Találkozzunk mindennap (beszélgetés)
Jó, jó, értem!
Amúgy én is csak egy név párti vagyok!
/Edis, bocsi!/
Szerintem ez nem évül el!
Bontsd ki gyorsan! ;-)))
Milyen néven lesztek a TV-en?
Sziasztok!
Perfike, elvileg regisztrálva vagyok a teszvesz-en (pontosabban Krisztián), jött is egy levél, de aztán nem foglalkoztam még vele.
Majd utánanézek, hogy is működik.
Petra, azért szurkolok még továbbra is!
Timi, nagyon izgi ez az időszak! Szonja bármikor kibújhat már!
Puszmok, szerintem tök jól alakul a hőd! A napi 1 tizedes emelkedés is jó!
Edis, örülök, hogy jó a képetek végre!
Menyó, annyira szuper a szívhanghallgatás! Én is úgy élveztem! És behívtam akkor a férjemet is.:) Neki is nagyon tetszett!!!
Most nemrég elmentek a barátnőmék...azért fárasztó egy gyerekkel. Nem könnyű ez a gyereknevelés, leszívja az energiákat rendesen!
Képzeljétek, a névlistánk leszűkült kettőre: Zalán vagy Botond!:) Ez már haladás!:)
Most megyek pihenni, majd még benézek kicsit később.
Puszika!
Timike, egyszer én is úgy jártam, mint te. Voltam anyukámmal vásárolgatni Daninak és egyik pillanatról a másikra olyan rosszul lettem, hogy azt hittem majdnem elájulok. A szívem vagy 200-al tuti, hogy ment akkor. Majd szétszakadt a mellkasom is. Leültem, ittam, de csak hosszú percek múlva lett jobb!
A babavárás vége már olyan nehéz, de kitartás! Hamarosan itt lesz Szonja!
Helló! :)
Petrus, éljen a meleg!!! Végre jó a kazán!!!
Vicus, hogy állsz a TeszVesz-el? Tudsz már vásárolni onnan? Csak azért kérdezem, mert már elkezdtem fotózni a cuccokat, amiket teszek fel. Persze, ha érdekel! ;-)
És természetesen mindenki mást is! :)
Azért én nagyon szurkolok,hogy a mensi kerüljön el jó pár hónapra.
Ha nem jön meg pár nap múlva tesztelsz?
Sziasztok.
Edis,tényleg ilyen volt neked is?Tök gáz érzés!
Akkor mensi...új hónap új remények, de azért várjuk meg a végét! Akkor is jó, hogy nem nagyon húzódik és minden okés.
Átérzem ezt a meleg érzést, tavaly pont karácsonykor halt meg a cirkónk és hát két nap kellett mire sikerült megcsinálni...mert ugye alkatrész kellett hozzá. Elmondhatatlan boldogság a meleg :D
Szia!
Szerintem is. Csak álltunk a konyhában, és lehetett érezni, ahogy árad a melegség a radiátorból.
Szerintem mensi lesz...
Szia Petrus!
Hurráááááááááá, éljen a kazán!!!!!!!!!!
Kiváncsi leszek, a drukk még mindig megy!!! :)
Jó reggelt!
Jelentem, kazán beüzemelve, fűtőtestek melegek, csakúgy, mint a víz. Vége Nomádiának!!!
Mensim sehol, bár reggel mintha lett volna valami enyhén barnás cucc, így bedugaszoltam magam a biztonság kedvéért.
Jó reggelt!
perfi: örülök, hogy tetszik!
Vicus: tényleg nem semmi a pocakod!!!
Gyebitimikém: nem aggódj, ez teljesen normális. Az utolsó hetekben én is ilyen voltam. ;)
Sziasztok!
Vicus hát tényleg extra nagy pocid van ahhoz képest, hogy még csak 24 hetes terhes vagy.:)
Sziasztok!
Ediske, Bahia negra??? :)))
Megnéztem a videót! Nekem tetszett! Láttam Kornélt is! :)
Vica, cuki a pocid! Én is várom a 4D-teket, hogy kiderüljön 100%-ig, hogy kisfiú!