Találkozzunk mindennap (beszélgetés)
Szia Timi! Örülök hogy jól éreztétek magatokat :)
Tüdőszűrő miatt ne aggódj, biztos nem lesz semmi baj, amúgy nekem sosem használtak olyan vmit a derékra....mik vannak ...jó tudni :)
Nekem is aktuális lenne, mert másfél éve nem voltam, ráadásul a munkahelyem miatt is kellene. Természetesen nem megyek, ráér.
Te meg ne aggódj, nem lesz gond.
Én meg most jöttem meg tüdőszűrésen voltam.Nagyon mérges vagyok mert semmi védőköpenyt nem adtak a derekamra.
A munkahelyemen mindig kaptunk,hogy ha egyszer gyereket szeretnék akkor ne kapjon sugárzást a méhem és a petefészkek.
Szívem szerint nem mentem volna,de tavaly nem voltam ugye,most meg itt imádkozok,hogy a balesetünkből kifolyólag ne legyen baba!:(
Szia!
Jól tetted,hogy kimozdultál!
Szerintem ha nem fáradtál el akkor nincs baj!
Sziasztok!
Tegnap lementem apuval Veszprémbe ügyintézni (persze csak óvatosan). Utána bementünk Füreden a halászkertbe halászlevet és túrós csuszát enni. Nyamííííííí. ha már ott voltunk, beugrottunk Almádiba is egy keveset, kiszellőztettük a házat. Most egy időre megint fel leszek dobva, már kezdtem kicsit depizni.
Azt egyébként nem tudom, hogy szabad-e nekem ilyen kirándulásokat tartanom, de egyszerűen nem bírom a négy fal közt.
Sziasztok!
Megint egész jól aludtunk.
Most is alszik.
Sziaasztok,jó reggelt!
Megjöttem!Nagyon szuper volt a telken,Szonja végig jó kislány volt!
Tünci,sajnálom,hogy ilyen kevés már a tejcsid!Most az fordult meg a fejemben,hogy talán jobb,hogy Szonját kiskora óta tápizom és szerintem nem emlékszik a szopizásra.Nagyon fájó lehet látni ahogy Gréti cicizni szeretne.
Mert mikor nekem elapadt a tejcsim nem követelte utána a cicit.
Fel a fejjel Tünci!;)
Bebe,hogy aludtatok?Szerintem is melege lehetett Nórának!
Mióta Szonját vékonyan öltöztetem éjszakára jót alszik!(kop-kop)
Még nem volt időm naplót olvasni:(((
Még az is gond, hogy nagyon imádom szoptatni!
Ha nem szeretnék szoptatni, nem fájna ennyire.
Kedden beszélgettem egy anyukával, és ő azt mondta, ő már annyira utál szoptatni.:(
Sajnálom Tünci! :( Benike is ugyanezt csinálja, meg tudnám érte zabálni annyira édes!
Remélem azért még lesz tejcsid egy darabig, hogy össze tudjatok bújni, mert a táplálékon túl tényleg ez kell nekik.
Mondanám, hogy ne vedd ennyire a szívedre, hisz igen sokáig szoptattad már Grétit, de nem hiszem hogy segítene.
Köszi! :)
Igen beváltak, nagyon szeretjük!
Értem mit kérdezel. :)) Ferinek van honlapja oda feltölti nekem a képet, majd megadja a linket amit kódba ágyazva beillesztek. Ennyi a titok! :))
Sajnálom Tünci.
Az a baj, hogy szerintem a tápszert meg ezek után nem fogja elfogadni. Nóri is így volt. Így be kell érnie azzal a kevéskével.
Adjad neki, amíg csak van, hiszen Gréti magát a szopizást szereti, hogy közben megölelhet, érzi a testedet, lehet, hogy nem is ezzel akar jóllakni. Csak egy kis nasi. Remélem még vagy 2-3 hónapig ki bírjátok húzni legalább ennyi tejcsivel.
Majdnem eltaláltad Bebe!
Csak pont fordítva. Grétikém nagyon-nagyon szeret szopizni, csak az a baj, hogy már szinte nincs is mit.:(((((((((
Olyan édes, ahogy közelítek a cicivel felé, már fordul, két kis keze közé fogja a cicimet, húz magához, és közben tátja a száját. Szinte gebeszkedik érte, hogy be tudja kapni.
Ma pl. ülve levettem róla a pólóját, és mikor meglátta a cicimet, ülve akarta bekapni. Majd megzabáltam. De sajna két ciciből jó ha 40-70 gr. lejön egy alkalommal.....és ez rettenetesen fáj. Látva, hogy a kicsim mennyire szeret szopizni, én meg nem tudok annyi tejet adni neki, amivel jóllakna.
Szerintem napokon belül teljesen elapad......el sem tudom mondani mennyire rossz érzés ez!:((((((((
Felraktam a naplóba, hogy miben aludt ma.
Ilyen "kezetlen-lábatlan" rugi, alatta nincs body sem, csak ez. És így érezte jól magát. Persze betakargattam, de sokszor még így is lerugta magáról. 27 fok körül van a szobájában, éjjelre lemegy olyan 25-26-ra.
Szerintem Gréti nem szeretne már annyira szopizni.
Eltaláltam, Tünci?
Tüncike, mi az a naplóbejegyzés???
Megijeszt!
Gratula! Átlépsz a 2. trimeszterbe!!!! Tényleg megy az idő!
Pár hét és a neme is kiderül!
Sziasztok!
Vicus sztem is Zalán tiszta apukája a szeme a tiéd :) de a nézése már nem :D kiváncsi leszk hogy alakul majd, és mikor látjuk hogy rád fog hasonlítani :)
Nagyon édes a csíkos bady :)
Bebe sajnálom hogy nem aludtatok jól :((( mit lehetne tenni?
Menyó én nem tudtam megnézni a képeket csak X et rak be....majd megpróbálom később :(
Remélem mindenki jól van! Mi igen köszönjük, jövőhéten kedden megyek dokihoz, ma pedig betöltöttük a 12. hetet :) megy az idő...
Már egy hete én is minden este bekenem Zalán ínyét Dentinox-szal, mert úgy alszik csak el.
Mibe öltöztetted éjszakára?
Zalán egy hosszú ujjú bodyban és ujjatlan pamut hálózsákban alszik, erre jön a takaró.
Sziasztok!
Szerencsére már jobb éjszakánk volt, és valószínűleg melege lehetett Nórinak, mert este már kevesebb rucit adtam rá + bekentem az ínyét dentinox-szal, így jobban aludtunk, egészen 7-ig, nem úgy mint azelőtt 2 nappal mindig csak fél 6-ig.
Igen, tényleg szépek többnyire! Persze van közte egy-két használtabb darab, de ennyi pénzért megérte! Főleg a kisgatyókat használom ki nagyon! A pólók is helyesek, mikor megvettem még kellett a sok hosszú ujjú, erre most meg kijött a jóidő, és nem is kell ráadni.
Meg van közte egy őszi kiskabát, olyan helyes, csak attól félek, hogy Zalán őszre kinövi, amilyen mértékben hízik!:D
Kicsit kiváncsiskodtam :) és megnéztem a ruhacsomagot, amit vettetek a TV-en. Nagyoooon szép rucik vannak benne! Irigykedtem is. :)
Nagyon sajnálom, hogy korábban, mikor Dani kicsi volt nem vettem neki TV-en rucikat csak később, mikor már nagyobb volt.
Ja, és az apja teljesen odavan ezekért a mondatokért, amikor hozzá hasonlítják!!!:)
Szerintem is apja, csak kékszemű, világosabb hajú kiadásban!
Én értem!:D De ezt eddig észre sem vettem!
Én amúgy a photobucket.com-ra regisztráltam, onnan másolom a kódot.
Menyó viszont tud valami titkot!!!:)
Olyan össze-vissza számozzák ezeket a ruhákat! Hord 62-t, 68-t, 74-t, de most pl. egy 80-as body van rajta!
De venni már inkább 74-t vennék neki, kisebbet semmiképp!
Ez a ramaty idő nekem sem tetszik. Zazi mondjuk húzza a lóbőrt!:D