Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Szoktatok grillezni? Mit? fórum

Szoktatok grillezni? Mit? (beszélgetős fórum)


2009. ápr. 25. 18:27

Itt a tavasz, mindjárt nyár :)

Nem született valami újabb ötlet??

2009. jan. 13. 10:43
én egyszer grilleztem halat, krumplit és csirkemellet. Nekem nagyon ízlett. Ezért idén biztos, hogy össze hozzunk egy grill party-t a haverokkal
2008. nov. 1. 11:53
Grillkolbászt,pácolt husikat.Nyami:))
23. adri25
2008. aug. 8. 19:00
húst,halat,zöldséget
22. 3afdbd21b7 (válaszként erre: 18. - 244ed1c739)
2008. aug. 8. 08:20
És én nem zsúrkenyérrel csináltam, hanem teljes kiörlésű szeletelt kenyérrel, de úgy is jó... a kenyértől kap még egy plussz ízt, bár a simával meg finomabb. Csak hát a kilók miatt gondoltam:))))
2008. aug. 8. 08:18
Grillen sült fokhagymás kenyér a pontos neve, csak nem emlékeztem rá pontosan. A receptek közt meg van. Nagyon finom, nem hagytam ki belőle semmit...
20. 3afdbd21b7 (válaszként erre: 17. - 244ed1c739)
2008. aug. 8. 08:15
Finom a sima is,de a grill kolbászok nagyon ízletesek:)))
19. 27525d0da6 (válaszként erre: 17. - 244ed1c739)
2008. aug. 8. 08:07
Érdemes megvenni. Isteni finomak! Nekünk a fehér bajor vagy nürnbergi kolbász a kedvencünk. Lehet venni pikáns édes bajor mustárt is,azzal a legjobb! Eddig még nem ettem olyan grillkolbászt,ami rossz lett volna. Az is finom,ami bacon szalonnába van tekerve!
18. 244ed1c739 (válaszként erre: 16. - 3afdbd21b7)
2008. aug. 8. 08:07
Rákerestem az Erzsébet kenyér receptjére de nem találtam.Leírnád hogy mi is ez??
2008. aug. 8. 08:05

Sziasztok!

Én is most ismerkedem a grillezéssel.

Írjatok még tippeket,recepteket,praktikákat... .


Érdemes megvenni a grill kolbászt,grill virslit vagy jó a "sima" is?

2008. aug. 7. 22:06

Még most fedeztem fel a kérdésedet:))


Mi karajt szoktunk borsos, mustáros, fokhagymás, olívaolajos pácba érlelni és azt sütjük meg. Aztán persze kolbászokat, csirkehusit grillfűszerrel... cikkunit, padlizsánt zöldfűszerekkel...egyéb zöldséget nem, mert azt a salátába teszem mellé.

Szoktam csinálni nyársat, amihez előre a gombát és a csirkemellet bepácolom szójaszószba, olívaolajba,teszek bele kakukkfüvet, borsikafüvet húzok még rá lilahagymát, szalonnát, kolbász karikát, paprikát és a végét paradicsom szelettel zárom... (hú de megéheztem:)))


Halat még nem próbáltam, de biztos nem lehet rossz, mert a roston sült hal nagyon fincsi. Szerintem ugyanúgy borsos, paprikás lisztben megforgatod, egy kicsit megkenegeted sűlés közben és tuti:)


Vasárnap pedig kipróbáltam a pirítóst amit itt olvastam a Hoxán, ha jól emlékszem Erzsébet kenyér névre hallgat. Hmmmmmm nagyon jó volt....

2008. aug. 7. 07:40
Igen,szinte majdnem minden hétvégén. Fehér bajor kolbászt, tarját mustáros-fűszeres-olajos pácban, néha dobunk fel a rácsra szalonnát,hagymát. Legutóbb királyrákot grilleztünk,az nem ízlett.
14. leti80
2008. aug. 1. 23:19
1 évben 2-3 alkalommal. Mi tarját (előtte 1 nappal pácoltuk olajban +füszerekben), cukkunit grilleztünk.
13. zezsua
2008. aug. 1. 23:14
holnap pedig teljes erőmmel grillezni fogunk,ráadásul barátaink is itt lesznek.Mi sül ki belőle nem tudom a halas grillre irhattatok volna valamit
12. zezsua
2008. júl. 24. 08:10
Halat csinált már valaki grillen?
11. zezsua
2008. júl. 24. 08:10
?????
10. zezsua
2008. júl. 8. 09:16
köszönöm a tippeket minenkinek!!!
9. ALLICS (válaszként erre: 3. - Zezsua)
2008. júl. 8. 09:13

Hát ha hirtelen ötlet a grillezés elég 3-4 órával előtte bepácolni a husikat.

pl:borsos-mustáros keverékkel,gyros-mustár,fokhagymás,barbeucue fűszerrel.Én a krumplit és a zöldségeket is ebben a pácban szoktam megforgatni és alufóliába csomagolva rárakon a grillácsra.Amikor már majdnem kész kicsomagolom a csomagokat és rárakom közvetlen a rácsra a cuccokat hagy kapjanak egy kis színt.

2008. júl. 8. 09:12
Mi csirkemellet, pulykamellet, gombát, és cukkinit szoktunk. A cukkinit pici olajjal bekenve. Isteni!!!
2008. júl. 8. 09:10
előrre az előtte :-)
2008. júl. 8. 09:10

Én általában előző este befűszerezem a husikat. Ha vékonyabb, akkor elég előrre 1-2 órával.

"villámpácok", a fohagymás és a borsos-mustáros isnagyon jó, van grill-fűszerkeverék is, én azt is szeretem. Vagy flekkenpor.

2008. júl. 8. 09:09
Mi is sok mindent szoktunk,de én a legjobban a csirkemellet szeretem meg az ananászt.Az ananászt ugyanabban a páclében forgatom meg,mint amivel a husit bepácolom.Nagyon fini együtt.
2008. júl. 8. 09:08
mi előre befűszerezzük a tarját és a csirkeszárnyakat + mézes-mustáros pácat is készítek. ezen kívül zöldségeket és krumplit is szoktunk
2008. júl. 8. 09:08
Konkrét jó kis bevált receptet szeretnék,hogy kipróbálhassam.Akár hiszitek akár nem még kint nem grilleztem és nem is tudom milyen pácot jó használni ill. mikor kell pácolni.
2008. júl. 8. 09:07

Szia!

Szoktunk! Nagyjából mindent, ami ehető :-)

Grillkolbász, virsli, csirkehús, sertés és marha........ Zöldségek, bár ezt inkább salátának a husi mellé.

2008. júl. 8. 09:06
Szoktatok grillezni? Mit?

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2021, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook