Találkozzunk mindennap (beszélgetés)
Jó reggelt!
Végre gyönyörűen süt a nap!!! Remélem, hogy ma nem fogja megszakítani az esőzés. Mondjuk azt nem állítanám, hogy meleg is van, mert nagyon fúj a szél.
Jó reggel!
Huu Tünci milyen korai voltál! :)
Jó reggelt!
Gyebike ez a kis manó Szonja egyre édesebb és ducibb!
Cukkkki!
A fogacskákra gondolsz?
Köszönjük szépen. Tudám vele harapgálni rendesen.
A kedvencem amikor huncutkodom vele, és akkor megfogja két oldalt a hajamat vagy az arcomat, húzza maga felé a fejem, és harapgálja az orromat.:)
Szegény Luca!!!
Vannak ilyen esős időszakok :)
Jajj, nem! Akkor hihetetlenül vágytam rá és kinéztem egy masinát, amibe beleszerettem, csak hát pénzünk nem volt rá.
Most a Cora katalógusban láttam ezt a csodát...erre anya megvette nekünk.
Dani nagyon rossz nappali alvó volt már születésétől. Napközben is alig aludt, amitől folyton kivoltam akadva.
Hosszú hónapokig, úgy emlékszem, hogy kb. 9-10 hónapos koráig a déli alvás csak a levegőn, babakocsiban, elringatva volt kivitelezhető.
Miután már azt mondtam, hogy kész, ennyi, ennek véget kell vetni, jött a kiságyban altatás délben című műsor. Ez sem volt egyszerű, hogy megszokja. Azóta ez is olyan sima - kis kivételekkel -, mint az esti.
Nem, nem vagy szívtelen, nehogy ezt gondold!!!
Sajnos ezt kikell bírni az anyai szívnek!
Igen, én aztán igazán elrontottam a kiságyba való szoktatást. De állandóan szívtelennek érzem magam, pedig tudom, hogy hosszú távon jobb lenne. Vica, csak kitartás!!!
Márc. végén apa megy Pestre suliba, akkor majd megint teszek egy kísérletet, mert ha sír, akkor csak én hallom (meg a szomszédok), de apa nem fog b.szogatni, hogy ne legyek szívtelen, vegyem már ki.
Perfike, nagyon tuti lesz a mosogatógépetek!!! Imádni fogod!!!!! És hogy Anyukádék milyen rendesek!!!!!!
Nálunk Anyuék reakciója az volt a mosogatógépre, hogy "minek vettük?".
Sajna, ahogy hallom, ez mindenhol így működik csak.:(
Ezt végig kell csinálnunk Nekünk is, mert később még nehezebb lesz.
És a napközbeni altatásnál is ugyanez volt a helyzet? Mert nálunk akkor sem akar a kiságyban aludni.
Egyedül a levegőztetéskor marad el a babakocsiban, mert a levegő elnyomja.
Az tetszene neki, ha cicivel a szájában aludhatna. Csak hát ez nem megoldás. A cumit meg egyáltalán nem fogadja el, már szinte dühbe gurul, ha próbálkozom vele, ezért nem is erőltetem.
Próbáltam a suttogó módszerét is, de nálunk nem válik be. Amíg érzi, hogy ott vagyok, addig egyre jobban sír, mert szeretné, ha felvenném.
Ilyenkor olyan szívtelennek érzem magam.:(((((
Nagyon szép tüszőcske!
Szorítok hogy sikerrel járjatok az insemen.:)
Bizony-bizony,az összes baba gyönyörű!!!
És tényleg Dani nagyon hasonlít Perfire!:)
Nálunk sajnos ilyen hosszú idő alatt szokta meg a kiságyat! :(
Ez még nem azt jelenti, hogy Zalinek is ennyi kell, lehet, hogy tényleg 2-3 nap lesz nálatok, mint ahogy írtad!
Nagyon hosszú volt ez a több, mint 2 hónap.
Az esti lefektetés után mindig elkezdett sírni. A sírás 10 perctől akár 1.5 óráig is volt, hogy eltartott. Egy ideig hagytam, hogy sírjon, majd bementem és megsimogattam, cumit visszatettem a szájába, ha kellett felvettem. Persze ezután folytatta. A bemenések idejét folyamatosan nyújtottam. A végén sajnos volt, hogy álomba sírta magát.
Zolival egymásban tartva a lelket imádkoztunk azon, hogy hagyja már abba a sírást. megkönnyebbültünk mindig, mikor elhallgatott.
Tudom keményen hangzik, de mi így csináltuk.
Szerintem ennek köszönhető, hogy a mai napig, ha este leteszem, akkor eltud aludni egyedül.
(persze kivételek vannak)
Sziasztok!
Puszmok, gratula!!!! Nagyon szépek a kilátások!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:)
Perfi, ilyen sokáig tartott a kiságybaszoktatás?????? Én azt hittem 2-3 nap ordítás után megszokja!!!
Ma reggeltől kezdődött szegénynek a "kiképzés"....nagyon nehéz!
És Ti is hagytátok sírni? Bementetek hozzá időközönként?