Találkozzunk mindennap (beszélgetés)
Sziasztok!
Úgy látom nagyon hétvége van. :) Sajnos Feri elkapta apóstól a hányós-hasmenős vírust. :( Mi jól vagyunk, remélem így is marad.
Sziasztok!
Nem árt! Nekem is rengeteg uh-m volt, arról nem is beszélve, hogy nem csinálnának ennyit, ha gáz lenne.
Meglátjuk. Augusztus végén/szeptember elején megyek megint a magánrendelésre, ott megkukkantjuk, és ha ott nem mutatja, szeptember közepén amúgy is megyek 4D-re.
Szerintetek nem árt ez a sok uh?
A bal alsó utolsó fogam (nem tudom hanyas).
Ez még az, amit terhesen félig rendbetettek, majd kiesett a tömése. Nincs vele gondom, mert "csak" nincs benne tömés, de esztétikailag ronda és gondolom azért romlik a fogápolás ellenére is!
Ez melyik fogad? Nem az amivel egyszer már volt valami gond?
Reggel 8-ra megyek fogorvoshoz, Laci intézett nekem valakit. :)
Már előre félek. Sajna elég érzékeny egyébként is ez a fogam és a tavalyi másfél éves szenvedés után már mindig fosok. :(
Én is azt mondom!
Ha bedurranna, akkor nem vacakolnék vele, kihúzatnám!
:-(((
Nekem hónapok óta húzódik egy fogam...sajnos nem futi rá, egyelőre. Kb.50000Ft lenne! :(
Sajnos jól emlékszel.
Felhívtam most a Lacit, azt mondta, hogy megkérdezi az egyik dokit, hogy tud-e vállalni.
Okszika!:)
Bár ma is olyan hányingerem van,hogy tuti alakul valami!:)
Jaj csajok, letörött tegnap egy darab a tömésemből, erre mind a 3 doki akit ajánlottak szabin van (az én orvosommal az élen).
Csak hétfőn lesznek, de én meg addig nem akarok várni. Most mi a fenét csináljak? Bárkihez meg nem szeretnék elmenni.
Karácsonykor már tuti otthon lesztek!
Majd tippelek ősz végén a születési dátumra, méretre meg ilyenekre! ;-))
Gyebitimike, te pedig ne aggódj az uh miatt. Legközelebb már tutira láthatod a kistesót!
Anno nekem az első uh-on még csak petezsák sem látszódott, csak egy vastag nyh...és abból lett Dani!
Úgyhogy NO PARA!! :-x
Sziasztok!
Menyókám, nagyon szuperek lettek a képek!
Beni hatalmasat nőtt és valóban gyönyörű baba! :)
Sziasztok!
Menyó: nagyon jók a képek! Annyira gyönyörű Benó, örülök, hogy láthattalak Titeket!
Átküldöd majd nekem a képeket amik Lucáról készültek? Nagyon aranyosak, priviben elküldöm az e-mail címemet.
Szió!
Éppen írni akartam, hogy a képek csak megközelítőleg tükrözik a valóságot. Beni gyönyörű baba! Lacival teljesen kikábultunk tőle, pedig ő nem nagyon "értékeli" a csecsmőket, mert nem tud velük mit kezdeni.
Én már csak ilyen hülye aggódós vagyok. :( Néha eszembe sem jut a dolog, aztán olvasok valami hülye cikket, és megint ideges leszek.
Ó, akkor jön, amikor kaar, csak karácsony előtt pár nappal legyünk otthon.