Tanuló vezetők, friss jogsisok gyertek csevegni! (beszélgetés)
üres tekintet... ez jó :) ismerem :)
volt, hogy csak néztem rá, miközben magyarázott... és továbbra is csak kamilláztam ki a fejemből... ő meg teljes nyugalommal és türelmesen közölte, hogy "akkor még egyszer..." és elmondta újra és mondta, hogy ha kell, akár 20x is elmondja, de addig nem indulhatunk el, amíg azt nem mondom, hogy értem, miről van szó :o
viszont alkalmanként simán 3x csörgött a telefonja...
Akkor szerintem az én oktatom a második helyet simán kiérdemli.szerintem én is azért tartok ott ahol,mert ha csak 1 szót nem értettem,vagy üres tekintettel néztem rá,megálltunk és vette elő a mappát vagy a könyvet a kesztyűtartóbol.nem mondhatom azt hogy kicsit felengedem a kuplungot,mertveszi elő a könyvet,kinyitja ott ahol oda van irva hogy 1-2 mmterrel.mikor nem tudtam mi az a motorfék,akkor is könyv rajz olvasás.szoval ha kell elmondja ezerszer csak közben ezeket tudnom kéne.
Az eddigi 34 ora alatt ha 3* csörgött a telefonja.
szért az én oktatóm füléhez is hozzá volt nőve a telefon :)
de egyébként abban biztos vagyok, hogy a legjobban és legtöbbet magyarázó oktató volt az enyém. igaz, ez meg is látszott a szükséges óraszámban, hiszen volt, hogy a 45-50 perces órából simán 15-20 percig magyarázott, rajzolt.
nekem is sokat segített. innen tudtam meg pl., hogy van olyan oktató, aki oktat :D :D
az biztos asszem, hogy itt Julcsi oktatója messze a leglelkesebb, legjobb oktató volt, asszem ezt el lehet mondani.
nekem még mindig megmarad a legtöbbet telefonáló oktató :D :D -így utólag már röhögni is tudok rajta! :D
youlcsi, ez legyen és maradjon a legnagyobb traumád. :)) Nekem voltak gázabb helyzetek.. de az én oktatóm tényleg nem sokat ért.
Nekem komolyan mondom nagyon sokat segített ez a fórum, mikor leírtuk a hibákat, stb.. és sok youtube videót is néztem. Ha azok nem lettek volna, kellett volna még 20 óra saccperkábé.
Ceylon: akkor összehozunk egy fórumtalit nálad, ezt megbeszéltük. :DDD Mi lesz a program? Saját kocsival kell érkezni? :)
Nekem esélyem sem volt kérdezni. Ha valamit nem úgy csináltam, mint ahogy a nagy könyvben le van írva, már szólt, fékre taposott, magyarázott, rajzolt, újracsináltatta.
Legnagyobb ilyen traumám volt az a bizonyos ülés-beállítás :(
még mindig bőghetnékem van, ha rágondolok.
de igaza volt. végül most már látom, hogy azóta szerintem lényegesen távolavv ülök a kormánytól.
nekem is ilyen átlagot mondott az oktató.
én nem fértem bele :o de kellenek ilyenek is, mint én :D
34 óra még semmi szinte és ezt pozitív értelemben írom.
azt mondta az oktatóm, hogy 40-50 között szoktak átlagban vizsgázni menni. van aki megpróbálja a kötelező után, de azért ott még sokakat meghúznak.
és itt már óráról-órára fejlődik az ember!! úgyhogy már a végén jársz Te is!! :)
de jóóóó!
nekem még mindig feldolgozzák... jó munkához idő kell.... rosszhoz meg megtöbb :DD
látom magam előtt őket, mint annó a kódex másolók.... :D komolyan hihetetlen, hogy a 21.szd-ban ez ennyi időt vesz igénybe!
miközben már levizsgáztál, megvan minden engedélyed és egy dologra kell várni, hogy hivatalosan kinyomtassák a kártyát! nevetséges sztem!
csak úgy kimentél? milyen volt az első idő?
angol mennyire ment, amikor kimentél?
ez egzisztenciális kérdés volt? kint jobban találni munkát, stb.?
:DDDDDD
alakul ez :D
hányadik óránál tartasz? bocs, biztos írtad már, csak most nem olvastam vissza.
és nem vagy abszolút alkalmatlan!! a szavaknak ereje van! maximum kell még pár óra gyakorlat!!
én is marikám voltm :D
lehet, hogy vezetni tud, de olvasni ezek szerint nem :D
nagyon.
én azért mondtam az oktatónak, hogy annyira hiányzott, hogy navigál... és olyan jó volt, hogy nem nekem kellett kitalálni, h merre menjek, hanem újból mondta, hogy mikor jobbra/balra.
és ma a tecsóparkolóban csakazért is olyan helyre álltam be, ahol volt mellettem kocsi, mert muszáj nem kiesni a gyakorlatból.
Párhuzamos parkolás??? az mi az? a vizsga óta nem volt rá szükségem. kéne menni vmerre, ahol kell, mert gondban leszek egy idő után.
Jó éjszakát mindenkinek!!
És köszönöm mindenkinek a gratulációt!
Nagyon sokat segítettetek nekem ti is felkészülni a vizsgára,ezer köszönet érte!!!!!!!!!
El se hiszem...hogy senkinek nem kell megfelelni ezentúl...hogy nem hallom,hogy gyorsabban...hogy nem 2 kocsi közé kell majd bepasszírozzam az autót,stb..
Azért hiányozni fog..nagyon.
de csak eddig :)
mostantól úgy mész, ahogy akarsz :) amíg a rendőr meg nem lát...