Tabáni István nyert :D (beszélgetés)
:DDD
nem szoktam...istvánnal másképp volt,Ő az első perctől kezdve megfogott az egyéniségével.
István különben nagyon jól és egyenlőre nem foglalkozik a Média szemétségeivel....
Lesz majd a Nők Lapjában is,volt fotózáson...
:))
Madame X-otic? -ez tényleg ki??
Bízom benne, hogy minden csoda 3 napig tart..itt most arra gondolok, hogy egyszer majd csak abbaghagyják a vájkálást(igaz ,még el sem kezdődött remdessen..).A csoda pedig sokáig tartson,mármint az a csoda ami Tabáni torkából jön ki, mert részemről nagyon szép és kellemes hang.
Ha ilyen zárt tud maradni, akkor bízom benne, hogy egyszrecsak megunják, hogy állandóan vájkálnak. Csak az a baj ma manapság, hogy nem elég azzal foglalkozni valakinek, hogy a karrierjét építgesse, hanem még még arra is kell nagy hangsúlyt fektetni, hogy a média mocskos próbálkozásait kivédje...:((
Gondolom ez miatt még sok lelki gondjai lesznek, de akkor majd énekel valamit és felszabadul a lelki nyomás alól.Mert pl. azok a Demjén dalok is lelket melengetőek voltak.))
Kóstolgatják, kóstolgatják, sok mindenkinek szúrja a szemét,ha valami tényleg megérdemelt dolog történik. :P Akkor rögtön valami gyanúsat sejtenek a háttérben. Nem gondolom egy percig sem, hogy Tabáni megjátszotta volna magát, mert ezt nem lehet.
Igen, tartok tőle, következik a vájkálás és őszintén szólva picit félek is, vajon hogy fogja viselni. Elég érzékeny embernek tűnik, a média viszont egy vérszívó, szóval jó sok erőt kívánok neki!
Tegnap meg a Reggeliben a RTL-en, Szújó azzal etette Tabánit, hogy biztos egy 5 fős csoport áll a háttérben, akik segítenek Tab.-it úgy beállítani, hogy ilyen esetlen szégyenlős legyen és akik ellátják tanáccsal..úgy láttam István haragudott ezért a provokatív kérdésért,...hogy honnan szedte Szújó Z. ezt a feltételezését???
Gondolom most majd az következik, hogy átrágja a sajtó a magánéletét, és szinte pislantani sem tud majd, hogy azt kamera ne, vegye..
Azért ez nagy bunkóság, egy kereskedelmi adásban, de bárhol, több ezer(vagy még több) ember füle hallatára cikizni valakit:(
Balázs stílusát egyébként sem csípem túlzottan...
sziasztok, én is örülök Tabáninak, viszont nálam az abszolút favorit végig a BAD BOYZ volt! :)))
Amióta tudom, hogy SP-vel lépnek fel, azóta egyfolytában az ő koncertjeit meg klipjeit vadászom, pedig amúgy nem zsánerem a srác...
További ajánlott fórumok:
- Akik az István kórházban szültek vagy fognak szülni!
- Közismert Istvánok, Pisták, Pistik, Istik
- Milyen tapasztalatod van a Szent István Kórház szülészetéről?
- Ki ismeri Dr. Szabó István nőgyógyászt a II. női Klinikán?
- Tudsz valamit Vágó István kísérletekről?
- Milyen volt a csütörtöki Tabáni István koncert a Syma-ban?