Szülés után újra csinosan (beszélgetés)
Sziasztok!
Nálunk is esik. Ennyit a futásról. Marad a benti torna. Dorry nálunk is volt láz, amikor jött a foga a gyerekeknek. Azt mondta a doki, hogy nem attól van, de nem talált nála semmi betegségre utaló jelet. Amint a foga egy kicsit kibújt elmúlt a láz is, nálunk 4-5 napig tartott.
Na megyek mert felkelt László fiam.
Jó reggelt! Nálunk olyan undormány idő van, esik az eső és oviba kell mennünk.
Remélem a gyerkőcök Dorrynál és Morcánál is jobban vannak.
Sziasztok!
Én is csak beköszönök, mert ugyan vendégek nincsenek, de az idő nagyon szép, így minden szabadidőmet a kertben töltöm. Tegnap kivágtam egy barackfát, na az eléggé felért egy tornával:))) Főleg, míg a gyökere kijött (nem volt nagy fa, de eléggé benn akart maradni) Megküzdöttem a futórózsákkal is, meg egyebekkel, teljesen izomlázas lett a hátam:))))
Sziasztok!
Nálunk egész hétvégén vendégsereg van. Tornára abszolút nincs időm, de legalább a diétát tartom. Már várom, hogy hétköznap legyen s kipihenjem ezt a hosszú hétvégét.
Idézet tőled:
"A mérleg nem akar 70 kg alatti súlyt mutani. :-(((("
Látod hogy akar!!!! Ügyes vagy!!
A vezetéssel én úgy vagyok, hogy van, hogy semmilyen körülmények között nem vagyok hajlandó, de van, hogy bepattanok a kocsiba és uzsgyi:)
Azért tényleg jobb, ha apa is fogyózik:))
Képzeljétek apa elég jól bírja, igaz hogy ő többet eszik de korántsem annyit mint máskor.
Tegnap este 1 banánt is benyomtam :((( de azért mert már nem volt itthon más gyümi, apa betolta a többit :))
A két szülés alatt együttérzett velem:)) ő is szedett fel jópár kilót.
Én nem is szeretem a strandot:)))))) Mondjuk lehet, hogy csak az alkatomnál fogva:))) Igazából a tömeg ellen van kifogásom és a szabad vizet szeretem jobban, bár a termálvíz ellen sincs kifogásom:)
Felébredt a tündérkirálylány:)
Nekem szerencsém van abból a szempontból, hogy elég kövér vagyok, mert így mindenki támogatja a fogyási szándékomat, hiszen ez már nem egészséges:)
Bnicc,szerintem teljesen igazad van, hogy vissza akarod szerezni a szülés előtti súlyodat, hiszen nem csak a méret miatt fontos, biztos, hogy könnyebb lesz mindenfajta mozgás is.
Nekem mondjuk "lánykori" súly volt az 58 is és a 91 is:))) Szerencsére rájöttem az okokra, így biztos könnyebb:) Most a 72-re gyúrok, aztán majd meglátom:)
Nem kérdezte senki, a barátnőim többsége babázik szóval ők is ebben a cipőben járnak.
Én pusztán azért fogytam így le mert ÉN nem éreztem jól magam. Tavaly a starndon is pólóban voltam....na ezt az idén nem akarom. :))) Nem érdekel ki mit gondol és Te se foglalkozz vele. Így azért nehéz lehet hogy mindenki "hátráltat". DE kitartás!!!
A főzést én is úgy intézem hogy magamnak külön csinálok.
Köszönöm, nagyon kedves vagy!:) Igyekszem megszolgálni a bizalmat:)))
Nem irigyellek a férjed hozzáállása miatt, nálunk közös az elhatározás (kb. a súly is egyforma...) szóval ez is könnyebbé teszi a helyzetet. De majd itt biztatunk és meglesz az álomalakod:)