SZÓKIRAKÓ JÁTÉK, a megadott betűkből írjunk egy értelmes szót! (fórumjáték)
Elnézéseteket kérem,előtte iq tesztet töltöttem ki,és onnan jött az ötlet,most már jobban figyelek majd,és csak hogy egy kis vigaszt nyújtsak,az utolsó 2 szónál én is itt ülök már jó ideje,de rá nem jövök!Mégegyszer bocsika.
Andy
Köszönöm Annyka! Nálam is majdnem kiverte a biztosítékot ez a hosszú szó. Egyáltalán nem vagy gyenge, sőt szerintem nagyon ügyes vagy! Igazad van abban, hogy nem kellene ennyire sok betűből álló feladványt kreálni. A játék egyébként eredetileg max. 12 betűs szavakkal indult, csak aztán "eldurvult". Én megpróbálok a kérésedre figyelni!
Üdv: Krozika
szemléltetőanyag
t e l ő e n t e b a n k t a g f i
biztonságpolitika
sz a g a l e t é ny l ő m e t
Csak gratulálni tudok Krozika, már egy ideje rakosgatom a betűket, de még a közelében sem jártam a megoldásnak.:)
Nagyon profik vagytok, de a 19 betű egy kicsit túlzás. A gyengébbekre (mint Annyka) tekintettel olyan 15-16 betűnél ne legyen már több a feladvány, ha lehetséget. Köszike:)
inteligenciahányados (húúúúúúúúúúú!!!)
i p z i s a b o l t g á t i k o n
cápaharcsa
n á e a l i t n s i h g o e i c a ny d
mamutvállalat
a p a cs c a h á r
adókedvezmény
t u l v á m a l m a t a l
(emberem azt mondta, hogy nagyon nehéz feladványokat adok neked, de látod: te ezt is megfejtetted, nagyon ügyi vagy, le a kalappal, további jó játékot!!!!) puszi:)
szinkronmotor
é v e m ó d ny a k z e d
biciklisfutár
r o sz k o r m i n t n o
szavazócédula
c á r i b u l i t k i s f
:)
sz a é r b é e s g a p ny b s v e
kezdek kifogyni a szavakból:)
l i m a t e l k é k t a
kézilabdatorna
g ő s e d z ő m é gy
igen:)
korallzátony
b o r i k a n é z a l t d a
pedig az ezercéklatesz sokkal jobb:)
a n t i r o b o t r e n
További ajánlott fórumok:
- Írj egy három betűs értelmes szót, úgy hogy az előző szó egy betűjét változtatod meg
- Szólánc! Az utolsó szó utolsó betűjével írj egy értelmes szót!
- Írj egy 4 betűs értelmes szót, úgy hogy az előző szó egy betűjét változtatod meg...
- SZÓ-kígyó:Egy 3 betűs értelmes szóból jussunk el egy megadott 3 betűs szóig, úgy hogy minden lépésben csak egy betűt változtatunk meg!
- SZÓ-KÍGYÓ: Egy 4 betűs értelmes szóból jussunk el egy megadott 4 betűs szóig úgy, hogy lépésenként maximum 2 betűt változtatunk meg!
- Betűkirakó :) Milyen értelmes szó rakható ki az alábbi betűkből?