Találkozzunk mindennap (beszélgetés)
Köszi a bókot!:)
Grétus meg is ette a kifli csücskét???
Menyó, édesek Beni új képei is!!
Bevált a babakocsi és a hordozó?
A képeket melyik programmal csinálod, hogy nagy és ha rákattintassz akkor nem lehet megnyitni azt a helyet, ahova eleve feltetted?!
Hú, remélem érthetően írtam!
Vicus, Zali hanyas rucikat hord?
Nagyon édes a csíkos napozós kép!
Nekem még mindig tiszta Krisz!
Sziasztok!
Bebe, mi is jól vagyunk. Már napok óta jók voltak az éjszakák, erre pont ma éjjel nem aludt túl jól Dani. Fél 4 körül felébredt és csak forgolódott, sírdogált. Nem vittem át magunk közé, inkább átjárkáltam hozzá. Most tök fáradt vagyok, majd elalszok. Bár ez lehet, hogy a felhős, hűvös időtől is van.
Nórinak nem lehet melege és attól nem alszik jól éjjelente? Dani nagyon nem tűri a meleget.
A másik a foga lehet, szerintem.
Sziasztok!
Bebe, mi jól vagyunk, csak az idő lett ramaty.:( Pedig megyünk be 2-re a városba apáért a munkahelyére, aztán vásárolunk. De nem szeretek ilyen esős időben kimozdulni.:(
És Ti hogy vagytok? Éjszaka milyen volt?
Sziasztok!
Mindenki jól van?
Juj Vicus a kis dödölléd nagyon cuki a naplódban!:)))
Menyó, Benó is olyan szép kiskrapek a naplódban!
Sziasztok!
Bebe, sajnálom, hogy megint rosszul aludtatok.:(
Menyó, jól vagyok, köszönöm. Tegnap rosszabb napom volt, meg nagyon nem bírom az egyedüllétet, de egyébként minden rendben. Végül is ezek másodlagos dolgok. Az a lényeg, hogy a gyerek jól legyen.
Vicus, beszéltem a főnökömmel, természetesen az érdekelte, hogy mikor lesz kész a munka. Megnyugtattam, mindent egyeztettem, ma már dolgoztam is egy keveset, és szinte készen vagyok.
Jó reggelt!
Külön próbáltatok aludni megint?
Jó reggelt!
Nincs valakinek valami ötlete, hogy az én gyerekem miért nem alszik jól? Egész éjjel forgolódótt, nyüszizett, sírt, cicit követelt, szopizott és NEM aludt. Minden ötlet érdekel. Fáradt vagyooooook.
Sziasztok!
Kicsit nehezen jutok mostanában ide. :(
Bebe tök jó a rövid frizkód. Sajnálom a rossz éjszakát, remélem Nóri megszokja a külön szobát.
Vicus én melltartóban vagyok szinte állandóan. Hogy mennyi tejcsi jön ki szoptatáskor a másikból nem tudom, mert nem szoktam nézni, de az tuti jön, mert érzem hogy húz.
A keresztelőn nagyon szépek voltatok!! :)
Puszmok nagyon csinos vagy!!
Petrus mi a helyzet?
Tettel fel néhány új képet akit érdekel.
Ja és légyszi vki küldje már el nekem e-mailben a hozzátáplásásos táblázatot. Köszönöm szépen! Tudom, hogy még messze vagyunk tőle csak érdekel.
Szerencsére dőlt a lé!!!!
Na de most már igen csak apadóban van.....és ez annyira fáj!:((((((
Sziasztok!
Ma sem volt nagy forgalom.:(
Bebe, néha én is vagyok így vele, hogy már délelőtt a nap végét várom. De lekopogom (kop-kop-kop) mostanában elég jó napjaink vannak. Persze ez a jó éjszakáknak köszönhető.
Tényleg, nincs kedved elolvasni a Suttogót? Hátha találnál benne egy-két hasznosítható praktikát! Nem mondom, hogy szentírás, de ha már pár dologban segítene, már megérné. Nem is muszáj megvenni, én is a könyvtárból kölcsönöztem ki.
Petra, hogy sikerült a főnököddel a beszélgetés?
Tüncike, Neked aztán tényleg sok tejed lehetett, ha még spriccelt is szopi közben!!! Nekem csak egy-két csöpp szokott megjelenni szopizás közben a másik cicin.
Jó éjt Mindenkinek!
Bebe sok-sok erőt kívánok a különalvás bevezetéséhez.
Muszály egy kicsit megkeményíteni a szíved, hátha sikerülne Nórit a szobájába szoktatni.....és neked is elkelne egy kis pihenés.
Már lenyugodtam. Nóra már fél 6-kor kukorékolt, de az éjjel is fent volt vagy 10x. Nesze neked külön szobában alvás :(((
Ma újra próba, olyan jó végre Apával összebújni kettesben.
Sziasztok!
Bebe, sajnálom, hogy rossz éjszakátok volt. de azért reggel 8-kor korai a nap végét várni.;)
Én most éppen a főnökömmel való telefonbeszélgetést tologatom magam előtt, pedig ha azzal meglennék, akkor be tudnám végre fejezni a nyakamba varrt munkát. Mindegy, úgyis ebédidő van, majd hívom utána. Vagy munkaidő után, nehogy a többiek is beszélgetni akarjanak...
Sziasztok!
Olyan szar éjszakánk volt. Nagyon fáradt, nyűgös és ingerült vagyok. Vége lehetne már ennek a napnak.
Görömbölyön kedd-péntek 10.30-11.30-ig
Az Ady Műv. házban kedden 9-10-ig.
Tünci, leírdád még egyszer, hogy mikor van a mazsolamuzsika, meg a hasonló baba zenebölcsi és hogy hol?
Szita az agyam és felszeretném írni!
Már nem hordok melltartót, és melltartó betétet sem használok kb. 1 hónapja, mert már nem folyik a tejcsi.
Előtte azért hordtam, mert mindig folydogált a cicikből a tej, szopi közben meg spriccolt a másikból, így a melltartó betétet is sűrűn kellett cserélni.
Nálam ha déli alvás van mindig megy a tv, nézem a sorozatokat vagy a gépen Grace klinikát.
Közben meg csinálok egy-két dolgot, ami nem jár nagy hanggal.
Sziasztok!
Tüncike, látom most itt vagy! :)
Sziasztok!
Szerintem is igaza van Edisnek, én sem a direkt zajkeltésre gondoltam, csak a háztartás alapzajaira, amit írtatok is: pl.: mosógép, lépések, halk tévé stb.
A suttogóban is azt olvastam, hogy az alvás terén is meg kell adni a tiszteletet a babáknak, nyugalomra és csöndre van szükségük, minél kevesebb ingerre, ahogy nekünk, felnőtteknek is.
Csak nem szeretnék a másik végletbe sem esni, hogy meg sem merek moccani, mert felébredhet valamire.
Edis, azért nagyon szerencsés vagy, hogy ennyi ideig tudtad szoptatni Lucát! A melleid meg biztos nem olyan vészesek azért. Tényleg, akik szoptatnak/szoptattak, Ti hordtok éjjel is melltartót?
Szerintem is igaza van Edisnek. Persze ha bezárom a szoba ajtaját, akkor már a többi helyiségben nem járkálok lábujjhegyen, de nem is csapkodok.:)
Ja....a mensim még nekem sem jött meg.
Szonja is csak úgy tud aludni.A tévé halkan szól és a mosógépet is még elviseli.De ha bármi mást csinálok ami hanggal jár akkor felébred!
Lacival mindig ezen vitázunk,mert ő azt mondja,hogy meg kell szoknia.Hát ez egy nagy baromság!!!
A 30 év alatt én sem bírtam megszokni!
Én is csendben szoktam lenni, ha alszik Nóra.
Sajnos nálunk is volt már ágyról leesős baleset. Kb. 1 hónapja, a fürdőszobába mentem engedni neki a fürdővizet. szegénykém meg leesett.