűbb...nem?

Szép napot!

9291. Beu23 (válaszként erre: 2421. - Zsenilia77)
2014. jan. 9. 09:03
Az igaz, hogy ha mehetsz 50-nel az útviszonyok és időjárás engedi nem mehetsz 37-tel vagy 40-nel, mert akadályozod a forgalmat. próbáld meg belőni legalább a 45öt azért már nem szólnak.
9290. Beu23 (válaszként erre: 2422. - Nanazi)
2014. jan. 9. 09:02
Nyugi nekem is voltak ilyenek. a kövi jobban fog menni. :D
9289. Nanazi
2014. jan. 8. 22:01

Szia Jenni..

Nekem alig kell a kuplunghoz érnem, váltó szintén...csak nem mindig megy jó helyre :)

2014. jan. 8. 17:15
Sziasztok,eddig 5 orat vezettem kb de,annyira nehéznek érzem a kuplongot mintha tobb kilós dolgot kene nyomnom,meg a váltó is nehez beültem a barátnőm kocsijaba ami egy 308-as az álom volt meg egy yarisba is az is nagyon jo volt:)) ugy érzem vert,fogok izzadni ezzel :D masnak hogy megy a váltás kuplong csak,nalam ilyen nehez?
9287. Nanazi
2014. jan. 7. 21:50

Hali!

2 hét kihagyás után vezettem ismét. Finoman fogalmazva gyalázat...szerintem az első pár órámon jobban ment mint ma. Kábé mindent rosszul csináltam amit lehetett. Igaz, csak 10. órám volt, de ez ennél ment már sokkal jobban is. Most meg már előre félek a következő órától. Ez a mai botrányos volt.. Béna vagyok. Ennyi.

2014. jan. 2. 16:25

Sziasztok!

Ma voltam vezetni megint. Hát sokat veszekedtünk megint. :D

Sokszor észrevettem, hogy nyomja helyettem a gázpedált az oktató. Nem tudok saját tempómban fejlődni mellette. Mikor mondtam, hogy miért nyomja azt felelte, hogy mert 40-el, meg 37-el szüttyögünk amikor tökéletes az út és mehetnénk.

Nagyon sokat rontottam is, mert felidegesitett. Az egyívű megfordulást kettesben akartam megcsinálni például. Ilyen szarvas hibákat csináltam. Tudom, hogy hogyan kell és mégsem úgy megy. :(

Szép napot!

9285. bozo79
2013. dec. 29. 19:00

Sziasztok!

Utólag Boldog Karácsont, remélem mindenkinek jól teltek az ünnepek. Mi már egy hete folyamatosan úton voltunk, de a mai nappal hála istennek, vége. Ma én vezettem haza Nagyrédéről Budapestre, és nagyon jól ment :-D. Volt ködös főút, autópálya, és a város, mindez sötétben. 1 óra 10 perc volt az út (kb. 100km) háztól házig. Egyszer az autópályán előzés közben elértem a 137 km-t, amikor megláttam, lassítottam is, mert meglepődtem. Egyáltalán nem éreztem ennyinek. Mindenkinek Boldog és sikerekben gazdag Új Évet kívánok!

2013. dec. 24. 02:43

Sziasztok! Na, megvolt az első ködös vezetésem, autópályán, éjszaka....durva volt! Mint egy horrorfilm. De tudjátok mit? Csak arra tudtam gondolni, hogy milyen hálás vagyok a sorsnak, Istennek, az univerzumnak....mert télen, a hideg éjszakában egy fűtött autóval tudom hazaszállítani a karácsonyi bevásárlást. A lányom a hátsó ülésen hamikázik, kimerült, de végre volt egy anya-lánya napunk. :) És én csak vezetek, óvetosan, de határozottan. És szimplán boldog vagyok, hogy ez megadatott!

Kívánok mindenkinek nagyon boldog, békés karácsonyt, sikerekben gazdag új évet! :)

9283. Beu23
2013. dec. 23. 19:26
Boldog karácsonyt mindenkinek, sikeres vizsgákat jövöre! :)
2013. dec. 23. 17:08

Szeretném megköszönni a sok jó tanácsot és jó szót, biztatást!

Boldog Karácsonyt!

2013. dec. 18. 20:17
Jól látod Zsenília, ha visszváltasz, és nem nyomod a gázt, az autó lassulni fog a motorfék hatására. Nyugi, menni fog. Jól csinálod, hogy nem csak a vezetési órákon figyelsz a közlekedésre, mert ez segíti a közlekedési gondolkodást(vagy mi a fittyfenét). Menni fog, csak higgy magadban! :)
2013. dec. 17. 08:01

Sziasztok!

Elgondolkodtató, amit írtok az automatáról. Nem lehet rossz. De már sajnos van egy kocsim, ami arra vár, hogy jogsim legyen végre. :(

Holnap megyek vezetni ebben az évben utoljára. Nagyon készülök rá...azt figyelem piros lámpánál ki hogyan vált és mikor... :D Biztos beteg vagyok...:D

Fejben egyben van, csak a gyakorlatban kapkodok. Előfordult előző alkalommal, hogy a lassítás nélkül akartam visszaváltani. :D Mintha attól lassulna az autó....Már így utólag is hülyeségnek tűnik. Nem tudom miért van, hogy fejben tudom gyakorlatban meg elszúrom. Szerintem is rágörcsölök, hogy megfeleljek az oktatómnak, meg magamnak.

Na majd meglátjuk mi lesz holnap...

Hajrá friss jogsisok! Jó vezetést!

9279. Zsanetta
2013. dec. 16. 20:17

Nagyon szuper,már csak parkolni kell vele jobban.

Pl. szupi,hogy emelkedön nem enged visszagurulni az automata,ha D-ben van,nem kell játszani a kuplunggal.

9278. Beu23 (válaszként erre: 2411. - Zsanetta)
2013. dec. 16. 18:16
igen 13 kicsit kevés lett volna :D
9277. Beu23 (válaszként erre: 2410. - Zsanetta)
2013. dec. 16. 18:16
az biztos hogy nagyon jo az automata. de jó is lenne nekem is egy :)

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook