Találkozzunk mindennap (beszélgetés)
Perfike, nagyon tetszenek a képek, főleg azok, amiken hármasban vagytok! Olyan ritkán készül rólatok ilyen közös fotó! Pedig ezek a legszebbek!:)
Danit elhalmozták ajándékokkal!:) Látszik, hogy milyen sokan szeretik!:))))
Perfike, végre, végre szülinapos képek!!! Már ezekre vártam napok óta!:)
Ugye milyen jó szórakozás ez a taaz.com??? Hi-hi-hi!
Petra, Te még nem próbáltad ki?
Szia Edis!
Előre is köszi a segítséget, majd szólok, ha aktuális lesz.:)
Luca mellett jól hangzana a Csenge név a hugicának.:)
Tényleg szeretnétek és mikor második babát?
Sziasztok!
Vicusom: olyan nagyon-nagyon szép vagy a fotón!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Csoda jól áll a terhesség.
Én majd segítek feltölteni, szóljál majd bátran.
Voltam ma a kórházban, vettek kenetet végre. Hétfőn lesz csak eredmény. Már nagyon unom ezt az undorító fertőzés. Csomó ideig nem volt, most meg 2 hónapja szenvedek vele.
Nekem most a Csenge név tetszik nagyon, de ez még nagyon nem aktuális. :)
Az nem baj, ha már most töritek rajt a fejetek.
A februári pocisoknál olvastam, hogy sokan úgy vannak vele, hogy eddig megvolt a biztos befutó a nevek tekintetében. Aztán ahogy egyre véglegesebbnek tűnik a választás, mindenki elbizonytalanodik.
Szóval hidd el, az is lehet, mire komolyan döntetnek kell, a férjed elveti az Annát. Te meg a mostani kedvenceidet.
Én nem is gondoltam volna, hogy ennyit dilemmázunk majd a neveken.
Régen mindig volt egy favorit, ami aztán évekig kitartott. Azt hittem, hogy majd ha tényleg választani kell, nem lesz nehéz dolgom.
Ez szerintem a bőség zavarának köszönhető.
Ez még nagyon a jövő zenéje, de sokat agyalok a neveken.
Persze, ez butaság lenne. Laci ragaszkodik az Annához már nagyon régóta. Nekem tetszik az Annamária is, és nagy kedvencem a Tímea és a Borbála.
:DDDD Vili, te nagyon hülye!!!:DDD Tényleg!!!! Habár nekem nem jutott volna eszembe!
A Bálint azért jobban tetszik.
Hát, igen, Annából is rengeteg van. Eddig én is ódzkodtam az ilyen "tucatnevektől", de ha jobban belegondolunk, emiatt felesleges elvetni egy olyan nevet, ami mondjuk nagyon tetszik.
Ha lány, akkor nevezzétek Pankának! Abból már nincs olyan sok! És annyira édi név.:)))
A Bence jó választás lenne. Már a vezetéknevetek miatt is.
Unokatesóm pasija is mindig azt mondta, hogy akárhogyan is nevezzék a gyereküket, nekik ő lesz az egyetlen. Mondjuk megmondom őszintén, hogy én pl. csak azért nem szeretném az Anna nevet, mert nagyon sok van belőle. De ez olyan hülyeség, hiszen gyönyörű név.
Lacinak mindig a Vili, te nagyon hülye jut eszébe róla. Na ezért.
A vezetéknevünkhöz szerencsére nagyon sok név illik, nem is hittem volna.
Puszmok, teszted van otthon? Vagy ma fogsz venni egyet?
Annyira szurkolok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Olyan izgi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:)
Nekem most a Bence jön be újabban. Igaz, sok van belőle, de nekünk Ő lenne az egyetlen.:)
Na, ez még csak ilyen kósza gondolat, még semmi sem biztos.
A Vilmost miért van letiltva?
A Bálint nagyon jól megy a vezetéknevetekhez!!! Nekem is tetszik az is.
De aranyosak vagytok, hogy "bíztattok" a naplóírásra. Mostmár tényleg bele fogok kezdeni akkor.
Jajj Puszmok, annyira jó lenne az a 2 csík ott a teszten!
Edis is szokott feltölteni, biztosan szívesen segít.
Még jó, hogy boldog vagy. De ne csak pillanatokig legyél ám! :)) Nevekkel hogy álltok?
Nekem most a Bálint a nagy kedvencem. És a Vilmos, de az le van tiltva.
Csak az gond, hogy halvány fogalmam sincs róla, hogyan kell videót feltölteni.
Majd az anyukák talán kiokosítanak, hiszen ők már tettek fel jó párat a csöppségekről.
És örülök, hogy nem untatlak Benneteket az ömlengésemmel.:)
Egyébként tényleg vannak olyan pillanatok, amikor annyira, de annyira boldognak érzem magam!!! És ez általában akkor van, amikor mocorog a pici.
El se tudom képzelni, hogy mit fogok érezni akkor, ha már itt lesz velünk.:)
Igazán a kezed ügyében lehetne a kamera a nap minden percében. ;))
Ömlengj nyugodtan, megérdemled.
:))))))))))))))) elhiszem hogy jó érzés volt, élvezd is minden percét,te is elég sokat vártál rá és nyugodtan áradozz hiszen arra is kiváncsiak vagyunk :D
videó...nem lenne rossz, azért egyszer próbáld meg, hátha összejön :)
De jó, nagyon kíváncsian várom az eredményét!!!
Köszi, én jól vagyok. Tegnap este olyanokat mocorgott a picur, hogy a hasam csak úgy csúcsosodott hol itt, hol ott.:) Hihetetlen!:)
Gondoltam rá, majd egyszer levideózom. Csak ugye nem parancsra csinálja, hanem amikor épp kedve van. Mondjuk mostanában egyre gyakrabban van ilyen kedvében!:) Olyan aranyos!
Ráadásul tegnap este annyira éreztem, hogy valamijét odanyomta a bal oldalamhoz. Vagy a fejecskéje, vagy a popsija lehetett.:) Megsimiztem, olyan jó érzés volt.:)))
Na, befejezem az ömlengést!:DDDD
Igen sztem lövök...és legalább kizárhatjuk ezt is :)
Szia Vicus amúgy hogy vagy?
Timi eltűntél?
Sziasztok!
Bebe, én is olvasni foglak, az biztos!
Puszmok, pisilési inger??? Tipikus terhes tünet!!!!:)
Holnap reggel lősz el egy tesztet?