HIV szűrés (beszélgetés)
Mit tennék a helyedben? Semmit. Amíg nem vagyok beteg, nem keresem a lehetőséget, főleg pénzért, hogy hátha mégis az vagyok.
Kevés esélyed van arra, hogy bajod legyen. Legközelebb ne légy meggondolatlan, ennyi.
Ez egy marhaság, már bocs...
Elképzelni sem tudom, hogy kivel lehet lefeküdni ahhoz, hogy a HIV-től ennyire parázzon valaki. Ha csak nem egy már eleve fertőzöttel...
Én megmondom őszintén, spermicid szarság mellett inkább a terhességtől paráznék!
Van okod a HIV miatt parázni?
Meggondolatlan voltam, óvszer nélkül szeretkeztem egy nagyon friss kapcsolatban. Spermicid készítményt használtunk, a terhesség szerencsére szinte kizárt. Viszont annyi más baj is lehet.
Mindenképp megyek szűrésre, a kérdésem csak annyi, hogy egy HIV szűrés elég, vagy kérjek teljeset? Az anonim HIV szűrés tudtommal ingyenes, és gyorsan is van eredmény, viszont a teljes vizsgálat eltart egy darabig, és kemény pénzekbe is kerül. Ti mit tennétek a helyemben? Ugye jól tudom, hogy 2 hetet várnom kell a HIV szűrés előtt?
Az "én nem kerülnék ilyen helyzetbe" és hasonló kommenteket írók kérem, fogják vissza magukat, így is van elég bajom. A kárörvendők kérem, szintén.
Hálás lennék, ha azok írnának, akik meg tudják ezt tenni ítélkezés nélkül.
További ajánlott fórumok:
- Segítség, P2 a szűrés eredményem, candida gyanús vagyok...
- Hol végeznek H1N1 szűrést?
- Hogyan élted túl életed első pár nőgyógyászati szűrését? Tapasztalatok?
- SMA szűrés
- Miért mennek az emberek inkább nőgyógyászati rákszűrésre, mint például vastagbélrák szűrésre, amikor az jóval gyakoribb?
- A Down-kór terhesség alatti szűrése