Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Tanácstalan vagyok van-e jövőnk?! Valakinek vannak hasonló tapasztalatai? fórum

Tanácstalan vagyok van-e jövőnk?! Valakinek vannak hasonló tapasztalatai? (beszélgetős fórum)


1 2
32. b87caa8af0 (válaszként erre: 31. - 7Regina)
2013. márc. 16. 12:34

"Sose leszek elég jó neki" hmm. Neki akarsz megfelelni? Most az a helyzet, hogy úgy érzed, változnod KELL, hogy szeressen, azaz így nem vagy megfelelő számára. Szerintem pedig Te úgy vagy egy egész, értékes személyiség, ahogy vagy és nem kell változnod, egy olyan ember, aki megérdemel Téged, értékelni fogja az odaadásodat, kedvességedet, hűségedet, ragaszkodásodat.


Tök érthető, hogy Vele akartál aludni, mondjuk, oké, pasi, elment bulizni a haverjaival, rendben, szerintem ezzel sincs gond. Nem akartál velük menni, hanem csak aludni szerettél volna vele, az meg tényleg alap lenne.


Meg mi az, hogy azt kérdezi Tőled: "már megint hülye vagy"? Mi ez hogy így lehülyéz? Én ezt nem tűrném.

Az a baj, hogy a nagy megfelelni vágyásodban elhitette Veled és ezáltal Te is magaddal, hogy értéktelen vagy vagy ilyesmi, az önbizalmaddal vannak gondok.


Ne tűrd el, hogy megalázzon. Szerintem. Nekem is ilyen volt, amit már írtam az alábbiakban, miután elhagytam, kis idő múlva meg ott csúszott - mászott volna...értékes vagy úgy, ahogy vagy és megérdemled, hogy megbecsüljön valaki!

31. 7Regina (válaszként erre: 29. - B87caa8af0)
2013. márc. 15. 23:53

Ma is beszéltünk telefonon, úgy volt,hogy nem tud hazajönni hétvégére a csodálatos időjárás végett, én a barátnőmnél voltam. Aztán felhívott,hogy sikeresen hazaért,majd holnap találkozunk,de este megy valószínű dolgozni. Aztán a vártnál hamarabb ért véget a csajos est,így gondoltam felhívom,hogy esetleg nála aludnék. Mondta,hogy ő most a barátaival elment valamerre,de nemsokára mennek már haza,gondoltam jólvan majd akkor hazafelé felvehetnének és akkor megyünk hozzájuk. De hallottam a hangján,hogy igazából azt a "le se szarom hol vagy" hanszínt. Így mondtam,hogy ha nem szeretné akkor inkább maradok itthon. . . ilyenkor és hasonló helyzetekben mindig az a választ kapom ,hogy: "már megint hülye vagy"


Azt vártam, hogy örülni fog, legalábbis szerintem nem mindegy hogy együtt alszunk-e egy hétvégén vagy sem... nekem fontos..


Egyre jobban belátom,hogy sose leszek elég jó neki, sose leszek elég fontos... :(:(:(

30. b87caa8af0 (válaszként erre: 24. - Jstefan)
2013. márc. 15. 16:45

Ezt így nem merném kijelenteni. Mármint hogy nem szerelmes. Inkább úgy gondolja, ezt is megteheti a lánnyal, mert a lány nem úgyis tűri. Megtalálja az igazit... szeretem ezt a szöveget. Van egy csaj, aki totál odaadó, kedves, rendes és dobálózik a pasi, a nagy magabiztosságában, hogy nem a csaj az "igazi." Volt már ilyennel dolgom, egy darabig bírtam, majd leléptem, szépen elküldtem, elengedtem. Az ilyen mindig vissza akart hozzám jönni és utólag már úgy gondolta, én voltam az igazi." :) Késő bánat.


Ez a féle - fajta pasi inkább nemtörődöm, éretlen, nem tud megbecsülni semmit, csak akkor jön rá, mekkora érték a barátnője, ha már elveszítette.

2013. márc. 15. 16:41

Próbáltad vele megbeszélni és nem sikerült. Nem is csoda, hogy utána veszekedésig fajult a dolog. Ha egy kapcsolatban bármelyik félnek bármi gondja van, akkor alap, hogy a másik végig hallgatja, erre odafigyel és tesz a dolog érdekében. Szerintem tök érthető, hogy hiányolod a kettesben töltött időt és azt is, hogy a bulikban odafigyeljen Rád.


Még éretlen szerintem egy normális kapcsolatra, egyelőre ennyi telik tőle. Vagy megszoksz, vagy...

28. 7Regina (válaszként erre: 27. - 342402de6d)
2013. márc. 14. 20:29
Igaz!!! :)
27. 342402de6d (válaszként erre: 26. - 7Regina)
2013. márc. 14. 18:29
Vigyázz!Az irigység a legszebb nőt is elcsúfítja:)
26. 7Regina (válaszként erre: 25. - Aquatica)
2013. márc. 14. 18:20
Irigykedem:)És persze gratulálok nektek!
25. Aquatica (válaszként erre: 1. - 7Regina)
2013. márc. 14. 09:05
mi is nagy távolsággal kezdtük a kapcsolatunkat 19 évesen. de mi megbeszéltük h legyen bármi mi akarjuk ezt és tenni is fogunk azért hogy sikerüljön. eleinte csak hétvégén tudtunk találkozni, az egyetem miatt. Vannak akiket a távolság eltávolít egymástól, hát minket még jobban összekovácsolt. Igaz tenni is kell ezért. kibírtuk a 4 évet.most 6 év után megkérte a kezem. :D , VISZONT mindennek az alapja a szerelem és ha ilyen könnyen reagál a dolgokra akkor ott valami nem stimmel.:P
24. jstefan (válaszként erre: 1. - 7Regina)
2013. márc. 13. 19:38
Nem szerelmes beléd! Arra kellesz neki hogy a barátai előtt bizonytsa hogy neki is van barátnője.Később ha megtalálja az igazit akkor elhagy téged ,és lelkileg a hozzá közelálló csajba lesz szerelmes.Hosszú távon ne számíts rá, mert nagyot fogsz csalódni,ezt a kapcsolatot tekintsd barátságnak amíg neked jó.
2013. márc. 13. 12:03
Mindenkinek köszönöm a válaszokat!
22. 2ddcf05062 (válaszként erre: 20. - 7Regina)
2013. márc. 13. 10:32
Akkor itt lehet a gond. Szerintem először magadat kell megerősítened, mert ez a srác lehet szeret, de azt amit te vársz ettől a kapcsolattól neked nem tudja megadni. A félténységről pedig annyit mondanék neked, hogy én annak a híve vagyok, hogy mindent megbeszéljünk. Úgy látom, hogy tudod, hogy ennek a kapcsolatnak vége, de félsz mi lesz akkor, ha ő nem lesz. Az lesz akkor: hogy felszabadulsz. Persze ott lesz a hiánya is, s az is, hogy volt valakim... de ő nem volt igazán ott neked. Járj el esetleg egy önismereti csoportba, vagy esetleg tudok egy tanulmányt ami segíthet több erőt adnod, ezt ha szeretnéd privátban elküldöm neked. Viszont azt javaslom, hogy most támaszkodj a barátaidra! Légy erős! S tégy meg mindent a boldogságodért! Hagyd őt elmenni! Ha kellesz neki megmutatja, ha így a jobb meg fogod látni! De elsőre nem lesz könnyű.
21. csgybzs (válaszként erre: 20. - 7Regina)
2013. márc. 13. 10:29
Ezért újra elköveted ugyanazt a hibát és ismét egy olyan kapcsolatban maradsz, ami csak lefelé húz és megsemmisít....
20. 7Regina (válaszként erre: 19. - 2ddcf05062)
2013. márc. 13. 10:21

Félek attól,hogy lépnem kell, olyan irányba ami a kapcsolatunk végét eredményezi..


Nem ez az első kapcsolatom. Az első kapcsolatom 5 évig tartott, borzalmas volt,így visszagondolva rá.Nagyon buta és naiv voltam. Önbizalmam azóta igen csekély, a féltékenységről nem beszélve. Néha úgy érzem, az a kapcsolat tönkretett, és nem vagyok képes megbízni senkiben sem.

19. 2ddcf05062 (válaszként erre: 17. - 7Regina)
2013. márc. 13. 10:09

Nézd más szemszögből... Nagyot bukhatsz, és láttam már lányokat nőket akik oltárit buktak és nehéz volt felkelnüik.

A pénz nagyon dominál, első helyre lehet valaminst szórítani, de leírom neked, amit az én párom mondott: nekem te vagy a legfontosabb - s ez mindenben így van.

Érzem rajtad, hogy nem mersz lépni, tudod a választ is, de félsz. MITŐL FÉLSZ ENNYIRE?

Mint írtam egy megoldás van, leülsz vele beszélgetni a jövőtöket illetően. Bár elsőre azt írtad ez tervben nincs, de most véded őt! Nos ha nincs a barátodnak a kapcsolatotokat illetően jövőképe, akkor ennek köztetek semmi értelme. Ha nem hallgat meg szintén! De mint már írtam, te leírtad a válaszokat is, de ahogy a hozzászólásaidat nézem véded. Ő lenne az első szerelmed? Vagy az első komoly kapcsolatod?

18. belladonna3 (válaszként erre: 8. - 7Regina)
2013. márc. 13. 10:07

Figyelj az én férjem is volt egyetemista,én is.Rengeteget tanultunk de rám mindig szakított időt!Nem is bírta azt elviselni ha esetleg távol voltam tőle.Voltak-vannak közös barátaink,de egy kapcsolat nem erről szól.Értékeld magadat többre!

Sokkal értékesebb kapcsolatot is simán ki tudsz alakítani és ha eleget bizonyított már,akkor jöhet a holtomiglan-holtodiglan".

Szóval csak hagyd hogy elsodorja az ár.Ha nem kapkod utánad,hadd menjen..

17. 7Regina (válaszként erre: 13. - 2ddcf05062)
2013. márc. 13. 10:01
Sok mindenben igazad van, de a suli az azért bonyolultabb ennél. Nagyon nehéz neki,rengeteget kell tanulnia.Ez nagyon nagy nyomást gyakorol rá, rengeteg pénzben benne van, ha nem sikerül neki vissza kell mindent fizetnie a szüleinek akik jelenleg még támogatják anyagiakban. Ezt megértem,hogy most első helyen áll,és ezzel nekem nem is lenne bajom. Csak ugye a többi..
2013. márc. 13. 09:57

Engedd el, jobban jársz!


(nekem az tűnik ki a laírásodból, hogy Te szereted, Ő pedig csak "használ", bocsánat a kemény szavakért, de ezt érzem!)

15. csgybzs (válaszként erre: 1. - 7Regina)
2013. márc. 13. 09:57

Ne legyél vak és buta! A szerelmes férfi nem ilyen, nem így beszél, nem így viselkedik. Jó vagy neki a hétvégi "gőzleeresztésre"...

A méltóságod, büszkeséged, önbizalmad elvesztését egy férfiért se kockáztasd meg, soha nem éri meg.

Légy önmagad és ha neked nem felel meg, ha folyton álarcot és viselkedésformákat kell magadra húznod, hogy megfelelj neki, akkor nem ő a te embered.

14. 7Regina (válaszként erre: 10. - Bázis22)
2013. márc. 13. 09:54
Ő is a kiábrándultsággal jellemezte az érzéseit,azok után a veszekedések után. De ember vagyok, ahogy mindenki én is hozok rossz döntéseket, követek el hibát. Azóta egyszer sem fordult elő ilyen,ehhez hasonló. Mostanában nem nagyon megyünk bulizni,hétvégente dolgozik,a többi dőbe együtt vagyunk,hétköznaponként, suli után,ahogy az időnk engedi beszélgetünk, ha én nem keresem, ő megkeres ezzel nincs gond. Ő el szokott járni ott bulizni ahol tanul. Meg ilyenkor azért ő is örül,ha velem lehet hétvégén 1 napot. Nyáron volt az amikor teljesen megváltozott minden, és hirtelen lecsúsztam a fontossági sorrendben.. meg hát a veszekedések rátettek,és onnantól kezdett másként viselkedni.
13. 2ddcf05062 (válaszként erre: 1. - 7Regina)
2013. márc. 13. 09:51

Elolvastam kétszer azt, hogy mire is vársz választ, de szerintem magad is tudod, hogy ennek így nincs jövője! Hogy miért? Ezt a mondatod nézd: "nincs ideje a magánéletével foglalkoznia" = ez azt jelenti, nincs ideje rád! Ne hagyd magad, a szereletet a szerelem idővel kialakul, átalakul, de ha fontos vagy neki, akkor minden percben az leszel! Vannak időszakok, amikor kevesebb idő jut a párunkra, de ez nem azt jelenti, hogy semmi... Az pedig, hogy kettesben nem igen töltötök időt, s csak a barátaival mentek bulizni...Ez nem jó. Egy kapcsolatban szükség van arra is, hogy kettesben legyetek, hogy a dolgokat megbeszéljétek, hogy... Ez így nincs jól! S az, hogy alkohol hatására vannak a veszekedéseite... én azt tenném a helyedben, hogy megfognám leültetném bevezetném a beszélgetésbe és szépen átbeszélném vele a dolgokat... Mert ez így nem kapcsolat, hanem csak egy ür...

Az pedig, hogy vegyétek lazábbra... Na akkor itt jön az, hogy most komolyan vesz téged és tényleg szeret, mert akkor ez a legnagyobb szemétség!

A másik pedig, hogy csak játszik veled éretlen és még a tojáshéj ott a seggén - szerintem ez áll fenn!

25 évesen az ember még igen fiatal, s szerintem nem a kor az, ami fiatallá teszi az embert, hanem az a mondatot, miszerint a tanulás fontosabb nálad.

Mert a könyvek még meglesznek, arra lesz ideje, de ha téged elveszít, akkor úgy ahogy most vagy meg neki, nem fog újra megkapni! Mert elég egy kis sérülés, s teljesen megváltozhatsz!!

Ne hagyd magad, légy erős és állj ki magadért!! Ezt senki nem érdemli, ne szeress olyat, aki nem törödik veled, aki nem szeret téged úgy, ahogy te őt!!

2013. márc. 13. 09:45

Ideje kicsit felnyílnia a szemednek. Röviden ezt írtad le:

- keveset törődött veled, meg akartad beszélni, ebben nem volt partner, nem változtatott

- kiborultál, mire lehordott, hogy mit hisztizel, nem változtatott

- meghunyászkodtál és folyamatosan a kedvére teszel, de nem számít neki, még jobban eltávolodott (ami az előzményeket tekintve úgyszólván borítékolható volt)

- kimondta, hogy a ti kapcsolatotok a szemében egy laza kis semmiség, ahogy esik úgy puffan.


Most komolyan ezzel a pasival, így akarod leélni az egész életedet? Tényleg?

2013. márc. 13. 09:45
lenék=lennék
2013. márc. 13. 09:44

A mostani eszemmel, ha én lenék ilyen helyzetben, nem erőltetném a kapcsolatot. Megvárnám, hogy hívjon, keressen. Elbizonytalanítanám. Ha barátokkal szervezne közös programot, lemondanám. Érezze, hogy azért annyira nem fontos. Ha fontos vagy neki akkor kezdeményezni fog, ő fogja keresni a társaságod.


számomra nincs undorítóbb, mint egy önkontrollát vesztett részeg ember, és ha az ráadásul még nő is, az kiábrándító. Az ital nem megoldás semmire, sőőőt. Tehát nem csodálkoznék, hogy nagy lapáttal tettél volna rá a hisztiddel, részegségeddel a kiábrándulására.


Próbálj a baráti társaságoddal kikapcsolódni, és majd kiderül, mennyire vagy fontos számára.

Sok sikert! :)

2013. márc. 13. 09:43
Fölösleges beragadni egy nem jól működő kapcsolatba, mert annak úgyis szakítás a vége, akkor jobb előbb túlesni rajta. Nem szabad félmegoldásokkal beérni, mert egész életedben szenvedni fogsz és áldozatokat hozni egy olyan pasiért, aki nem vesz komolyan. Többet leszel szomorú, mint boldog, ha vele maradsz, hidd el!
8. 7Regina (válaszként erre: 6. - Belladonna3)
2013. márc. 13. 09:41
Igazad van, csak nagyon nehéz belátnom vagyis inkább elfogadnom,hogy már nincs megoldás erre.
7. c6973617d3 (válaszként erre: 1. - 7Regina)
2013. márc. 13. 09:35

" De közben meg állítja hogy ugyanúgy szeret,és fontos vagyok neki."


Fontos, amit nyújtasz neki, de az, hogy te mit szeretnél, az csak 25. rangú.

6. belladonna3 (válaszként erre: 5. - 7Regina)
2013. márc. 13. 09:35

Mind ez kevés ha csak egyoldalú a kapcsolat.

Minden kapcsolat jól szokott indulni de az nem jelent semmit.Ahogy leírtad,sajna nem érdekled,nem is tervez veled.Akkor meg?

2013. márc. 13. 09:32
25 éves, Szeretem,és nagyon jól indult az egész,mellesleg megegyezik a hobbink,aminek élünk,és én vele tudnám elképzelni az életemet is. Ezért "gondolom" hogy holtomiglan,holtodiglan..
2013. márc. 13. 09:32

Szerintem hagyd lazán hogy elsodorja az ár.

Jobban jársz!

Még te akarsz helyrehozni valamit?

Na neee!Egy kicsit értékesebbre is becsülhetnéd magad!

2013. márc. 13. 09:27
még nagyon éretlen egy kapcsolatra.. túl fiatal sztem.
1 2

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2020, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook