Szexuális vonzalom (beszélgetés)
most latom,hogy eltelt az ido.nalam mar marc 2-t irunk,jobb ha megyek lefekudni.szep almokat mindenkinek
Húúhhhh! Hát az nagyon durva lenne. Főleg azért, mivel ugye ő rákérdezett, hogy nem azért járunk e mi is usziba, mert ő ott van. Akkor letagadtam, de rögtön tudná, hogy már akkor is azért voltunk mindig egyszerre ott. Hiába mondanánk azt, hogy még csak most kezdődött...
A sógórnőmnek fogadkozik,hogy soha többet nem bántja,de mindig a szemére veti.Az esküvőjükön is betörte az ablakot,és nekiment.Hiába mondtuk,hogy ne menjen hozzá,mert eddig csak élettársak voltak.A nagy szerelem elúszott,maradt egy kiszámíthatatlan agresszív állat.
nehéz helyzet, de anyám mindig mondja,nincs lehetetlenség,csak tehetetlenség! :)
lassan én is megyek,pál már eldőlt! :)
50 km a legközelebbei nagyváros. Annyit nem tudunk mindig utazni. Ahhoz sok idő kellene. De nekünk az nincs.
hat nincs konnyu dolgotok az biztos.a ferjed szerinted hogy reagalna le ha kitudodna?
csak a jóra gondolj, akkor szépet álmodsz!))
Ezt úgy érted, hogy nem fogja tudni mellőzni az italt, meg a haverokat?
viccnek szántam...mert írtad, hogy se város a közelben másik, se kiadó lakás ott, ahol nem ismernek))
Mi van????Ezt hogy érted?
Azt hiszem elvonulok. Ennyi izgalom egy napra kicsit kimerített. Az usziban a sok jó, utána meg a sok rossz. Megpróbálok nem gondolkodni a jövőn.Hátha sikerül gyorsan elaludnom.
azt eddig enm írtad, hogy a térképről is lementél lakni;-))
Ezt pont azért írtam,hogyha választanod kellene,hogy döntsél.Tudod,kutyából...
de a valóvilágból most hirtelen egy sem jut eszembe....
Nincs a közelben másik város. Errefelé meg falun nem divat az albérlet. A panzióért is 50km-t kellett menni. Na nem mintha olyan nagy távolság lenne, de a környéken még az sincs.
az hepiend,tuti!elvégre kicsit voltam magyar szakos is a főiskolán :)
Tényleg ciki,de én sem tudom!:D
a szerelemnek végetvetni???lehetetlen!
és másik város nem jöhet szóba?közeli, de mégis elég távoli az ismerősöktől?
Hoppá! Ez igen! De sajnos nekem ez nem lenne elég. Ha feladok mindent, nehogy már 1.5 évig tartson! Bár én nem hiszem, hogy összeköltöznék vele. Szabadok lennénk, akkor és ott találkozhatnánk ahol akarunk,de egyenlőre biztos nem bútoroznánk össze. Mindettől függetlenül persze szeretem, de a gyerekek érdekei az elsők. Nekik pedig elég lenne feldolgozni a új helyzetet.
Valószínű,hogy így van,de az embernek egyedül jár az agya.Azt én sem igazán hiszem,hogy valakivel lenne.De azért most megvárom,hogy ő lépjen elsőnek.A múlt héten is azt mondta,amikor 4 nap után felhívtam,hogy én raktam rá a telefont,és úgy is hívom,ha megbékélek.Az amúgy az igazság,hogy a ˝˝főnök ˝˝tőrvényét alkalmazom.Tehát a főnöknek mindíg igaza van...De erről ő tehet,mert mindíg nekem kell döntenem.
a kornyeken is szet kell nezni,ha van elado akkor van kiado is
és az orpheus és eurüdiké???fenébe,az sem jó...
áhá!megvan!
csongor és tünde!!!annak asszem tényleg jó lett a vége!vagy nem?huh de ciki! :D
írtam NEked privit
igen ezt el szoktam hibázni én is....sajnos néha nekünk is túl kell lépni a sérelmeinken, vagy le kell nyelnünk dolgokat...
én pl rohadt büszke vagyok.ha tudom hogy ok nélkültámadok rá akkor éppen, akkor sem tudok bocsánatot kérni....
ha ezt mondta,szerintem tnyleg örült,h javult köztetek a helyzet...akkor adj időt mgatoknak,és légy magatokhoz türelmes.elsülhet jól is!és én úgy érzem, Te leginkább ezt szeretnéd!és ha ő is, aminek adja jeleit,akkor semmi gond nem lesz...csak idő,idő,idő kell!és kitartás!
Itt nálunk albérletet csak olyan helyen lehet találni, ahol sok az ismerős. Eszünkbe jutott az is, de végül elvetettük. Az autót sem tudnánk eldugni. Sajnos mivel kisvárosban lakunk, és ő is, meg a férjem is elég nagy népszerűségnek örvendenek, így nem igazán tudunk lakást bérelni.
De azt gondoltam, hogy ez nem lehet szerelem, és majd jól véget vetek neki. De nem megy!!!! Próbáltam. Szenvedtem én is, ő is.