Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Széthull az életünk fórum

Széthull az életünk (beszélgetés)

1 2 3 4 5 6 7
176. ab61752c45 (válaszként erre: 146. - Birebora)
2019. júl. 31. 14:11
az is akinek több gyereke van.az apám mondta egyedül meghalni is lehet.
175. Guruljka (válaszként erre: 174. - 5236d12e25)
2019. júl. 31. 14:05
Meg tudtátok beszélni az elkövetkezőket? Meglesz a ház rendesen a tél beálltáig?
174. 5236d12e25 (válaszként erre: 173. - Tüsszy)
2019. júl. 31. 14:01
Igen, a volt nevelőszüleihet
173. Tüsszy (válaszként erre: 172. - 5236d12e25)
2019. júl. 31. 12:05
Tudod, hogy hová?
2019. júl. 31. 11:59
Tegnap este elment😥☹️
171. semleges (válaszként erre: 166. - 5236d12e25)
2019. júl. 30. 19:55
Én is sajnálom és ha még most nem is látod, de minden jó valamire. Hátha ez egy új élet kezdete lesz számodra és a gyerekek számára. Fel a fejjel.
2019. júl. 29. 17:18

Én is sajnálom, és őszintén remélem, hogy azért segíteni fog nektek, neked, és a gyerekeknek, és nem hagy magadra ebből a szempontból.

Bízom benne, hogy idővel sikerül talpra állnod.

169. Andi.Bobi (válaszként erre: 166. - 5236d12e25)
2019. júl. 29. 16:09
Sajnálom..
168. Tüsszy (válaszként erre: 166. - 5236d12e25)
2019. júl. 29. 16:01

Titkon én is bíztam abban, hogy marad. Sajnálom.

Nem csak a szerencse, az élet is forgandó. Szóval még bármi lehet, sőt annak az ellenkezője is. Kívánom a legjobbakat Neked.

Ha akaratomon kívül bármivel megsértettelek, elnézést kérek érte. A segíteni akarás és a lelki támasznyújtás vezérelt.

Mindenek előtt jó egészséget kívánok, remélem kiderül minden baj oka, és segítség is lesz mellé. Továbbá sok örömet a gyerekeidben.

167. Mezei Virág (válaszként erre: 166. - 5236d12e25)
2019. júl. 29. 15:04

Elolvastam, amiket írtál. Nagyom sajnálom, hogy nem sikerül megmenteni a házasságodat. Drukkoltam pedig.

Ha csak belefáradt, lehet még meggondolhatja magát. Ha ő magától dönthet.

A sok stressz nem tehetett jót nektek. :((

Azért sok szerencsét kívánok!

Aki menni akar, el kell engedni...

2019. júl. 29. 14:42

Sziasztok!

Nagyon szépen köszönöm nektek ezt a pár nap hosszú beszélgetést. Ki ilyen ki olyan mód. Mind nagyon kedvesek vagytok, akármilyen véleményen vagytok. Sokat segített, hogy kitudtam írni magamból. Nem mondom , hogy tök jól vagyok mert nem. De van egy pont ami nekem is elég, amikor be kell látni nincs értelme maradásra bírni ha nem akar, ha nincs józan esze , ha ennyit ér 14 év 2 gyerek és minden.

Hétvégén próbáltam beszélni vele, sikertelenül.

Ma eljutottam arra a pontra amit vár(t) hogy elengedjem el illetve, én mondjam ki. Megkérdeztem tőle tényleg egészen biztos ezt akarja, elmenni? Ha igen mondja meg mikor csomagoljak össze neki. Menni akar. Ennyi.

165. birebora (válaszként erre: 164. - Aszparagusz)
2019. júl. 28. 19:39
Hátha meggondolja magát.
164. aszparagusz (válaszként erre: 161. - Vidéki3)
2019. júl. 28. 19:22
A férje éppen lelépni készül.
163. Guruljka (válaszként erre: 160. - 5236d12e25)
2019. júl. 27. 11:52
Nagyon nehéz lehet. Aki nincs benne, el sem tudja képzelni, csak belegondolni tudunk.
162. Guruljka (válaszként erre: 149. - Tüsszy)
2019. júl. 27. 11:50

Kölesből, amit rizsből is. Egészséges köret, már csak azért is, mert több vizet vesz fel, mint a rizs. Ha teljesen megfő, a magok fehér belseje kifordul, egy átlag férfi megeszi rizs gyanánt.

Régen használták hurkába is.

Amit kölesből csinálok, de rizsből nem, az a gyümölcsdesszert: 2-szeres vízben előfőzöm a kölest, majd legalább még 1 rész tejet adok hozzá, így fejezem be a főzést, így már nem ég le.

Amikor elkészült a tejbeköles, gyümölcsöt keverek bele. Lehet azon forrón fagyasztott gyümölcsöt is belekeverni: az felenged, a köles lehűl, lehet enni.

Sok jótékony hatása van. Van egy halvány sajátos íze, de én kifejezetten szeretem.

A másik hasznos a hajdina, amit érdemes meleg vízben áztatni, majd lemosni. Kicsit a gombára emlékeztető íze van, szóval gombapörihez pont jó.

161. vidéki3 (válaszként erre: 160. - 5236d12e25)
2019. júl. 27. 10:36

Kedves Elliana!

Kalácsot nem tudok adni,így tanácsot nem adok. (Azt sem tudnék.) Olvasva hozzászólásaidat, nem vagy könnyű helyzetben. Tüneteid közül nekem is volt/van néhány. A jelentkező fizikai tünetek miatt szinte mindent kivizsgáltak, végső következtetés: szinte teljes mértékben lelki eredetűek. 12 kilót fogytam, írtam ki kérdést colon diverticulum címmel. Látom, többek között a beleiddel is gondok vannak. Valóban nehéz lehet a diétát eltalálni.

Családi helyzetedre csak annyit tudok mondani, ez sem könnyíti meg a gyógyulásodat. Szülőkkel együtt lakni még akkor sem zökkenőmentes, ha nem gyerekként kezelnek. Nem tudom, mi lehet a megoldás. Valamilyen módon arra kellene törekedni, hogy leválj tőlük. Hihetetlen károkat tudnak okozni, ha a gyermeknevelésbe (is) belefolynak. Egészen apróságok is fenekestől fel tudják fordítani a nevelésüket.

Ahogy egy hozzászóló írta, ha a férjed esetleg külföldön vállalna munkát segítség lehet(ne.) Szívből kívánok Neked gyógyulást!

160. 5236d12e25 (válaszként erre: 145. - Guruljka)
2019. júl. 27. 10:16

Igen csak hogy a kölest nem szeretem. Ahogy hiába lehet tojást pár zöldséget mint a gomba brokkoli nem bírom hiába szeretem. Úgy puffadok tőle, hogy fáj. Jó

pár napja nem eszem mert nem bírok és még is hasmenésem van. 🤷‍♀️ Mint írtam hiába van fruktóz táblázat nagyon nagyon sok minden ami megengedett egyéni tolerancia függvénye.

2.császáromnál előtte beöntés másnap főtt tojás majd levolac.. Le is állt az emésztésem és nem egész 15 óra után bélgyulladást kaptam friss komplikált műtét után. Na azóta sincs jobban az emésztésem. Szóval jelenleg nem a 2 diéta összehozása a legnehezebb bár nem egyszerű, hanem kitalálni mit bírok. Sehol nem írtam, hogy 2 pofára tömöm a fehér lisztes dolgokat hanem hogy azt is mint a cukrot elhagytam. Bár ezt pontosan most nem tudom ki kérdezte.

Van aki teljes 0 diétát csinál mert semmit se bír van aki kis mennyiséget napi 100g megenged mert nincs puffadás hamenés has és bél fájdalom.

2019. júl. 27. 10:12
A legtöbben nem azért vállalnak.
158. aszparagusz (válaszként erre: 146. - Birebora)
2019. júl. 27. 10:02

Rengetegen halnak meg egyedül a kórházi ágyukban, akiknek gyereki vannak. Külföldön élnek, meghaltak, vagy egyszerűen le se ...ják a szülőket. Ez leginkább ott jellemző, ahol több gyerek van, és mindenki azt várja el, hogy a testvér gondoskodjék a szülőről.

Mielőtt kapnék hideget-meleget: van gyerekem, de nem azért vállaltam, hogy idős koromban legyen aki ápol.

157. birebora (válaszként erre: 156. - Lapbarna)
2019. júl. 27. 09:44
Ide vetíti az álmait. Nm baj, olvassuk, reagálunk vagy tovább lapozunk. Mindig lesznek ilyenek:)
156. lapbarna (válaszként erre: 154. - Birebora)
2019. júl. 27. 09:42
Az ilyen megmondó emberek a friss regisztrációjukkal elég érdekesek. Mindent tudnak.
155. Rubint (válaszként erre: 154. - Birebora)
2019. júl. 27. 09:41
tudom mi van ott mivel én is szoktam segíteni nekik., ezt most jól megérezted.
154. birebora (válaszként erre: 150. - Lapbarna)
2019. júl. 27. 09:39
Hát valamit biztos. Tegnapi reggel ossza az észt, ámerikában él de tudja mi van a Blahán és ki, hogy hal meg idősen. Egy újabb troll:) Itt éli ki a frusztrációját. Hát van ilyen:)
153. birebora (válaszként erre: 151. - Michelle.r)
2019. júl. 27. 09:37

Nem vagyunk egyformák, az életreszóló kalandot mindenki máshogy csinálja és másként éli meg.

Hogy ki kivel nem áll szóba nem feltétlenül a családi háttérből jön.

Azzal kérkedni, hogy van 3-4 gyerekem vagy azzal, hogy egy sincs és nem is kell nekem visszatetsző. Mindenkinek más a fontos. Mindenkinek a saját döntése, nem rosszabb vagy jobb egyik a másiknál.

152. Rubint (válaszként erre: 151. - Michelle.r)
2019. júl. 27. 09:10
Michelle.r, szerintem is igazad van. Szörnyű az idősek sorsa, elkeserítő. Akik a Blahán(is) sorban állnak életük végig dolgozott emberek ételért, akkor hol a gyerekek ? :( Mai fiatalok nem tisztelik szüleiket, a sk hulladék kaja meg környezet miatt agresszívak, viselkedés problémások, igen, életre szóló kaland - még több ember életét hazavágni. :(
151. michelle.r (válaszként erre: 146. - Birebora)
2019. júl. 27. 09:00

Sok olyat látok, akinek van gyereke. Nem is egy, mégsem tudott felnőni az életreszóló kalandhoz 😜

És ha igazad lenne, itt se lenne annyi fórum arról, hogy ki mindenki nem bírja az anyját, nem áll szóba az apjával, anyósával, testvérével.

150. lapbarna (válaszként erre: 137. - Rubint)
2019. júl. 27. 08:09
Te vajon mit kompenzálsz...?
149. Tüsszy (válaszként erre: 145. - Guruljka)
2019. júl. 27. 07:59

Kölest nem ismerem, nem is ettem még. Mit szoktál belőle készíteni?

A belinkelt oldal alján van egy táblázat, nagyom hasznosnak tűnik. A szerint a burgonya sem rossz választás számára.

2019. júl. 27. 07:48
Szegény te:(
147. Rubint (válaszként erre: 146. - Birebora)
2019. júl. 27. 07:21
Birebora, teljesen más kultúrában vagy, felesleges bármit is magyarázni neked. Szerintem az utazás, a világ megismerése az később sem tárgyi emlék lesz ! Az életünknek így is van folytatása, tele tervekkel, célokkal. És igen, köszönöm NINCS igényem sem lelkem arra hogy majd a halálos ágyamnál elvárjam hogy a saját gyerekeim körbeálljanak és azt nézzék, ahogy elmúlok. Különben is, egyedül születünk, egyedül halunk meg, ehhez minek asszisztálni bárkinek is ??? Amúgy meg arra vannak a nővérek. Sajnos nálatok magyaroroszágon az idősek 90%-át a kedves gyerekeik pont letojják. Berakják kórházakba mert teher a családnak, nyugodtan menj be bármelyik kórház mondjuk belgyógyászati osztályára és nézz körül mi megy ott - én voltam tudod, ennyi, nah akkor ki fogja kinek a kezét ? Nagyon rossz és elavult felfogási rendszerben vagy.
1 2 3 4 5 6 7

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook