Szörnyű a hangom, ha visszahallgatom (beszélgetés)
Sokan írták a nyávogosat. Én dörmögök egy "aham" - nal. Amit magam hallok ahhoz képest magasabb, de tényleg mély alt hangom van.
Azért tettek régen a kórusban szopranok mellé, mert jól követtem a kottát és kihallattszott mindig a hangom annyira "amit a hülyék is tudnak követni".
Érdekes volt régen a visszhang évzáró felolvasasoknal :) Nekem megtetszett a saját hangom.
Huszonevesen nem volt vicces a hangszalag gyulladás, de utána 2 hétig tényleg kbaszott jó volt a rekedt hangom :D
ezzel elvesztettem sok készségem. De inkább nevessünk azon ami szép volt, és örüljünk a jónak.
A fotókon is furcsa mindenki magának, aki nem nézi magát 5 szogbol naponta.
Rolam is olyan fotókon mondták már, hogy de jól nézek ki, amin fel se ismernem magam.
Xd
Az a lényeg mit mondasz. Én hallgattam már meg 100 előadást, ahol gumin a koromlakklemos hangú csaj adta elő, de ha jó volt, amit mondott, pont le is cartam.
Ez kb. olyan, mint mikor egy nem tetszetős figura eloall. Nem kifutó van, hanem a tudás miatt.
Minket régen a nagymamám felvett. Nagyon sajnálom, hogy elvesztek azok a kazetták.
Amugy persze, hogy mas a hangod kívülről.
Nekem sokszor mondták, hogy ragioba illő, szép, mély hangom van. És mikor lejatszva hallottam magam, megertettem xd. Tényleg olyan. Csak a saját fejemben nem az.
Kívülről hallva értettem meg miért kevernek össze a telefonban a tesóimmal. Főleg a húgommal.
Ha meg bízták a feladattal biztos nem volt véletlen.
Kíváncsi voltam, készítettem pár felvételt.
Teljesen másképp hallom magam a hangjegyzetekben.
Ha nagyon figyelek, hogy szépen beszéljek, akkor is egyértelműen gyerekhangom van 🥴 Remek… 🤐
Mikor megkérdeztem a férjem,hogy a valóságban is egy rekedt és bepiált mikiegeret hallgat a személyemben,azt válaszolta,hogy igen.
Menekülőre fogom ,ha felvételéről hallom a hangom.
Akkor te még szerencsés vagy, nekem mikor vissza kell hallgatnom magam valamiért, mindig a pesti bunkók jutnak eszembe, olyan borzalmas a hanglejtésem, a hangom, minden. Eskü, mint anno némelyik Mónika Show vendégé.
És én a hangommal dolgozom, szóval remélem nem így van, és én hallom félre.
Én is hasonlóan vagyok.
Sok éven át erősen artikulálva kellett beszélnem a siket anyámmal és annyira megszoktam hogy a mai napig úgy beszélek. Én nem veszem észre, de amikor ide költöztem akkor mondták hogy úgy beszélek, mintha nagyon meg akarnám magyarázni a mondandómat. Lassan, és erősen artikulálva. Hát annó így tudott a számról olvasni anyám.
Igen, így hallanak mások.
Készíts a videók alá hangot és azt tudod majd manipulálni, beállítani a kívánt hangszinre.
Vagy feliratot és azt felolvastatod egy olyan hanggal ami szimpatikus számodra.
További ajánlott fórumok:
- Tényleg olyan szörnyű Pesten vezetni?
- Félek, hogy egy kis barátnőm, akit innen a hoxáról ismerek, valami szörnyűséget próbál elkövetni maga ellen. Hogy előzhetném meg?
- Volt már valaki terheléses cukor vizsgálaton? Nagyon szörnyű? Kedden megyek és eléggé parázok!
- Mi van a szalámiban, virsliben? Tényleg olyan szörnyű dolgok?
- Tudja valaki, hogy a Class FM-ről hogyan lehet az archív műsorokat visszahallgatni?
- Hangposta üzenetem érkezett, hogy kell visszahallgatni, hogy deríthetem ki a kódom?