Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Szűzérmék vörösboros mártással recept

Szűzérmék vörösboros mártással recept

Elkészítési idő 20 perc

Kalória 394 kcal

A Szűzérmék vörösboros mártással hozzávalói:
1 szép sertésszűzpecsenye(kb 40 dkg),só,bors,1 mokkáskanál grillfűszerkeverék,1 evőkanál olaj,2 dl tejszin,1 dl vörösbor,1 evőkanál sülthús-szaft (készen is kapható)


A Szűzérmék vörösboros mártással elkészítési módja:
A szűzpecsenyéről a tetején lévő vékony fehér hártyát lefejtjük, majd a húst ujjnyi vastag érmékre vágjuk.Kissé besózzuk,borsozzuk,és a grillfűszerkeverékkel is meghintjük.A sütőedénybe olajat öntünk,a szeleteket egymás mellé belerakjuk,és 600 wattal 5percig pároljuk.Közben a többi hozzávalót egy kevés borssal együtt egy edénybe rakjuk ahol jól összekeverjük őket.A hússzeleteket megforditjuk,a boros levet ráöntjük és 600 wattal még 6percig pároljuk.Tálalás előtt 5percig pihentetjük.


Kategória: Húsételek receptjei


A szűzérmék vörösboros mártással elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook