Talán sikerül (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Talán sikerül
szia :)
most találtam rá a cikkedre.. :)) teljesen egyet értek, fontos, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben, mert csak úgy tudunk maximálisan helyt állni a mindennapokban.. :))) sok sikert a fogyáshoz, kívánom, hogy mihamarabb elérd az álmaidat.. :)))
puszi
Szia!
Az igazság az, hogy itt helyben van egy srác, ő írja nekem, de hogy honnan azt sajna nem tudom. Majd megkérdezem tőle ha meghozza, hogy honnan töltötte le, mert ő tölti annyit tudok.
Szia,
megkérdezhetem hol rendelted meg a zumba dvd-t ? Vagy leírod nekem privátban ?
Köszi
Igen, zöld dobozban van. Itt helyben én is ajánlottam már pár emberkének, némelyikük azt mondta, hogy hasmenése volt, de volt olyan is aki azt mondta még semmi hatása nincsen pedig már kettőt megivott.Ez mindenkinél más hatást fejt ki. Van egy másik is az Anti Adiposis. Ittad már?
Én most napközben azt iszom, sok vizet hajt, állandóan megyek pisilni tőle. Erre az van írva, hogy zsírégető és fogyókúrázóknak tökéletes.
Ha 6 kilót szeretnél leadni az nem sok. Meg tudod csinálni bármikor, csak a fejedben kell elhatározni, tuti menni fog.
Nagyon ügyes vagy, nekem 6 kg kellene fogynom, de nincs kitartásom:(
Egy napig birnám, de másnap betömnék egy csokit:((
Ez a tea az a zöld dobozos filteres?
Erre hogy legalább rendszeresen el tudjak menni reggel, nekem is nagyon jó volna, de én ugy tudtam, hogy az erős hashajtó
Nekem nem megy a hasam tőle csak minden reggel tudok menni, de semmi hasmenés.Van úgy, hogy egy reggel többször is mennem kell, de semmi bajom.
Most két hónapja, hogy fogyizok, ha jól emlékszem háromszor csábultam el összesen.Egyszer muszáj volt ennem két szem nápolyit, mert a pici fiam nyomkodta a számba, ordított, hogy nem fogadom el.
A második egy kis keksz volt, de nagyon minimális.
A harmadik pedig kb egy hete, mikor csináltam a fiúknak pudingos piskótát.Meg kellett kóstolnom nehogy ne legyen jó.Érted? Nem akartam, hogy megbetegedjenek tőle...
Gratulálok, kitartó vagy, bár el nem tudom képzelni, hogy ennyi kajával el vagy egész nap, és sosem csábulsz el egy kis bünös kajára??
A mindennapos mályvatea az ugye hashajtó, nem káros mindennap fogyasztani??
Kivánok sok erőt!
Ma én is gyenge kajcsit tervezek.
Reggelire ettem egy almát, ebédre pedig kieszem a húslevesből a zöldségeket, meg lehet hogy még egy kis főtt husit is. Vacsira pedig van zöldségem, megpárolom.Úgy gondoltam szombatra beiktatok egy alanapot.Szerintetek?
Sok sikert és kitartást kívánok hozzá!:)
Ha az elhatározás megvan akkor minden ok:)
További ajánlott fórumok:
- Valaki lenne a lelki társam egy fogyókúrában? Kezdjük együtt, így talán könnyebb lesz!
- Pszichés betegségeimmel nehéz élnem a felnőttek életét 44 évesen. Sokat szenved a lelkem. Fel sem növök talán soha?
- Minimálbérből családban egyre nehezebben jövök ki, vagy talán már ki sem jövök.Ti hogyan csináljátok?
- Fogyjunk együtt, társakkal talán könnyebb...
- Lehet méhen kívüli terhesség, ha egyáltalán sikerült a baba?
- Norbival talán sikerül!!!