Szerintetek ránézésből milyen lány lehetek? (beszélgetés)
Ez itt nem a Gyilkos elmék profilozó csapata!
Comprende?
:DDD
De mi figyelünk.
Szerintem egy 30-40-s éveiben járó nő vagy. A korodat szégyelled, mert a kontúrokat elmostad. Természetellenesen tárod nagyra a szemeidet, a mosoly mű, mert a tekintet nem mosolyog.
A kutya nem figyel rád a környezetedben, mert ha figyelne, akkor nem jött volna létre ez a fórum, hiszen olyan embernek minek ilyen fórumot indítani, aki elégedett magával, keresik a társaságát.
Gondolom a legjobb fotódat töltötted fel, így egy átlagos nő vagy, akiből más frizurával, sminkkel lehetne többet is kihozni.
Ez milyen válasz?
5 kérdés volt.
Hogy en folyton igy jarok... 😀 ugy latszik, az emberek csak a carra szeretnek reagalni...
Evvan...
Menyuuuus, en is tamogatom!
Hány éves vagy?
Van gyereked?
A szüleiddel élsz?
Hol dolgozol?
Miért nem a barátadat kérdezed?
Mindegy köszönöm a negatív,és pozitiv ,válaszokat
De mint írtam nem vagyok beképzelt,se magamutógató ,meg ilyenek
Kedves lány vagy és aranyos, de cseréld le a fodrászodat, aludj sokat, igyál elég folyadékot és szedj magadra valami csokival összefüggő kilót.
Ja!
És sose kérjél fénykép utáni jellemzést vadidegenektől.
Ki kellene nekem is írni egy ilyen fórumot.....
:DDDD
Egyebkent elsore en is ezekkkel egyetertek....
Az tuti nem iszol eleg vizet es vashianyod van.
Amugy melyen elrejted az igazi enedet, keveseknek mutatod meg,ki is vagy valojaban. Szeretsz adni es kapni is, kifejezed az erzelmeidet elegge intenziven😄
Szkeptikus vagy,de probalsz a realitas talajan maradni. Jellemzo a segitokeszseg es soxor ismetelsz dolgokat vki(k)nek.
Kitarto vagy, szeretsz (szeretnel) utazgatni, ha ugy alakul.