Szociális- és/vagy agorafóbia (beszélgetés)
hát van egy pár állatunk:-)
igen ez a kedvenc kutyafajtám:-) nagy álmom volt pici korom óta:-) Már 8éves.
A Husky is nagyon szép.Főleg a szép szemei:-)
Eddig én nem féltem a hörcsögöktől de ez:-S neki ugrik az ember kezének:-(nem tudom mért ilyen bolond:-)
a degu az hasonló mint egy patkány:-)nagyon édi amúgy attól függetlenül hogy csúnya:-)mindig meg kell masszírozni az állát meg a hasát és akkor becsukja a szemét és majdnem eldől annyira szereti.
Na, már nagyon álmos vagyok, megyek aludni, hamar itt lesz a reggel:)
majd még dumcsizunk:)
csak tudod az a baj, hogy nagyon ragaszkodom hozzá és sokszor már azt veszem észre hogy önző vagyok, hogy auzt akarom csak velem legyen. és ezt kicsit nehezen viseli. szeret velem lenni, de ugye ott a családja is. ha meg elmegy otthonról én meg mégjobban egyedül érzem magam:(
Az is már komoly idő, reméljük lesz az még jóval több is:)
hűű, jó sok állat:) főleg a 8 macska:) Alaszkai malamut, csak képen láttam, hogy milyen is az a kutyafajta de szerintem nagyon gyönyörűek. Párom kedvence a husky, nekem több is van, de a fő a magyar vizsla.
Idegbeteg hörcsög, ez tetszik:) én félek a hörcsögöktől, olyanok mint az egerek, jujj, a hideg is kiráz tőlük.
Degu..hmm..lehet tudatlan vagyok, de fogalmam sincs az milyen állat.
na az a jó hogy nem tudtok egymás nélkül élni:-)
Szerintem mi sem tudnánk
mi 2éve és 4hónapja vagyunk együtt.
én a takarót lopom el mindig,pedig 2is van.
én is sokat forgolódok egyébként.Nyugtalanul alszok gondolom.
a tyúkok a hátsó udvarban vannak szerencsére.A kakastól félek mert csíp:-S
8macskánk van.
1kutyánk ami az enyém:-D(alaszkai malamut) na hát
imádom őt is:-)
2nyuszi,
tengeri malac most már csak 1mert az enyém 2hónapja pusztult el sajnos:-(
egy idegbeteg hörcsög:-):-)
1degu
na meg egy süni ami beköltözött az egyik ólba:-)őt csak néha lehet látni amikor jön enni:-) A macskákkal együtt eszik:-)édi nagyon
nálunk sajnos már voltak nagyobb viták is, inkább már veszekedés, sőt majdnem szakítás, de aztán megmondta a párom, hogy nem tudnánk egymás nélkül élni:) és milyen igaza van.
Mi most novemberbe töltöttük a 11. évet:)
És ti?
de jó lehet neked:) bár én nem igazán tudnék tyúkok között élni, bár ki tudja, apunál is voltak tyúkok, na jó de ott azért a legtöbb amit eltöltöttem egyhuzamban az 1 hónap volt. nem mindegy, hogy 1 hónapig viselem el, vagy egy egész életre:) de szerintem azt is meg tudnám szokni. macska nem kell, attól félek, galamb se, kutya jöhet minden mennyiségben, főleg ha magyar vizsla(az a kedvencem, de több is van).
Nekem is sok kutyám volt már, főleg kint apumnál, de mindig megszöktek vagy megmérgezték őket. Aztán itt is volt már 3 kutyám, egy tacskó, Góliát, ő 2 évig volt velünk aztán ki lett véve anyóshoz a kertes házba ott meg megveszett azt el kellett altatni:( aztán utána volt egy magyar vizsla keverék, Diego, őt imádtam a legjobban, de ő csak 1 hónapig volt nálunk a b.zi szomszéd miatt, aztán volt egy harmadik is, Atosz, őt nem tudom milyen fajta volt, ajándékba kaptuk, de észrevettük, hogy férges volt, aztán mondtam a páromnak, hogy adja vissza az ajándékozónak mert így a gyerekek mellett nem merem hagyni. pedig ő is nagyon aranyoska volt. meg van két hullámos papagájom, kék-fehér, zöld-sárga.
megértjük egymást szerencsére de volt már vita nálunk is.Szerencsére csak kisebb..
Ti mióta vagytok együtt?
kíváncsi lennék én mit csinálok.
Volt hogy a párom mesélte hogy felkelt hajnalban és hallotta hogy nyöszörgök:-(biztos szokás szerint rosszat álmodtam.
két összeillő ember:)
lényeg, hogy jól megértsétek egymást. nálunk most sajna az utóbbi 3 napban elég sok volt a vita:(
de én is nagyon imádom, és remélem, hogy ő is engem.
:)
milyen különös dolgokat csinál az ember álmában:)
Nekem a nagyobbik gyerek néha csak csámcsog alvás közben:), a kisebbik meg mint az apja, ha felkeltem, félrebeszél:)
Ki tudja még én is kerülhetek panelba...
nagyon fura lenne nekem az biztos.
Van kutyánk,macskánk,galamb,sőt még tyúkok is és én nagyon állatbarát vagyok:-) Imádom ha állatok vesznek körül:-)
hát mert imádom:-) ez az igazság.
Annyi mindent köszönhetek neki:-)
Nálunk is ő a makacsabb asszem:-P bár néha én sem vagyok semmi..
nem próbáltam még.
elég érzékeny a szemem és félek tőle valahogy de lehet egyszer kipróbálom:-)
most pillanatnyilag nem érzek késztetést rá:-)már megszoktam a szemüveget:-)
:-DDDDDDDDDDDDDDDDD jó lehetett
A húgom meg régen káromkodott álmában:-S Aztán amikor elmeséltem akkor meg á ő nem,biztos hogy nem:-P
jaj az nagyon nem jó:-(
mi kertes házban lakunk de még itt is zavaró néha a szomszédunk...hát akkor ott:-( nem irigyellek...
most meg magyarázott valami összevisszaságot:-):-)
imádom olyan kedves,jószívű,szeretni való,megértő.Igaz néha nagyon makacs(bár én is:-P)
jaaaaaj mi lenne velem nélküle:-(
:DDDDDDDDDDDDDD
nekem egyszer anyum álmában nevetőgörcsöt kapott. valami vicceseset álmodott azt elkapta a nevetőgörcs de úgy hogy aludt közben :DDDD
sajnos ebben igazad van, hogy az élet nem ilyen egyszerű:(
én is örülök neki, hogy itt megismerkedtünk:)
További ajánlott fórumok:
- Mikor utalják a rendszeres szociális segélyt? (Aktív korúak ellátása)
- Depresszió, kisebbségi komplexus, szociális fóbia
- Miért kapnak a rendőrök önkormányzati szociális bérlakást?
- Hogyan lehet fejleszteni a szociális megoldóképességet?
- Anyukámat (87 éves) be kellett költöztetnem a szociális...
- Súlyos szociális fóbiám és szorongásom van. Legutóbb emiatt...