Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Szex, szeretkezés után (esetleg másnap) tapasztaltok már olyat, hogy agresszív volt a párotok? fórum

Szex, szeretkezés után (esetleg másnap) tapasztaltok már olyat, hogy agresszív volt a párotok? (beszélgetős fórum)


16. csaszizoltan (válaszként erre: 9. - Lianax)
márc. 25. 12:36

Három szó szíven ütött!


mert vele "eddug" elő állni: kit dug, mit dug s eddig! hova, s hogy még milyen szó száll mögé.


Esetleg "semleges" a szex: egy férfi, harci zászlója vagy befelé, vagy kifelé áll, mint az érzelmeknél, semlegesség esetén nem lobog.


Prolbáld meg "kihozni" belole kedvesen: a Prolbaldból nem akarok semmit se kihozni, ahhoz semmi közöm, de kihozniból azt hozom ki, hogy bizony Te kapni akarsz, de nagyon s nem humorizlni akarok rajtad, de ha félmosolyt csaltam az arcodra (mi nem látható biztosan), akkor már sínen vagyunk, szóval csak Magadból próbáld meg a legtöbbet kihozni, s ezt azért mondom, hogy adjál, adjál, most még nem tanácsokat, hanem nemcsak szeretetet hanem azokat a gondolatokat, miket nem mertél leírni ide a képünkbe, meglásd könnyebb lesz utána s még boldogabb :)

márc. 24. 23:17
Nem
14. Nancy91 (válaszként erre: 13. - 80ASIQ)
márc. 24. 22:45

Amikor együtt vagyunk vagyis szex közben, akkor azt mondja imád meg hogy nagyon jó... meg számára az a legjobb amikor élvezem.

Ma, a szex utáni a harmadik napon, én távolságtartó vagyok vele amiért csúnyán beszélt velem. Ő viszont elvárja hogy bújjak hozzá. Van mikor azt érzem, hogy nem is emlékszik a másnapra... mintha emlékezetkiesése lenne...és még én érzem magam szarul hogy nincs kedvem hozzábújni.

13. 80ASIQ
márc. 24. 10:08
Gyanús, hogy nincs valami miatt megelégedve.
12. andi6020 (válaszként erre: 1. - Nancy91)
márc. 24. 08:01
Hálistennek nem.
11. bahurupa (válaszként erre: 1. - Nancy91)
márc. 24. 07:58
Lehtséges, hogy az elégedetlenségét vetíti rád. Lehet nem olyan kapcsolatban van benne, amire igazán vágyik. Komolyabb feltárás igényelne a dolog, esetleg szakembert.
márc. 23. 23:55
nem
márc. 23. 23:21

Most lehet nagy hülyeséget írok. Nincs valami miatt lelkifurdalása esetleg?

A másik kérdés amit magadban is meg VB valaszolhatsz.Milyen a szeretkezèseitek? Ez is összetett tud lenni. Esetleg nem látja rajtad a valódi boldogságot, pedig odaadó, vagy többet szeretne de nem mert vele eddug elő állni?

Esetleg semleges a szex köztetek , és máshol járhat gondolatban? Kerdezz rá, vezesd rá finoman egy beszélgetés során. De ne egyből konkrétan gyanúsításnak vegye. Prolbald meg kihozni belőle kedvesen.

márc. 23. 22:55
Minden nap utána mosolygós és kedves. Soha nem agresszív, sőt!
7. Nancy91 (válaszként erre: 4. - Sanyinak)
márc. 23. 21:57
Harmadnap már nem tapaszaltam. De volt már egy hét szünet is.. többször is... és tök normális. Azért gondoltam hormon hiányra... vagy valami szervi baj
márc. 23. 21:47
Agresszív viselkedést nem tapasztaltam, de volt olyan, hogy másnap bunkó vagy elutasító volt, mintha le akart volna rázni.
márc. 23. 21:46
Előtte és máskor milyen szokott lenni?
márc. 23. 21:45
Nemhogy ő alapvetően egy agresszív típus?
3. Nancy91 (válaszként erre: 2. - Alka 33)
márc. 23. 21:30
Én valami szervi hibára gondoltam. Vagy ilyenkor hormon pfff nem tudom...hiánya van?!?!
2. Alka 33 (válaszként erre: 1. - Nancy91)
márc. 23. 21:26
szia Nancy én már tapasztaltam ilyet.,Bár úgy gondolom ilyenkor az első kényszeres,a 2 az meg már teljes tiltakozás.Valami van a háttérben.Nézz utánna szerintem.
márc. 23. 21:21
...pl ha este együtt vagy a pároddal, másnap hogy viselkedik veled? Tapasztalt már valaki agressziót? Pl lelkileg bánt. Csúnyán beszél...?!

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2020, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook