Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Szívműtétre várva fórum

Szívműtétre várva (beszélgetős fórum)


jan. 24. 13:35

A szív burokban víz van ezt kell le szedni meg le tokolt folyadék is van ezt is, ehhez vágni kell a szegy csontot is és 4-6 cm heggel számolhatok. Elvileg rutin műtét, csak csont vágás is lesz. Nem ilyen billentyű csere. Nem biztos hogy kell szív katéterezés előtte, mert elvileg az időseknek csinálják csak ..

Szív specialista.. Kutakodok utána, de eddig semmi információ, hogy mennyi lenne az annyi..

11. Szabokisandi (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jan. 24. 13:00

Nekem a fiamat műtötték. 3 évesen és 15 évesen. Utóbbi majdnem 7 éve volt, akkor kapott 50 ezret. De ha nem adtunk volna, sem vette volna rossz néven. Nem katéteres volt, hanem olyan, ahol fel kell nyitni a mellkast.

A kezelőorvos is kapott (kevesebbet), aki úgy "örökölt" minket, mert a sebész professzor BP-ről vidéki kórházba ment, mi meg mentünk utána. Szerintem azért az orvosok is fel tudják mérni, ki mit engedhet meg magának.

10. Csalános (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jan. 24. 08:34
Attól is függ milyen szívműtét? Katéteres, vagy billentyű, fel kell nyitni a mellkast? Hol csinálják? Meddig ekll benn maradnia? Inkább a nővéreknek adnék. ŐK lesznek mellette intenzíven. A SOTE CARDIO-n egyre több orvos nem fogad el pénzt, mert a kollégái nem fogadnak el, és akkor másik dokinak is kellemetlen, ha "Ő meg pénzért műt".
9. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 8. - Pteri)
jan. 24. 07:39
Nem nem akartam be vinni hanem behozatni. Én olyan felét gondoltam mondjuk gyorsan adott időpontot ezért lehet csak oda kellene neki adni a 100-at.
jan. 24. 06:38
De ne vidd be semmiképpen. Végig forgásban vannak a betegek. A férjem 5 féle szobában feküdt, mire hazahozhattam. Én vittem a pénzt és kértem, hogy beszélhessek az orvossal.
jan. 24. 06:34
Mi is 100-at adtunk.
6. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 5. - Regin_a)
jan. 24. 05:16
Igen gondoltam arra, mivel nem viszek be pénzt, hogy ott a szoba társaktól majd puhatolózok csak az is eszembe jutott, mi van ha olyanok lesznek akiktől nem lehet ezt megkérdezni? Gondoltam ezért megpróbálok itt is segítséget kérni, hátha valaki kb. összeget is tud írni és kicsit előrébb leszek a tájékozódásban.
5. Regin_a (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jan. 23. 23:09

Illik?

Tessék megkérdezni nyiltan mennyi lesz a műtét.

Nem szív de más esetben ezt tettem. Megmondták, kifizettem

Nehogymár te szégyeld magad!

jan. 23. 21:59

Nekem volt szívműtétem Debrecenben, de nem tudok érdemben segíteni, mert az én orvosom nem fogadta el, sőt hozzá tette ne sértsem meg vele.

Már akkor is, 6 évvel ezelőtt úgy rémlik 100 ezer körül beszéltek.

jan. 23. 21:33
Biztos lesz valaki,de 20 perc alatt ne várj csodát :D
jan. 23. 21:18
Szóval senki nem tud érdemben hozzá szólni. Pedig gondoltam van valakinek talán ilyen vagy ehhez hasonló jellegű tapasztalata. Tudom illik, mert illik. Azt nem mennyit..
jan. 23. 20:56

Sziasztok!


Szeretnék érdeklődni, hátha tud benne valaki segíteni, hogy mennyit illik a szív sebésznek fizetni szív műtét után?

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2020, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook