Szívesen lennék olasz (beszélgetés)
Lokáció... Toszkána.
Hol kap az ember 9 hektárt, egy közműves, min. 300 nm alapterületű lakóingatlan építési lehetőséggel Nyugat-Mo-on? Pláne mondjuk Balaton-felvidéken?
Mindig összefüggésben kell nézni.
100 millió..., Bp-en kijön ennyiből egy panel? Balaton környékén gyakorlatilag semmi, nálunk egy sűrűn beépített, kertcárosi részen egy vállalható állapotú Kádárkocka, a belvárosban viszont max. 1500nm építési telek.
Úszómedence építhető 😄
Úgy kell nevetnem az ingatlanhirdetéseken, amikor a hiányosságokat pozitívan közlik. Sittysutty megoldható.
Megteheted. Ki kell költözni.
Volt munkahelyem, ahol olaszul kellett tanulnom. Nagyon szép nyelv. Akkoriban vágytam is arra, hogy ott élhessek.
Olyan jó az olaszoknak. Néztem az olimpiát és közben azon gondolkodtam, milyen sok mindenre büszkék lehetnek. A történelemből is, a gasztronómiából, a művészetekből főleg és még ma is jó a megítélésük. A pasikra azt mondják szenvedélyesek, romantikusak, a nők szépek, divatosak. Az olaszok családcentrikusak, szeretik az embereket, mosolygósak.
Szívesen lennék olasz. Vagy egy olasz társ is jó lenne. 🥰
További ajánlott fórumok:
- Ha tudok szívesen segítek, aki fogyni szeretne, lehet másnak is bejön ami nekem.
- Boxer kutyások, akik szívesen cserélnének véleményt, történeteket. stbbbb:):)
- Szívesen lennék egy napig .... helyében!
- Nem szívesen lennék most kisgyerek. Ki tudja mi vár rájuk,...
- Szívesen lennék HTB.
- Szívesen lennék titkosügynök vagy beépített zsaru.