Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Szörnyű a hangom, ha visszahallgatom fórum

Szörnyű a hangom, ha visszahallgatom (beszélgetés)

1 2
ma 09:03
Nekem is olyan nyafka hangom van pedig én nem annak hallom :)
30. Lady Lavender (válaszként erre: 29. - Lady Lavender)
tegnap 23:46
Nyavogos
tegnap 23:46
Reggel "beenekles nélkül" engem simán pasinak is gondolnak. Az én hangom minden csak nem nyávogosat xd
28. Lady Lavender (válaszként erre: 27. - Loch ness)
tegnap 23:41

Sokan írták a nyávogosat. Én dörmögök egy "aham" - nal. Amit magam hallok ahhoz képest magasabb, de tényleg mély alt hangom van.

Azért tettek régen a kórusban szopranok mellé, mert jól követtem a kottát és kihallattszott mindig a hangom annyira "amit a hülyék is tudnak követni".

Érdekes volt régen a visszhang évzáró felolvasasoknal :) Nekem megtetszett a saját hangom.

Huszonevesen nem volt vicces a hangszalag gyulladás, de utána 2 hétig tényleg kbaszott jó volt a rekedt hangom :D

ezzel elvesztettem sok készségem. De inkább nevessünk azon ami szép volt, és örüljünk a jónak.

tegnap 22:59
Volt már, hogy visszahallgattam a hangom, és kifeküdtem, mennyire nyávogós volt :) Más, mint aminek belülről halljuk, de ha normálisan beszél az ember, nem érdemes foglalkozni vele. Közhely, de igaz: mindenki fura, csak mindenki másképp.
26. Lady Lavender (válaszként erre: 10. - K-né Zsóka)
tegnap 22:54
És visszaalltal? Vagy maradandó?
25. Lady Lavender (válaszként erre: 6. - Libikóka)
tegnap 22:52

A fotókon is furcsa mindenki magának, aki nem nézi magát 5 szogbol naponta.

Rolam is olyan fotókon mondták már, hogy de jól nézek ki, amin fel se ismernem magam.

24. Lady Lavender (válaszként erre: 4. - Kacsahercegno)
tegnap 22:48
Ne már! Xd
23. Lady Lavender (válaszként erre: 3. - Pötibaba)
tegnap 22:46

Xd

Az a lényeg mit mondasz. Én hallgattam már meg 100 előadást, ahol gumin a koromlakklemos hangú csaj adta elő, de ha jó volt, amit mondott, pont le is cartam.

Ez kb. olyan, mint mikor egy nem tetszetős figura eloall. Nem kifutó van, hanem a tudás miatt.

22. Lady Lavender (válaszként erre: 1. - Pötibaba)
tegnap 22:40

Minket régen a nagymamám felvett. Nagyon sajnálom, hogy elvesztek azok a kazetták.

Amugy persze, hogy mas a hangod kívülről.

Nekem sokszor mondták, hogy ragioba illő, szép, mély hangom van. És mikor lejatszva hallottam magam, megertettem xd. Tényleg olyan. Csak a saját fejemben nem az.

Kívülről hallva értettem meg miért kevernek össze a telefonban a tesóimmal. Főleg a húgommal.

Ha meg bízták a feladattal biztos nem volt véletlen.

21. tien (válaszként erre: 20. - Érdekes73)
tegnap 22:19
Viszont most megnyugodtam,hogy mindenkinek szörnyűségesen borzasztó a hangja 😄
20. Érdekes73 (válaszként erre: 17. - Tien)
tegnap 20:53
:) Nem szeretem én se.
19. Violet18 (válaszként erre: 3. - Pötibaba)
tegnap 20:18
Ez most komoly kérdés? Igen, így hallanak mások.... 🤦🏻‍♀️
18. ~ Luna ~ (válaszként erre: 1. - Pötibaba)
tegnap 19:32

Kíváncsi voltam, készítettem pár felvételt.

Teljesen másképp hallom magam a hangjegyzetekben.

Ha nagyon figyelek, hogy szépen beszéljek, akkor is egyértelműen gyerekhangom van 🥴 Remek… 🤐

17. tien
tegnap 19:18

Mikor megkérdeztem a férjem,hogy a valóságban is egy rekedt és bepiált mikiegeret hallgat a személyemben,azt válaszolta,hogy igen.

Menekülőre fogom ,ha felvételéről hallom a hangom.

tegnap 18:16
Ezzel legtöbben így vagyunk. Úgyhogy szerintem tuti nem úgy halljuk vissza amilyen. Bárkit kérdeztem, azt mondta semmi gond a hangommal, szerintem meg nagyon fura. Nem is ismerek olyat aki szerint nem szörnyű vissza hallgatva a hangja.
15. elbb (válaszként erre: 3. - Pötibaba)
tegnap 18:12

Akkor te még szerencsés vagy, nekem mikor vissza kell hallgatnom magam valamiért, mindig a pesti bunkók jutnak eszembe, olyan borzalmas a hanglejtésem, a hangom, minden. Eskü, mint anno némelyik Mónika Show vendégé.

És én a hangommal dolgozom, szóval remélem nem így van, és én hallom félre.

14. 55Judit (válaszként erre: 10. - K-né Zsóka)
tegnap 16:52

Én is hasonlóan vagyok.

Sok éven át erősen artikulálva kellett beszélnem a siket anyámmal és annyira megszoktam hogy a mai napig úgy beszélek. Én nem veszem észre, de amikor ide költöztem akkor mondták hogy úgy beszélek, mintha nagyon meg akarnám magyarázni a mondandómat. Lassan, és erősen artikulálva. Hát annó így tudott a számról olvasni anyám.

13. _Berry_ (válaszként erre: 1. - Pötibaba)
tegnap 16:19
Máshogy hallanak az emberek, mint ahogy te hallod magad, de azért ha nem egy profi felvevővel csinálod, akkor nem a teljes valóságot tükrözi, de még egy profi sem biztos, hogy azt adja vissza. Gondolj bele, hogy ez olyan, mint a fényképezés, mást mutat egy profi kamera, fontos a beállítás, fény, ezért is készülhetnek jó vagy rossz képek. A hang is ugyanilyen, lehet benne torzító, külső körülmények.
12. simple (válaszként erre: 1. - Pötibaba)
tegnap 12:27
Mindenkinek szörnyűnek tűnik a sajátja visszahallgatva. Nekem is. Mi a saját fejünkben máshogy halljuk. Nyugi, másnak nem idegesítő.
11. K-né Zsóka (válaszként erre: 10. - K-né Zsóka)
tegnap 12:23
Na ezt összekutyultam. Szóval, nem a hangszínemmel van baj.
10. K-né Zsóka (válaszként erre: 1. - Pötibaba)
tegnap 12:22
Én a betegségem után lepődtem meg, amikor visszahallotta magam. Nem a hangszínemmel nincs baj (szerintem), de furcsán vontatottan, elnyújtva beszélek. Én nem így hallom magam, de aztán többen mondták, hogy bizony lassú a beszédem. Először elszörnyedtem, aztán mókásnak találtam.
9. Amaunet (válaszként erre: 1. - Pötibaba)
tegnap 11:41

Igen, így hallanak mások.

Készíts a videók alá hangot és azt tudod majd manipulálni, beállítani a kívánt hangszinre.

Vagy feliratot és azt felolvastatod egy olyan hanggal ami szimpatikus számodra.

8. Boch (válaszként erre: 3. - Pötibaba)
tegnap 11:27
Ha csak ez a bajod, akkor egy régi, agyonkopott plüssmackóval talán én ki tudlak segíteni.
7. libikóka (válaszként erre: 6. - Libikóka)
tegnap 11:13
Ja,, és csak neked fura:))
tegnap 11:12
Ilyenkor általában nem sikerül teljesen természetesen beszélni,,olyan ez mint mikor fotóznak és az istennek sem tudsz normális fejet vágni:))
tegnap 10:55
Nem annyira rettenet, mint gondolnád. Csak neked fertelem. Nem szaladnak el sírva a beszélgetőpartnereid. Mindenki más ezt szokta meg.
4. Kacsahercegno (válaszként erre: 3. - Pötibaba)
tegnap 09:47
Nekem is, ez van. :D Mi mélyebbnek halljuk, mert a csontokon át meg "belülről" másmilyen az akusztika. Én is meglepődtem, mikor először hallottam, hogy mennyire vinnyogós hangom van. Ugyanez volt az apropó, hogy munkahelyre kellett videókat csinálnom. 😅 Szerencsére más vágta össze, úgyhogy felmondtam és soha többé nem néztem vissza. :D De szerintem közrejátszik az is, hogy mi magunk nem vagyunk hozzászokva, és emiatt még furábbnak hat. De mindenki más ehhez van szokva, eleve így hallja, szóval meg kell próbálni elengedni.
3. pötibaba (válaszként erre: 2. - Kacsahercegno)
tegnap 09:32
Így hallanak mások??? Jaj ne! Olyan hangom van, mint egy óvodás kislánynak, akitől épp elvették a kedvenc plüssmackóját.
2. Kacsahercegno (válaszként erre: 1. - Pötibaba)
tegnap 09:20
Mindenkinek, és igen, így hallanak mások, szóval csak neked fura, ne foglalkozz vele.
1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook