Tanuló vezetők, friss jogsisok gyertek csevegni! (beszélgetés)
Hannika!
remélem, ma lesz előrelépés... időpont :)
azon gondolkodtam, kellene olyan táblázat, mint a babás topikokban van, hogy ki mikor szül... ki mikor vizsgázik, mikor kell érte szorítani :)
tök jó lenne, követhető lenne.
Sünike!
volt tegnap pizzás-ünneplés?
és ma hogy érzed magad? ülepedik a dolog? (nekem még mindig hihetetlen... majd ha tényleg vezethetek már, akkor talán elhiszem)
olyan rossz volt, reggel munkába jövet jött szembe velem a tanulóautó... és tényleg úúúúgy beülnék kicsit vezetni (annyira irigykedtem a bent ülőre, hogy még visszaköszönni is elfelejtettem a nagy mélázásban)... már 6 napja nem vezettem :o :D
na de én 75nél akartam 2-be váltani 4 helyett. vagyis akarta a fene de oda sikerült :)
menni fog. mondom én, aki 1 hete még itt sírt, hogy nem megy :o
basszus, tegnap voltam csak az okmányirodában, de ma nagy reményekkel néztem bele a postaládába, amikor hazaértem.
nem is tudom, mire számítottam :o
egyik naplóbejegyzésemben írtam... elkerülőn annyira nem éreztem a sebességet meg az úttartást, hogy egy darabig mást sem csináltunk, mint 2 körforgalom között mentünk ide-oda :D
és amúgy 5ből simán tudtam 4 helyett 2-esbe visszaváltani :o de mindig korrigálta az oktató, mire felengedtem a kuplungot.
A Béke teret én is nehezen értettem meg. De simán azt mondta feri, hogy ha kell, kiállunk a sarokra, és átbeszéljük az egészet.
igazából szerintem ezzel is nagyon sok óra ment el, hogy "csak" átbeszéltük a dolgokat, manővereket, kereszteződéseket, stb.
Hát jahh,észrevettem hogy sokasodnak a tennivalók :DD
Én még a béketérrel nem vagyok kibékülve,mert nem tudom kinek van elsőbbsége és miért.Még nem volt időm felmérni a terepet,mert mikor vezetek,akkor csak csinálom,amit mond az oktató és nem érek rá elemezgetni.
Magamtól nem tudnám kinek és hol van elsőbbsége..
Nekem az a tér egy nagy katyvasz!!
volt hát! megmondom őszintén, kétségbeesésemben néztem, és vártam, hogy megkegyelmez, és félreállít, helyet cserélünk :o
de csak 2 dolog volt a szemében. a 2 véglet a "csak menj tovább és csináld" illetve a "hát ezt tanítottam én neked???"
jaj, hát 11-12. órán én még csurom vizesre izzadtam minden alsóneműmet :o és ha megálltunk valahol, legszívesebben bőgtem volna...
megy ez neked ;)
arra mondjuk számíts, hogy minél jobban érzed magadon, hogy fejlődsz, az oktató annál több feladatot ad át neked a kocsiban.
én pl mocsok büszke voltam magamra, hogy már nem kell mondani mittudomén pl az indexet meg a váltást... és ekkor kezdett azzal szórakozni, hogy kérdezgette sorban, hogy melyik keresztező utcában milyen tábla volt :o voltak helyek, ahol sokáig az sem tűnt fel, hogy van jobbra egy utca :o
Youlcsi,te nagyon ügyes vagy,ha még arra is volt időd,hogy az oktatódra nézz,ráadásul sokszor!
Én csak akkor látom az enyémet,ha már leállítottam a motort :DDDDDDD
Helló!
Köszi a biztatást,olyan aranyosak vagytok!!
A mai vezetés egész jól ment,bár gyomorideggel kezdtem,aztán jól éreztem magam.És most végre úgy jöttem haza,hogy azt érzem,hogy fejlődök.
Már alig várom a pénteket,hogy megint vezethessek :D
Ma volt a 11-12.órám
de elvileg amúgy is 3 munkanap a hivatalos ügyintézés... szóval hétfőre már tuti kész kell lennie.
hosszú idő óta ez az első vállalható igazolványképem :) lehet, személyi helyett is ezt fogom használni :D
:D
és feje is simán volt legalább kettő :)
Hm. Nem tudom, hogy miért emlékeztem rá, hogy az is kell. Jövőhéten szerdán kell be mennem a vizsgaigazoló lapért. Utána pedig még egy két három hét.
Ma este ünnepelünk, sütünk pizzát is :D
szerintem azt nem kapja meg a tanuló, ahhoz a tanulónak semmi köze. (vagyis annyi, hogy alá kell ugye írni)
bár, megkérdezhettem volna az alapján, hogy hány km-t vezettem, de ezt elfelejtettem mindig :o aztán meg vizsga után gondolom leadják a felügyelet felé és ennyi.
mekibe? minimum szeszelni!
látod, Zarával szemben megvan az az előnyünk, hogy a vizsga után lehet iddogálni, mert még csak kísértés sincs, hogy kocsiba ülj :D