Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Szívesen lennék olasz fórum

Szívesen lennék olasz (beszélgetés)

20. lolita2112 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
febr. 8. 07:07
udvarolni azt nagyon tudnak meg kell hagyni.a csaladjukat is valoban nagyon szeretik,na meg a hasukat is jobba,mint barmelyik mas nemzet!
19. lolita2112 (válaszként erre: 12. - Timycat)
febr. 8. 07:05
igen ot tudjak elvezni az eletet!elso kezbol lattam,s tapasztaltam.
18. lolita2112 (válaszként erre: 17. - Titkos üzenet)
febr. 8. 07:04
en eltem evekig amerikaban es latod itt vagyok most is!
febr. 7. 16:53
Én amerikai lennék gyerekkorom óta, de valószínűleg már nem élnék és veszélyes! :)
16. andi6020 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
febr. 7. 15:32
Áldásom rá!
15. globus (válaszként erre: 14. - Timycat)
febr. 7. 15:17
Velence felé autózva rengeteg ilyen házat láttunk. Hatalmas telek, rajta szemlátomást elhagyatott ház.
14. timycat (válaszként erre: 3. - Globus)
febr. 7. 14:40

Lokáció... Toszkána.

Hol kap az ember 9 hektárt, egy közműves, min. 300 nm alapterületű lakóingatlan építési lehetőséggel Nyugat-Mo-on? Pláne mondjuk Balaton-felvidéken?

Mindig összefüggésben kell nézni.

100 millió..., Bp-en kijön ennyiből egy panel? Balaton környékén gyakorlatilag semmi, nálunk egy sűrűn beépített, kertcárosi részen egy vállalható állapotú Kádárkocka, a belvárosban viszont max. 1500nm építési telek.

13. globus (válaszként erre: 10. - Fórumnyitó (anonim))
febr. 7. 14:40

Úszómedence építhető 😄

Úgy kell nevetnem az ingatlanhirdetéseken, amikor a hiányosságokat pozitívan közlik. Sittysutty megoldható.

12. timycat (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
febr. 7. 14:29
Olasz párra nem vágyok, vágytam sosem, de olasz lennék. Az olaszokban az a legszebb, hogy anélkül hogy előtte bármi más pl magyarok lettek volna, tudják hogy milyen jó nekik, élvezik az életüket.
febr. 7. 14:11
Hát már nem hiszem.
10. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 3. - Globus)
febr. 7. 14:11
Csodálatos vityilló és a környezete meseszép.
febr. 7. 12:29
Olasz nem lehetsz, ha magyarnak születtél, de szerezhetsz állampolgárságot. Viszont jó hír, élhetsz ott, még élhetsz.
8. ~ Luna ~ (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
febr. 7. 12:01
🤌🏻😂
7. Amaunet (válaszként erre: 3. - Globus)
febr. 7. 11:51
Itt inkább azt az óriási földterületet kell megfizetni.
febr. 7. 11:50
Én is
5. Amaunet (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
febr. 7. 11:50

Megteheted. Ki kell költözni.

Volt munkahelyem, ahol olaszul kellett tanulnom. Nagyon szép nyelv. Akkoriban vágytam is arra, hogy ott élhessek.

febr. 7. 11:45
Csak tessék!
febr. 7. 10:13

[link]

100 millióért ilyent vehetsz :)

2. fenevigye (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
febr. 7. 10:03
Az olasz társra jó esélyed van. Meg viselkedhetsz is olaszosan. Meg ugye öltözködhetsz is olaszosan.
febr. 7. 09:57

Olyan jó az olaszoknak. Néztem az olimpiát és közben azon gondolkodtam, milyen sok mindenre büszkék lehetnek. A történelemből is, a gasztronómiából, a művészetekből főleg és még ma is jó a megítélésük. A pasikra azt mondják szenvedélyesek, romantikusak, a nők szépek, divatosak. Az olaszok családcentrikusak, szeretik az embereket, mosolygósak.

Szívesen lennék olasz. Vagy egy olasz társ is jó lenne. 🥰

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2026, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook