Szex(i) vagy nem szex(i)? Téma: Bármi csak merészen és érzéssel :) (beszélgetés)
Siman...ami jar az jar!!! XDXDXD
Es rafognam h neki jar a telo miatt...
Ne :)
Csak keltsd, ha kialudta magát :)))
Nem ugy erti h 31 eves, es ket honapja talakozgatnak? Csak kihagyta a vesszot?
Tudom tudom...en meg ekezetek nelkul irok...XDXDXD
De rendes!!! :)
Szeret a kedvedben jarni idonkent gondolom...:)
Nekem nagyon olyan rejtett agressziv fazonnak tunik aki birtokolni akar es nem fog tetszeni neki ha onallo vagy. Nem lenne meglepo ha egy nap eltorzult fejjel uvoltene (remelhetoleg tettlegessegig nem jut el) mert valaki mas ferfival szoba alltal. Netalan volt osztalytars...stb.
Mint a szuletett felesegek Bree-je mikor a patikus ficko eljegyezte.
Olyan fazon a leirtak apajan. Ha nem zugtal bele akkor gyorsan dobbants. Ha igen akkor is...de te jobban tudod...en csak a leirtak alapjan mondom ezt.
Hidd el a heg nyoma lathatatlan lesz mire ehy eves a kicsi. Nekem ketto csaszar volt ket even belul...csak kozelrol latni de inkabb csak kezzel tapinthato.
Szexi marad a hasad ne aggodj ;)
Foleg h mar regen nem hosszaban nyiszalnak...
Mostanában csak keveset jártam erre, így nem olvastam a pénztárcádról sem, de örülök, hogy megkerült. :))
De visszalapozok és elolvasom.
Ha vele maradsz, nemsokára meg is fog ütni, jól érzékelted a kezdődő agresszió jeleit.
Tisztálkodás nélkül felöltözik, számonkér, hogy te miért indulsz munkába, ahelyett, hogy vele foglalkoznál :O ))), kérdésre nem válaszol, mérges és izzad, mert nem tud játékban megverni :O, nem csak nem kezdeményezi az ölelést, de nem is viszonozza :O
Nekem ezek közül 1 ok is elég lenne, hogy ne kelljen.
Nekem is császár lett a vége! Semmi nem látszik! A bikini vonal alatt vágtak. Nem varták a bőrt csak belül. Nem tudom hogy csinálták,be volt csak ragasztva. Lehet befújták valamivel:) nem tudom. Belül felszívódó varratok voltak.
A párom azt mondta de jó minden úgy maradt ott mint rég:)))