Tanuló vezetők, friss jogsisok gyertek csevegni! (beszélgetés)
Meg még ennek a zsuvikinek is sikerült.. A fene egye meg..
Pont rád gondoltam pénteken. Már írtam, hogy itt minden második kocsi oktató autó. Hát látom épp a ház előtt, hogy autó megáll, hátul ülnek, és a fiatal srác éppen cserél helyet az oktatóval.. Szegény...
Nyugi, nem csak Veled esik meg..
Ez jó... hogy ne menj egyedül sehová :-)))
Finom célzás volt..
Nagyobb hibat nem neznek el sajnos.
Nem.Mert akkor meg is buktam volna szerintem.
Hát én remélem nem azt kapom, akit először, mert el sem indulok... Egyébként csináltál nagyobb hibát, amiért mondjuk meg is buktathatott volna, ha a köcsög a vb?
Nem elso ketto ugyanaz volt.Ez most masik.De ez is rendes volt
Biztos sikerulni fog.😊
Orulok, de csak magamba.Majdha mar tenyleg szepen tudok vezetni akar egyedul akkor orulok igazan.
Húúú a jobbra hátra nekem nem annyira megy basszus. Na de ügyes vagy akkor. Neked mind3 alkalommal más vb volt?
A lényeg, hogy sikerült. :) Aztán meg amúgy is egyre jobb leszel. DE jó! :) Remélem hamarosan én is átélhetem ezt. :)
Rendes volt.Ugyanaz mint a masodiknal.Jobbra hatra meroleges es y fordulo.
Azt mondta a vizsgabiztos hogy egyedul ne menjek sehova.De az oktato megnyugtatta hogy maskor nem igy szoktam vezetni.Csak mivel mar a harmadik vizsga ovatos voltam, meg hat kiba.ott szarul vok a megfazas miatt.
De jó neked. :) Irigyellek. :) Remélem harmadjára már én is szerencsével járok. :) Mik voltak a feladatok? VB rendes volt azért?
8 hibapontom lett.Megvartam minden gyalogost autos lassan reagaltam mindenre.
Gratulálok! :) Ennyi csak? Nem is örülsz? :) Mesélj, milyen volt? :)
Zsuviki Zsuviki jelentkezz! :) Már lerágtam a körmeimet, annyira izgulok miattad. :)
Szia!Bar eleg szarul vezettem sikerult.
gyerekkel a kocsiban sokkal könnyebb vezetni, mintha az apja ül bent :)
ha nem muszáj nagyon, akkor nem is vezetek, azonnal átadom neki a volánt. engem ne bactasson :o a gyereket viszont simán furikázom bárhová.
hidd el, ha valaki, akkor ÉN tényleg béna voltam. 2 éve az egész fórum az én sirámaimmal volt tele.
Belőlem szóltál. :D Hát ez jó. :D Amúgy tényleg igazságtalannak érzem, hogy már több mint egy éve szívok, de hát ugye az élet maga is az...
Hagyján, még nekem is megvan...
Egyébként rohadjanak meg...
Mindenki, aki gazdagabb, akinek itthon van a pasija, akinek nem lázas a gyereke, akinek kinyalják a seggét. Én is így érzem.
Az biztos. Én ma reggel is felcsesztem magam, mikor tekertem a munkába, hogy annyi hülyének van jogsija, meg tizenéves kis gyökereknek, akik csak vagiznak és totál felelőtlenek és itt vagyok 30 évesen, a férjem külföldön, nekem azért van rá szükségem, hogy könnyebb legyen az életem (bevásárlás, stb.)...erre tessék, nekem így meg kell szenvednem érte és ki tudja mikorra lesz meg egyáltalán.
Gyerekekkel a hátunk mögött már más a biztonságérzetünk, mint a 17 éves janigyereknek, ez nem csak bénaság kérdése.
Zsuviki! Nagyon drukkolok ma neked! Sikerülni fog, mert sikerülnie kell! :) Aztán a nyomdokaidba lépek és harmadjára én is átmegyek. :)
Hát....én bevallom őszintén mindenkinek,hogy igenis béna vagyok! Nem szégyellem,majd csak megtanulom valahogy! Mivel nekem is van 3 kislányom,számomra igen is fontos,hogy körültekintően tudjak vezetni! Ha esetleg emiatt több órát kell majd vennem,mint amennyivel számoltam,ám legyen! :)
Igen gondolom,hogy könnyebb megoldani a dolgokat! Hát igen,a benzin is pénz,de amennyi felé jár az ember,ha mást nem is de időt azt talán tud spórolni!
Mondom, anyámnak volt az olyan 80 is. Szerintem nekem is 60 körül volt, de lehetett több is. És? Sokan szerintem aki előbb is csinálja meg, lehet, vagányabb, és volt egy kis szerencséje, de vezetni nem tud.
Nekem 4 gyerek mellett olyan, mintha Amerikába kerültem volna, akkorát változott az életminőségem attól, hogy vezetek.
Még akkor is, ha kicsit kevesebb marad hó végén a kasszában.
Ezzel sajnos egyet kell értenem! Nekünk ugyan volt autónk,édesapám az egyetlen akinek van jogsija! Ha őszinte szeretnék lenni,én eddig soha nem is akartam tudni vezetni! Az utóbbi időben egyre jobban foglalkoztatott a dolog így belevágtam! Úgy gondolom,hogy a gyerekek mellett nem éppen rossz dolog ha van az embernek jogosítványa!,főleg,hogy a munka mellett nem igazán könnyű mindenre időt szakítani! Érjek mindenhova időbe.... mo djuk ez csak a szuvenír véleményem! :)
További ajánlott fórumok: