Szigorú, drasztikus, de hatásos és nincs jojó. Maria Callas diétája. Csatlakozik valaki? (beszélgetés)
Egyébként én sosem számoltam szénhidrátot, fehérjét... Kalóriát is régóta fejben és nem rágódok a kajáláson.
Ma ettem egy szelet májkrémes rozskenyeret kovi ubival reggelire
10 órai egy tőzegáfonyás-málnás joghurt volt
meg ettem még egy nektarint
Szóval semmi extra. Nem görcsölök rá:)
hogy bírtok ilyen picuri adagokon élni? :)
ma már matekoztam egy csomót, h kereten belül maradjak, de minden olyan nevetségesen kevés...
Nem, kevés, sőt.
A zabpehely nem 100%-a szénhidrát:) Az 50-60 g zabpehely 35-40 g szénhidrát.
Ha túrógombócka 60 g szénhidrátot eszik reggelire, az 10 deka zabpehely... Kettőnknek kevesebből főzöm a zabkását :))
Natalie, megnéztem a képeket, nagyon erősen hasra és felsőtestre koncentrálódik így ránézésre a súlyfelesleg, pl a lábaid vékonyak ehhez képest. A hasi zsír nagyon veszélyes, voltál az utóbbi időben vérvételen?
Mert most láttam, hogy márciusban 73 kg voltál, vagyis 3 hónap alatt felszedtél 7-et? Igaz, most lement 2, de mégis több vagy, mint mielőtt belekezdtél, nem? Hol lehet a hiba, ha reformkaján élsz? Csinálnék egy vérvételt a helyedben és beszélnék egy szakemberrel is. Nem azt mondom, hogy ne fórumozz, sőt, mozogj, egyél jól, naplózz is, írd a dolgaidat, hogy áttekinthesd! De még mielőtt túl késő, gyorsan elmennék a helyedben egy kivizsgálásra is közben. 7 kg 3 hónap alatt nem jön fel a semmitől, ha közben ráadásul diétáztál.
Én is pár kiló után találtam rá.
Régen papíron számolgattam, irtóra örültem, hogy nem kell, mert elég csak beírni. :D
rendben, de a fehérjét is fogom emelni :)
azt vettem amúgy észre, h ha elhagyom a cukrot meg a fehérlisztet, már azzal is fogyok valamit. az első 2-3 kilót még a kalóriabázis nélkül adtam le.
Az arányokat is jó betartani!
Én is kábé ennyit tartok, habár nem mérem már. És 150 cm "magas" vagyok. Nekem ennyi a reális.
nem hiszem, ha kereten belül maradok :)
most eszem olyan 1300-1400 kalóriát (mozgástól függően), utána beállítom megtartóra, az lesz olyan 1600 körül.
csináltam magam is tk kenyeret (pár éve Candida diétáztam, akkor ilyesmiket is kipróbáltam), nem olyan szörnyű az. de a bioboltos meg a másik sokkal ehetőbb (ezek rozskenyerek)
eszem müzlit is 60-70 grammot (vagy zabpelyhet, vagy búzapelyhet), plusz a köretben is van valami ch. csak ennél jóval többet bírnék.
na nem baj, pár hét alatt lemegy még 1-2 kiló, utána már több Cht fogok enni reggelire, h fogjon az agyam :)
Az bizony kevés.
Az én zabkásám úgy 50-60 grammnál kezdődik, tejben vagy vízben főzöm fel egy pillanatra, gyümölccsel és ha vízben forraltam fel, akkor kefirrel vagy joghurttal eszem. Ez szokott lenni az első étkezésem. Utána legurítok egy jókora csupor teát, amit régóta édesítetlenül iszom... és egy darabig elvagyok.
A kenyérféléket illetően, saját sütési tapasztalatom, hogy a valóban teljes kiőrlésű kenyér rémes, azaz muszáj keverni normál liszttel valamilyen arányban. A rendes cég ezt fel is tünteti, a többi vagy valami spéci felfújót használ esetleg, vagy hazudik...
kitartás. :)
szerencsés vagy, ha beszűkül a gyomrod, az enyém egyáltalán nem szeretne beszűkülni :(
érdekes, amit a szénhidrátról írtok.
lecseréltem mindent teljes kiőrlésűre (bioboltos meg Vollkorn). elvileg ettől kevésbé kellene éhesnek lennem, mert lassan szívódik fel. na ezt nem érzem, folyton éhes vagyok :) persze lehet, hogy a nagyon kicsi mennyiségek miatt van ez, reggeli 60g. vacsi 40 g, nekem ez kevés :)
A barátnőd sem valami mutáns, hidd el! Csak ő a chipsből, csokiból, péksütiből is pont annyit eszik, amennyitől ő az ő anyagcseréje mellett pontosan úgy néz ki, ahogy kinéz vagyis gebe. Az ő éhségközpontja jelez, hogy jóllakott, és nem eszi túl magát, ugyanez egy túlsúlyosnál meg nem működik mert az éhségközpontja nem fog jelezni.
Bár szerintem aki chipsen, csokin, stb-n él, annak csak gratulálni tudok, hogy a testéről alkotott kép az egy szemetes vagy ganyédomb, ezért dobálja tele szarral, ha tényleg csak ilyeneken él. Ha szeretné magát, nem bánna így a testével, de az, aki erre vágyik, hogy tehesse, az sem szereti magát, mert milyen vágy ez?
Sőt, gebe vagy sem, egy idő után látszik, hogy egy ember plöttyedt, vagy pattanásos a bőre vagy ritka a haja, vagy rohad a foga. Óriási különbség van kinézetre gebe és gebe között is ha az egyik tápláló, vitamindús kaja mellett gebe, a másik meg chips mellett. Legalábbis nekem mindig inkább az jut eszembe, hogy miért teszi ezt magával, nem pedig az, hogy de jó neki. Nekem nagyon gyors az anyagcserém de mégsem jut eszembe, hogy akkor alé zaba, és ne törödjek azzal, hogy amit beviszek, az lehetőleg ne szemét kaja legyen.
Én gyakran reszkírozok, mert ha az egyetemre megyek, sokszor nem tudok itthoni kajával készülni.
(Levelező tagozatra járok.) Ugyanakkor még többet ülök a nap folyamán, mert tanulok.
Egyébként magamon azt vettem észre, hogy ha valami miatt mégis eszem finomított CH-t, akkor már sokkal nehezebb megállni, hogy még és még többet egyek.
Annak idején a saját sütésű sütemények adták a végső döfést. Most meg már jóformán csak húsokat sütök a sütőben és rakottas ételeket.
További ajánlott fórumok:
- Fogyni gyorsan kínzó éhség nélkül. . .?! Régi sikeres fórum-új köntösben. Ha szeretnéd tudni a titkot, csatlakozz, segítünk.
- Ebben az évben szeretnék babát:) Ha te is szeretnél csatlakozz!
- Augusztustól fogyni szeretnél? Csatlakozz ide, együtt könnyebb!
- Norbi Update diéta 2010. október 5-től! Csatlakozik valaki?
- 2010.01.01-től fogyókúra indul! Aki akar csatlakozzon!
- Norbi Update diéta 2010. November 1-től! Csatlakozik valaki?