Szigorúan- diéta+ mozgás (beszélgetés)
Halllló Lányok!!!!!
Hát senki nem jár ma erre?:-(((((
Szia!
Capuera órán voltál vagy dvd?Nekem Czanik Balázsé van meg,nagyon tetszik,de kiváncsi lennék ,hogy egy igazi óra mennyiben hasonlit az övéhez.
Jó lenne ha legalább kicsit erőszakolnád az evést nehogy vmi komolyabb bajod legyen!
Szép hétvégét neked is és jobbulást!
Sziasztok!
A legjobb barátnőm is cukrász:)...És úgy"utálom"(na,persze őt szeretem:D)mikor jön hozzánk,és hozza a finomabbnál finomabb tortákat,sütiket...:Dmeg ha én megyek akkor is mindig van otthon nála süti...:DŐ meg két gyerek után vékonyabb,mint valaha(gyes után került cukrászdába)Ő is azt mondja,h.már nem kívánja a sütiket,annyit evett már:)
Tegnap megint az ismerősömnél edzettem egy kis Capoeirat:)
Enni sajnos még nem volt kedvem tegnap sem....:S:(
Szép hétvégét Csajok!
Szia Vicus!
Nagyon ügyes vagy!
Itt a rémes félelmetes hétvége de mi kemények vagyunk igaz?Huuuha! Nem kéne ennyit Rékáznom :-)))))
Képzeld ma beküldtem az önéletrajzom egy helyre,diszitő cukrászt keresnek.Szorits légyszi hogy összejöjjön vmi!
Dolgozol hétvégén?
Szia!!!
Nagyon nagyon jó a vivicitta.Már 4éve futom,próbáld meg tuti menni fog.Akkora hangulat van kinnt hogy észre sem veszed a kmétereket!
Még nem tudom mi lesz idén majd megkukkantom a futanetet.5-12km között futok mikor milyen erőben vagyok,mellette Rékázom.Ilyenkor padon,nyáron kocogás a szabadban.Meg a sprint ha jönnek a vaddisznók :-))
Te mennyit szoktál futni?Osztott edzéseid vannak?
Igazad van otthon kreálok sütiket,ha lusta vagyok norbist veszek.Ma is csináltam vmi túrós csodát de azt gyanitom csak én fogom megenni.... :-)
Köszönöm szépen!
Nagyon félek az elhizástól ill annak következményeitől és ez motivál.Bárcsak mindenben ilyen makacs lennék... :-))
A cuki egyébként meglepő de nem olyan vészes.Ha
több éve süteményekkel dolgozol már nem kivánod annyira.
Helló csajok:))
Igennnn:))És lassan elmondhatom hogy egy hete elszánt vagyoook:))))
Mai tornim megvolt reggel ismét 6kor keltem,hogy mindent meg tudjak csinálni:)))
60perc torna volt plusz 3x50 lábemelés oldalfekvésben lábanként,amit ajánlottál Klári:))
Sziasztok!
K!Ez a mostani folyadéknapom"csak úgy lett"...Lelki gondjaim vannak,és nincs étvágyam...:S:(Most ez van...Így legalább lehet,h.megint beindul a fogyásom...:DMinden rosszban van valami jó...Ezt mondják erre,igaz?:)
Szép napot!
Vicus, ma is elszant napodd lesz, ugye?? :)))))
Hajra mindenkinek Csajok!
Szia Krisztacska!
Olyan szukszavu vagy ujabban! :( Amugy altalanossagban veve bejott az Update? Mennyit fogytal vele? Gyakran tartasz lenapot? Tudom, hogy nehez egesz nap folyamatosan inni, ha nincs hozzaszokva az ember, de muszaj, az ilyen 1 napos lenap csak tuzolto munka. :(
Szia!
Nagyon orulok, hogy csatlakoztal! :) Bar kevesen vagyunk, de annal elszantabbak! :)
Mennyit szoktal futni? Padon vgy szabadban? En is futok, most a Vivicitta 12km-es tavja a cel, ennyit meg nem futottam le egyben, de most erre keszulok! :) Mellette meg itthon tornazok.
Nagyon kemeny lehet cukraszkent ellenallni a sok-sok finomsagnak, de otthon biztos kreativkodsz es akkor cukor- es chmentes sutiket is gyartasz! :)
Köszi,a diétás muffint:)))Megettem:))
Hát elhiszem,h.rengeteg..pláne a pajzsmirigyed is,húú...
Szuper,hogy írod:))Van fent kép rólam,fej nélkülit tettem csak fel,a 126/127 bejegyzésben.Egész alakos még nincs,de majd csinálok.
Komolyan???Tőlem merítettél erőt?Nagyon jól esik,köszönöm,tényleg:)))
Jó edzést,holnap várunk:))és nincs mit ne viccelj.
Szia!
Köszönöm,nagyon sok munka és lemondás van mögötte.
Sajnos nekem ráadásul pajzsmirigy alulműködésem is van.Gyógyszerrel tartják karban,ezért duplán muszály figyelni,l thyroxint szedek rá.
Ok igérem irni fogom holnaptól!!!!!!!
Te nem teszel fel képet?Olvasom ám én is a naplódat :-)))!Igazából onnan meritettem erőt amikor kiborult a bili.Nagy kitartásod van lehet ezt te nem érzed,de egy kivülálló jobban rálát.
Most mennem kell edzeni,de holnap délután jövök!
Köszönöm még 1x :-)))
Szióó:))De jó,hogy itt vagy:)))
Nagyon szívesen:)
A naplódat amugy nem akarod már írni?Mindig ugy várom,h.írj.
Vagy ez csak átmeneti időhiány miatt szünetel?
Miket szoktál enni/mennyit..?
Mindig ilyen vékony voltál?
Te megúsztad "roham"nélkül az elmúlt időszakot?
Nagyon komoly a szakmád,nekem a kedvencem minden cukrászati alkotás,csak ha eszem is sajnos végem van..le a kalappal,h.ilyen csúcsformában vagy így pláne!
Sziasztok Csajok!
Szeretnék hozzátok csatlakozni.Csak annyit rólam:szeretek futni,a mozgás az életem.Próbálom formálni ill. tartani magam,ezt ugy gondolom csapatban könnyebb.És kérlek ne kövezzetek meg:cukrász vagyok.
Vicus,köszönöm szépen a meghivást nagyon-nagyon jólesett,hogy már igy vártál itt!
Remélem új taggal bővülünk,csajok,Kistapos személyében:))
Nagyon nagyon csini vékony csajszi,és imád futni!!!
Klári,ugye majd írsz a nike+sport band-"futótársadról"?
Szióóó:))
Gyeree gyakrabban!!Mi a helyzet a fogyis versennyel?
Sziasztok!
Itt vagyok én is,nem tűntem el(még sajnos,annyit azért nem fogytam:))
Vicus,nekem a lénap azt takarja,h.minden folyadékot megiszok,amit megkívánok...De legtöbbször teát iszogatok,meg persze tejeskávét...Mennyiségre nincsen határ...Amennyit kíván a"dehidratált"szervezetem...:D(mostanában elfelejtek megint inni nap közben....)
Szép napot!
Na ma pótoltam a tegnapi lazulást:))
A 2óra taposáshoz csináltam még 20-20perc felsőtestet és popsit:)))
A második lelkes napom:))Jeeee:)))
Igy is kell, legyel nagyon elszant, huen a forumcimhez en csak sarkallni foglak erre! Nincs sirankozas, hogy most senkinek nem megy ugy a fogyi, vagy hogy hideg van stb stb... mert ezek kifogasok csak!
Edzesnel kellenek pihinapok is, az egyik ma megvolt neked! ;)
A 40 perc meg remelem eleg lesz a heti edzestervem betartasahoz! Max belehuzok a vegen!
Es igen, igen, tobbiek merre vannak??
Én most nagyon bekeményítek,elég volt a kövérségből,ma "elszánt" napot tartok:))
Jó a 40perc torna is Klári,a mozgás a lényeg,nekem sajnos ez ma kimaradt,majd holnap belehúzok.
Krisztácska,Anci-Panci,Acska mizu?
További ajánlott fórumok:
- IR-es kismamák...ti mindig szigorúan 7-kor reggeliztek?
- Szex szülés után. 6hét? Mennyire kell szigorúan venni? Mi van ha nem tartjuk be?
- Létezik olyan törvény, ami lehetőséget ad egy középiskola vezetésének arra, hogy kötelezővé tegye a szigorúan egyforma fazonú matrózblúzt?
- Szükségem lenne egy szigorúan zselatinmentes joghurtos, gyümölcsös túrótorta receptre
- Ha tüzel a kutyusom, elengedhetem vagy csakis szigoruan pórázon tartós időszak lesz?!
- A fürdetés időpontját szigorúan be kell tartani újszülöttel?