T-mobile számlám az egekben.Mit tegyek? (beszélgetés)
Idős vagyok én már a menőzéshez...
nem facebookozok, nem töltök le semmit, maximum az időjárást megyek fel megnézni meg a híreket olvasom ha úgy van, és ENNYI.ettől nem lesz ennyi a számlám!
Nem én kértem az 500 mb adatforgalmat, járt a díjcsomaghoz...
pff szerinted vak vagyok?
korábbi hozzászólásaimban említettem, hogy hiába van kedvezményem, a kedvezmények levonása nélkül értendő összeghez képest ígyis sokkal többre jön ki mindig a számlám.holott semmi extrát nem veszek igénybe....
így-így! éljen a számhordozás!:)
Arról nem beszélve, hogy ennél a csomagnál is csak a hálózaton belül van a korlátlanság. Azt pedig már rég nem tudod, hogy akit hívsz, melyik hálózathoz tartozik.
Az a baj, hogy sokan nem tudják kezelni az okostelefonjaikat. De megveszik, mert "menő". Letöltik a zenéket, képeket, facebook-on lógnak éjjel-nappal, és ezekhez ugye mind-mind internetkapcsolat kell, ami adatforgalommal jár, ami meg pénzbe kerül...
Aztán csodálkoznak, ha magas a számla.
Dolgoztam a T ügyfélszolgálatán, egy csomó hasonló probléma abból fakad, hogy az ügyfélnek sokszor halvány lila fogalma sincs, hogy az adott előfizetéséhez pontosan mi tartozik, vagy ha túllépi az előfizetéshez tartozó ingyen smst/perceket/adatforgalmat, akkor mennyi is az annyi.
Nekem is t-m van, most léptem be a netes fiókomba.
A havi forgalomnál ott virít egy összeg, előtte a felirat:
AKUTÁLIS HAVI EGYENLEG (KEDVEZMÉNYEK LEVONÁSA NÉLKÜL)
A zórójeles részt ajánlom újraolvasásra...
számlarészletezőt kérj, ott rajta lesz minden telefonálás meg a net is, sms is... és kérdezz rá a gyerekeknél töltöttek e le rajta játékot, zenét stb. nálunk egyszer ők intézték el a számlát:DDD külföldi nyaralás "unalmas perceiben" játékokat meg zenét töltöttek:DDD
Volt telefon ia onnan,annak már több mint 10 éve, de ugyanez volt,akárhogy is variáltuk magas számlák jöttek,szerintem áttekinthetetlen és át is vágnak percekben.
Aztán az internet is olyan volt--hol volt hol nem volt--Attól is megszabaditottuk magunkat,és most májustól a tv-t szeretnénk.
Drága minden szempontból,és nem egykönnyű levetni őket.
Ha 500 mb-t tolthetsz le, akkor utana ha tobbet hasznalsz netet, biztos hogy penzbe fog kerulni. Kulonben nem korlatoztak volna be 500-ra. Amugy 500 mb az nem tul sok. En a 2 GB wifimet es 1GB mobil internetem ugy hasznalom el, hogy eszre se veszem havonta. Mondom ferjemnel is ez volt a gond, mert neki is csak valami 750 mb amit hasznalhat es hat az igen gyorsan lemegy, ha valaki facebookozik, youtube-ozik, stb.
Részletezőt kérj. Ha vírusos véletlenül a telefonod, az is küldhet emelt díjas sms eket a tudtod nélkül. Ezt is ellenőrizd
Nézd meg a számlán hogy milyen net van feltüntetve.Nálunk volt már olyan hogy a férjem telefonján 2 net futott ami ugye lehetetlen.Bogarászd át a számlát és ha úgy látod hogy valami nem stimmel a telefonos ügyfélszolgálaton reklamációt tudsz íratni.Nekem sajnos már nagy rutinom van ebben minket folyamatosan megpróbálnak át rázni.:(Most is van náluk egy panaszom.
Szia! Amit a neten látsz egyenleget, abban nincsenek benne a kedvezmények. Azt csak a számla végösszegén fogod látni! Amúgy, érdemes kérni valóban részletezőt.
T-mobile-nál?Milyen díjcsomagban vagy?
hívd fel az ügyfélszolgálatot, ott tudnak segíteni.
ami lehet, hogy tényleg a számlazáráskor vonják le a kedvezményeket, illetve törthavi-val is számolni kell, hiszen tarifacsomag váltásnál mindig több a számla díja épp ezért.
Hàt nemtudom nekem 3000ft előfizetèsem van ès ingyen 30 sms 3 emberrel ingyen beszèlhetek, mikoremelt díjú szolgàltatót kellett hívnom sem nagyon lèptem túl, alapbòl meg le sem beszèlem. De nem okos telefonom van tehàt netezni nem tud.....szóval szerintem is ott lesz a bibi.
Szerintem vegyél egy butatelefont, legyen az feltöltős és többé ilyen gondod nem lesz.
Nekem ez vígan megfelel.
Van tapasztalatod?Megosztanád velem ?Köszönöm.Nem rossz az ötlet egyébként, én is azt tervezem.
De nekem a díjcsomagba benne van az 500 mb adatforgalom.És utána is ingyenes csak belassul.Akkor nem kerülhet pénzbe.
Szerintem is az internet csinalhatja a feszkot. A parom igy jart szinten. Nem kpacsolta ki a mobil netet, plusz ment a wifi allandoan. Es tullepte minimum 2 gigaval es eleg sok penzbe kerult. Erdemes ennek utana jarni!
Ettől a cégtől menekülni kell!Nem vicc.
Ne legyenek illúzióid, a voda sem jobb. Ők a telefonos ügyfélszolgálaton át intéztetnek mindent. Na ott aztán tényleg nem találsz senkit aki illetékes lenne.
az lesz csak nem náluk, majd váltok Vodára az sokkal jobb.
És az a legdühítőbb hogy nem tudok kihez panasszal fordulni.Az ügyfélszolgálaton sem tudnak soha semmibe segíteni, alapvető dolgokat ha kérdek csak hebegnek habognak, küldenek be folyton a T-Pontokba hogy majd ott megmondják...
Amúgy most számoltam össze, 8 nap alatt 21 sms-t küldtem meg 2,5 meg 4 percig telefonáltam, mindent hálózaton belül.
És így lett 8 ezer felett, ennyiért...
Már úgy vagyok hogy inkább kifizetem a kötbért csak takarodjanak,megszüntetem.
Na ezt köszi, ki is kapcsolom.Hátha amiatt.
Nekem is úgy van a múltkor voltam befizetni és mondták, hogy belassítják,meg küldenek sms-t ha túllépem...hát azóta is küldik.De már lassabb észrevettem.
Akartam, ezt menetközben nem lehet bent T-Pontba amiért ezt megkérdeztem majdnem elküldtek a francba hogy hogy képzelem, hogy már meglévő előfizusként ezt akarom...
Kérj egy részletes számlát. amúgy 13 ezerért mindenféle hűségidő meg egyéb nélkül van olyan díjcsomag náluk, amivel korlátlanul telefonálhatsz belföldön!
nálunk nem volt az az annyi... igy vissza is adtuk,nem jól vannak sokx elszámolások ...érdemes részletest kérni ...feltöltős meg abból jó ingyen lekérdezed egyenleget+annyit töltesz fel amennyit akarsz amennyit bír pénztárcád! ;)
Miért nem állsz át a mix díjcsomagra?Ha lefogy a havi kereted akkor átvált feltöltésesre és annyival töltöd fel amennyivel akarod!
Részletes számlát kérj és nézd át, lehet hogy tényleg annyi :/ Nem tudom a netes adatforgalmad hogy van, én a vodafonnál olyan csomagban vagyok ahol ha túllépem az előfizetett mennyiséget akkor nem számlázzák túl, hanem csak belassul a net. Ha magától is rá tud csatlakozni a telefonod, akkor az lesz a ludas, mert az alkalmazásokra kismillió frissítés van minden nap plusz ha a háttérben futnak olyan alkalmazások amihez net kell, azok szintén pörgetik a számlát. Remélem tudtam segíteni :)
További ajánlott fórumok: