Sztárban sztár (beszélgetés)
Na, Te ki lehetsz?
Ma regisztráltál és csak róluk beszélsz...amolyan fogadatlan prókátorként. Vagy családtag vagy elvakult rajongó.
miért ítélkezel előre???? láttál már tőlük egy produkciót is?
Uhh, nagyon várom a műsort, elsősorban a Nyári lányok miatt! Majd a sok ellenszenves ellendrukker nézhet nagyokat, hiszen nemcsak a legjobbak, hanem a legkülönlegesebbek is ők lesznek! :)Hajrá csajok!
Nem hiszem,hogy a Nyári testvérek sokáig fogják húzni.Max 2-3 adás.
ez nekem is megfordult a fejemben... ha mindig duetteket énekelnek majd, akkor nyilván az egyikük akár férfi is lehet majd, hiszen véges számú női duó létezik
mindenesetre érdekes lesz, akkor ők mindig valami duót fognak alakítani?
lehet, hogy ők is szeretnének...
egyikük sem egy nagy karakter
igen, csak sztem ez nem egészséges így, mintha külön-külön nem lennének... én biztosan próbálnék ebből kitörni.
szerintem ők eleve így pozicionálták magukat, nem?
Nem hiszem, hogy külön-külön lenne fellépésük
azért nem tudom, mennyire tehet jót a Nyári lányok önbecsülésének, h folyton egyként kezelik őket.
Tóth Gabi
Csobot Adél
Wolf Kati
Nyári lányok
Baby Gabi
Janza Kata
Varga Győző
Csonka Bandi
Gáspár Laci
Bebe
Rácz Gergő
és at utolsót magamtól nem ismertem fel, de ha hihetünk a az előzetesen megszelőztetett híreknek, akkor Peter Shramek
sajnos nekem nem játssza le a videókat, de a lányok listáját láttam Janza Kata oldalán és ugyanazok voltak, akiket hetekkel ezelőtt az ide betett cikkben írtak.
Íme a versenyzők:
-A női versenyzők:
[link]
-A férfi versenyzők:
[link]
Kiket ismertek fel? (bár szerintem fel lehet őket ismerni)
mindig kiderül előre is, még a hivatalos beharangozó előtt
nem szoktak mellényúlni
nem tudom, csak találtam.
És mennyire biztos ez a lista?Hiszen a TV2 még nem is hozta nyílvánosságra,hogy kik lesznek a szereplők.
no én egyiktől se jöttem lázba...
de Baby Gabit hogy megtippelte itt valaki, ügyes :P
Wolf Katira számítottam, volt egy megérzésem.
Bebe szokott koncertezni, belefutok a nevébe itt-ott.
Rácz Gergő nekem a se hús se hal kategória. most kilépett a Fool Moonból, biztos ezzel akar szólókarriert.
Tóth Gabi -muszáj volt valakit lenyúlni az RTL-ból, + kellőképp exhibicionista
Csobot Adél - nekem ő mindig kevéske volt, majd meglátjuk
Nyári testvérek- csak duetteket énekelnek majd??Janza Kata - jó választás, elég karakteres
Wolf Kati - igen, vissza akar térni Kína után, muszáj valami show-ban újtra "felfedeztetnie" magát
Baby Gabi- jééééé, ő a lityilötyi dalok után évek óta "fásymulatózik", érdekes ötlet, de énekelni tud, ez igaz
Csonka András - rá nagyon kíváncsi vagyok, szerintem jó lesz
Peter Srámek- valakit az előző tehetségkutatókból mindig szoktak "átmenteni"
Gáspár Laci- rég hallottam felőle...
Varga Győző- IHM, mostanában kezdenek önállósodni a tagok
Bebe - vajon lézetik még Back to Black??? ezer éve nem hallottam róluk, Bebéről se
Rácz Gergő -őt nagyon csípem, örülök.... bár meglep, hogy ilyet elvállalt
érdekes összeállítás........
Csobot Adélt meg a Srámek gyereket leszámítva egész jó a felhozatal.Bár addig,ameddig a TV2 hivatalosan be nem jelenti,semmit nek kell készpénznek venni.
kíváncsi leszek, kik lesznek benne
Akkor nem valószínű,hogy szerepelni fog a Sztárban sztár-ban
[link]
meg, h a dzsungeles műsorban fog szerepelni...az egész rajongótábor odavolt, h ugye nem...és persze szó se volt róla...
Nem kell minden készpénznek venni,amit írnak.Annak idején azt is írták,hogy az X-Faktorban mentor lesz.Erröl ennyit.
Csak reklámot akarnak csinálni a műsornak.Amúgy Kasza valamilyen formában (vagy zsűrikén vagy versenyzőként) 100% hogy benne lesz a műsorban (lejjebb leírtam bővebben).
megjelent egy ilyen marhaság, de ne aggódjatok, úgyis Kasza Tibi lesz :)
(Csabi nem ér rá ősszel)
[link]
Szerintem ne ítéljünk meg senkit addig,ameddig nem láttuk,hogy mit tud a műsorban.Én pl. tavaly az elején elég szkeptikus voltam Pál Dénessel kapcsolatban,de végül ő lett a kedvencem. Ki tudja,lehet hogy idén is lesz aki kellemes meglepetést fog okozni.
További ajánlott fórumok: