Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Szexuális vonzalom fórum

Szexuális vonzalom (beszélgetés)

7518. bared
2009. máj. 24. 20:56
*lakást
7517. bared (válaszként erre: 7515. - D972032f0a)
2009. máj. 24. 20:55
hát, figyelj ide: fizetnem kell alkásat, a rezsit, a kaját, a gyerek táborokba megy, különórákra jár, zeneiskolába,ruha, cipő, közlekedés, nem sorolom tovább.... és mivel a "gyorsnyomdám" tönkrement,így kénytelen vagyok megkeresni munkával a bankókat((
7516. bared (válaszként erre: 7514. - D972032f0a)
2009. máj. 24. 20:54
mert szerintem nem az ügyeleten volt...na mindegy//
7515. d972032f0a (válaszként erre: 7513. - Bared)
2009. máj. 24. 20:52
Na hát akkor megint a hajsza...kifulladásig...légyszi higgadj le..tudom,hogy mondani könnyü mert én is éppen a könnyeimmel küszködve irok de irok mert addigis elterelem a gondolataimat itthonról..mármint arról,hogy mi legyen...de szerintem erősen elkellene gondolkodnom,hogy mi lenne a jó,mert idö elött fogok agyilag meghülyülni.
7514. d972032f0a (válaszként erre: 7512. - Ebcfbfbb78)
2009. máj. 24. 20:44

5 felé ment el és most jött meg...már rátelefonáltam...kicsörgött de nem vette fel...utána próbáltam mégegyszer felvette ,beleszólt,hogy mi van én meg csak annyit mondtam neki,hogy-már semmi....amikor hazajött azt mondta nagy nyaggatás ellenére és akkor is csak félvállról,hogy elment az ügyeletre mert az a tapasz nem ér semmit és hogy a ápolónő ráragasztott egy másikat...de reggel vett egy csomaggal...itthon is átrakhatta volna....és,hogy minek faggatom,hagyjam már békén azzal,hogy kérdezösködöm ha elmegy orvoshoz-----mondom,neki,basszus...annyit mondtál,hogy elmész a barátodhoz...nem lehet megmondani,hogy visszamész mert nem érzed jól magad? hiszen tegnap eggyütt voltunk a kórházba..tudtuk,hogy mi van...ma meg titkolodzól...te tuti,hogy nem vagy normális...és azóta nem szól hozzám...

Egyszerüen nem tudok rajta kiigazodni...nem NORMÁLIS...orvosi segitség kellene neki...de ha igy folytatjuk akkor nekem is megint...mert én ezt nem fogom birni...idegileg sem és lelkileg sem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

7513. bared (válaszként erre: 7511. - D972032f0a)
2009. máj. 24. 20:29
igen(( nem keleltt volna de a k...szott kollégám 5 hónap táppénz után szabira ment, és ma este 7kor telefonált, hogy nem tud bemenni holnap, így újra 11 órázom...épp próbálok lehiggadni....
2009. máj. 24. 20:26
férjed hazajött ?
7511. d972032f0a (válaszként erre: 7509. - Bared)
2009. máj. 24. 20:17

Kipihented magam valamennyire?

Gondolom dolgozol holnap!

7510. d972032f0a (válaszként erre: 7509. - Bared)
2009. máj. 24. 20:17

Kipihented magam valamennyire?

Gondolom dolgozol holnap!

7509. bared
2009. máj. 24. 20:07
sziasztok! én is beestem ide végre...
7508. ebcfbfbb78 (válaszként erre: 7507. - D972032f0a)
2009. máj. 24. 19:59

nem nem dolgozom.

ebben hónapban még itthon vok.

megyünk majd egy másik sebészhez bejelentkezni az ÁEK-ba....

7507. d972032f0a (válaszként erre: 7506. - Ebcfbfbb78)
2009. máj. 24. 19:21

Szia..ha elfogyott minden az azt jelenti,hogy ügyes volt a hátiasszony.....nem csoda,hogy elaludtál...jó fáradt lehettél ennyi főzés után..hogy imádom a gyümölcs levest!!nyelek nagyokat ha rá gondolok!!!

Ma nálunk is ünnepi ebéd volt de nem volt az az igazi jó hangulat...hát ugye a baleset volt a téma egy jó darabig....már mondtam nekik,hogy bekellene fejezni mert már fárasztó.

Egyszer mi is jártunk igy a tortával...de hamar felkaptuk mert a kutyus már ugrott is,hogy mi esett le...persze a kis darabokat ami letörött azt hamar felnyalta.

Én meg kenegetem a karomat meg a combomat mert tegnap megégett a naptól,a fejemen volt sapka ugyhogy az arcom megúszta.

Holnap dolgozol?

2009. máj. 24. 19:04

sziasztok

elég jól sikerült a vendéglátás...

szép fa tálalón szolgáltuk fel az ételeket:

kétféle hús, hétféle köret + lecsó alap és zölség köret.

ja, leves gyümi leves volt...

elfogyott szinte majdnem minden pedig bőven volt mindenből

a torta eszterházi volt...

a férjem hozta haza abban a műanyag tortadobozban és lássatok csodát az előszobában szétesett a doboz és leeset a torta!

nem esett ki belőle csak jól megrepedt...

hát a tököm tele volt...

de mindenki nevetett hála istennek és elfogyott mind egy szemig...

fáradt vtam...ahogy elmentek 3órát aludtam...megtusoltam és utána megint aludtam reggelig...fáradt vtam...

hm jól éreztük magunkat....

2009. máj. 24. 17:43

Biztos nagyon fáj a férjemnek a nyaka,mert reggeli után elment az ügyeletes gyógyszertárba Flektor tapaszt venni...olyan 11 felé megint elaludt és fél 1-kor amikor jöttek a fiamék és az anyuék akkor kelt fel....

Csináltam húslevest,sült alsó,felsö csirkecombokat,rántott csirkemájat,rántott karfólt és gombát...majonézes krumplit,petrezselymes újkrumplit és csalamádé savanyút...

A fiaméktól kapott a férjem sarokház alapanyagból tortát...a tetején a férjem fényképe van ahogy éppen motorozik..tök jól megcsinálták..mert a kép is ehetö..már tényleg mindent tudnak csinálni....még kapott biciklis szettet...rövid nadrágot,újjatlan és újjas pólót.

Én kaptam egy műanyag napozóágyat...és egy gyönyörű cserepes virágot...anyukáméktól pénzt kértem mert ők amúgy is jobban szeretik ha odaadják és én azt veszek magamnak amit szeretnék..

Ahogy elmentek a vendégek a férjem beült a kocsiban és azt mondta...majd jövök mert megyek a motoros barátomhoz..majd jövök..hát ez van...alig tudja mozgatni a nyakát de neki elkell mennie...pedig tegnap egész nap eggyütt voltunk...na mindegy...hátha tényleg oda ment.

7504. bared (válaszként erre: 7495. - D972032f0a)
2009. máj. 24. 14:51
dehogyis!! bármikor máskor is!!! nagyon bántott, hogy nem tudtam csak rád figyelni, de közben tolták az orrom alá a papírokat aláírni, kint koncert volt tőlem 6 méterre, bent meg zsivaj(( egyrészt nem hallottalak rendesen, másrészt közben 2 embernek mutogattam hova húzzon most már...6kor eszembe jutott, hogy csörgök, aztán meg az, hogy mondtam 7 körül csörögj, nem akartalak zavarni, nem jött a telefon este, utána meg későn jutott eszembe megint(
7503. s.o.s (válaszként erre: 7502. - D972032f0a)
2009. máj. 24. 10:10

Szia Rita!

Annyira sajnalom ami tortent...tiszta szivembol veled erzek!

Nem tudom miert de a ferjedett is nagyon sajnalom..kivanok neki jobbulast!

Nagyon ari lehetet amikor bement a szobadba...miert nem huztad oda magadhoz egy kicsit...nem azert hogy tortenjen valami...csak ugy egy kicsit megszeretgetted volna,szerintem ez egy jo lehetoseg lett volna,addtal volna neki egy puszit...lehet hogy tul romantikus vagyok..de hatha vissza jott volna a szikra...

Rad gondoltam az este meg a ferjemnek is rolatok beszeltem.

Puszillak beneteket...es jobbulast kivanok neki!

2009. máj. 24. 09:48

Jó reggelt mindenkinek...nagyon sokára aludtam el az este de utána jól....viszont a férjem nem sokat mert a nyaka és a háta tök fájt...azt mondta a doki,hogy egy jó pár napig fájni is fog,mert hát megrándult az izom...mint amikor hirtelen félre néz az ember...biztos tudjátok hiszen ilyesféle már szinte mindenkinek volt már....azt mondta,hogy amikor meg elaludt teljesen rossz álmai voltak a meghalt apukájával

...reggel hétkor meg bejött a szobámba...tök megijedtem mert még aludtam de a tévém meg ment...és megszólalt az ágyam felett...hogy mi van veled? rosszul vagy hogy fent vagy? megfordultam és mondtam neki,hogy-nem vagyok rosszul....de miért gondoltad? erre ő--hát hogy megy a tévé és azt hittem,hogy megint az a rosszuléted van mint a múltkor...erre én...ha olyan rosszul lennék ugyis szólnák neked....kérdem töle....és te,hogy aludtál?...erre ő-hát elég szarul...alig mozog a nyakam és nem volt olyan helyzet amiben nem fájt volna....erre én...majd biztos jobb lesz pár nap múlva.

Ezt igy a szobámba az ágyam mellett állva beszéltük meg....és azóta folyamatosan beszélgetünk mindenről....most elszunyált megint...én meg csinálom az ünnepi ebédet mert a fiamék és az anyuék ma köszöntenek meg mindkettönket.

mindenkinek szép napot..tök aranyosak vagytok,mindenkinek köszönöm,hogy gondoltok ránk...rám! ez tényleg jó érzés és nyugtató...majd jövök késöbb.

2009. máj. 24. 06:23

sziasztok lányok

most olvastam el a dolgokat...

hát rita!nem is tudom mit mondjak!

azt hittük a virág meg minden, h mentek a másik családdal hátha pattan vmi szikra köztetek....

erre baleset történik...

nem találok szavakat....

akkor nem is kórházban van hanem otthon nálatok?

jaj te szegény...nem is tudom, h h bírod ezt a sok megpróbáltatást...

kell már, h vmi jó is történjen köztetek!!

7500. ebcfbfbb78 (válaszként erre: 7499. - Meggy)
2009. máj. 24. 06:19

szia

akkor jóóó...

fel a fejjel!

7499. meggy
2009. máj. 23. 23:47

Szia Gesztenye!

Nem tudok semmit az illetőről...

De már nem érdekel, mert csúnyán lelépett..

már van helyette más..

7498. meggy (válaszként erre: 7496. - D972032f0a)
2009. máj. 23. 23:34

Kedves Rita!

Együtt érzek veled!!

A férjednek jobbulást kivánok!!

Amúgy a nővérem férje is ilyen motor"buzi".. ha bejön a jó idő rögtön nyeregbe pattant, ő pünkösdkor a nővéremmel 3 napos motoros túrára mewgy Ausztriába..

És fel a fejjel !! Most már ennyi rossz után valami jónak is kell lennie!!

2009. máj. 23. 22:42
JÓ éjt mindenkinek...majd holnap találkozunk....Rita.
7496. d972032f0a (válaszként erre: 7480. - Meggy)
2009. máj. 23. 22:37
Szia...Meggy...köszönöm a jó kivánságot...hát a mai jó szórakozás sajnos kudarcba fulladt...de reméljük nem lesz baj...már elaludt a férjem kb.fél órája....tényleg sajnáltam mert amikor láttam,hogy nem mozdul azt hittem,hogy meghalt...ez elég szar érzés volt....
7495. d972032f0a (válaszként erre: 7493. - Bared)
2009. máj. 23. 22:33
Bared...neharagudj,hogy felhivtalak....aludj jól..jó éjt neked!!!!
7494. d972032f0a (válaszként erre: 7492. - S.o.s)
2009. máj. 23. 22:32
Szia Hajnika...még most is fáj a gyomrom...még jó,hog vittem magammal gyógyszert mert tényleg bekellett vennem...én többet soha nem megyek...őrült módjára mennek...az a zaj...kirázott a hideg...még 10 és 14 éves gyerekek is mentek mint az idióták......mondtam Anginak én többet nem megyek velük...nekem ez nem hiányzik....
7493. bared (válaszként erre: 7492. - S.o.s)
2009. máj. 23. 22:32

próbálj meg pihenni! és ha már ilyen szarul alakult, hátha lesz valami pozitív hozadéka...

muszáj lefeküdnöm, az összecsuklás szélén állok(( puszi nektek

7492. s.o.s (válaszként erre: 7491. - D972032f0a)
2009. máj. 23. 22:27

Tiszta szivembol veled erzek...eltudom kepzelni hogy mit ereztel!

Es meg ez utan is motarra akar szalni...?hat meg all az eszem!

Gondolom neked is mijen jo ejszakad lesz!!!

Tenyleg csak magaval foglalkozik...egyaltalan nem erdekli te min mesz keresztul?

Anyira sajnalak....!!!!

Lehet hogy ez nem sok vigaszt nyujt neked,de mast nem tudok irni!De gondolj arra hogy veled vagyunk!!!

2009. máj. 23. 22:12

Semmi gond Bared,hogy megirtad,hogy mi történt...itthon vagyunk,a kórházban megcsinálták a rötgeneket...kisebb fokú agyrázkodást kapott,a nyaki izom nagyon meg rándult,nem tudja elforditani a fejét egyik irányba sem,a jobb combja megdagadt és erösen vérzett mert a bőrt lenyúzta...mert a jó motorosruha kiszakadt az aszfalttól...az arcán vannak zúzodások és a hátát ütötte meg úgy,hogy jó pár óráig nagyon nehezen vette a levegőt...figyelni kell éjjel,ha romlana az állapota akkor kikell hivnom a mentöket...

de ne tudjátok,meg...úgy kezdödött,hogy aki velünk volt csaj,annak a férje is ment és a második kanyarban elément egy motoros...és,hogy ne menjen neki kiment a kavicságyra de úgy,hogy alig tudta megtartani a motorját....és elötte 5 perce mondtam az Anginak,hogy úristen-a te férjed nagyon gyorsan megy...és rá pár perce majdnem elesett..

Nagyon megijed az Angi is és nekem is remegett a lábam...és pár kör után,mondom az Anginak,hogy nagyon gyorsan megy mindenki,erre ő-igen-a múltkor nem mentek ilyen őrült módon...mondom neki..remélem nem lesz bajuk...és basszus rá 10 percre látjuk,hogy a férjem elesik és nem áll fel...odaakartam futni de nem engedtek,mert hát még mentek a motorosok,de már zászlóval jelezték,hogy lekell állni mindenkinek...és már ment is a mentő.mert ilyen versenyeken ott van a mentőautó...és ment az az autó is amelyik a törött motrot hozza ki.....gondolhatjátok,hogy mit éreztem,kezem,lábam,gyomrom remeget...alig kaptam levegőt..és a mentős nem engedte megnézni a férjemet addig amig a doki meg nem vizsgálta...mondom neki legalább azt mondják meg,hogy mi van? súlyos-e a sérülése vagy nem? és akkor azt mondta,hogy nyugodjak,meg agyrázkodást kapott és egyenlöre akadozva beszél...de beviszik a kórházba és megrötgenezik és megvizsgálják...és utánuk mehettem...egyszer megyek el és ez történik...mondtam a fiamnak,hogy ilyen nincs...de azt mondja a férjem,hogy megjavitja a motrot és menni fog...normális?

a fiúnk tök kiabált vele a telefonba...de azt mondta a férjem,hogy ez benne van a pakliban....még most is remeg a gyomrom,mert a szemem elött van,ahogy elesett és nem állt fel...komolyan mondom midjárt arra gondoltam,hogy úristen..nem mozdul..hát maghalt vagy mi van?

7490. s.o.s
2009. máj. 23. 21:51

Szia Rita....hogy vagytok?

VAROM AZ IRASOD!!

2009. máj. 23. 21:39
Itt vagyok..mindjárt irok.

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook