Szerintetek mitől lett a meggylevesem szemcsés/karcos? (tudásbázis kérdés)
Én az anyukámtól hallottam a pudingot, azóta így készítem. Tényleg finom.
Kukoricakeményítővel még nem csináltam.
Én még sosem tettem desszertet a főételbe, azaz pudingot a levesbe.
Ha megnézitek, kukoricakeményítő van benne, az sűrít. Meg egy csomó aroma, ezmegaz.
Pedig a tiszta kukoricakeményítő elég nagy dobozzal kapható a boltban, és olcsó ahhoz képest, hogy egy adag levesbe egy kanálnyi kell belőle.
Ráadásul másra is jó.
Az eszem megáll,egy meggylevesen vitatkoztok,?
Az egyik legfinomabb dolog a világon,ekkora port kavarjon.
Meg se kerdezem miért?
Gondolom nem a tejbegríz recepten vitáztatok össze🤣
Te nem a kérdésre válaszoltál :)
Viszont ha szakács vagy, én kérek elnézést :)
Én tejszínessel szoktam, oké, hogy utána még főzni kell, de finom.
Nekem lisztes habarással lett ilyen szemcsés.
Köszi:)
És mindenki másnak is! Én is a pudingporra gyanakodtam, lehet "sima" pudingport próbálok ki legközelebb nem ezt a főzés nélkülit..
Nem nézlek hülyének:)))
Egyszer régen hallottam erről a finn városról igen és nagyon megtetszett a neve valamiért :)
Liszt nem volt benne :)
Csak pudingpor :)
Miért kell másokra erőltetni?
Ha egyszer azt mondta, hogy ízre finom akkor finom!
Szia!
Talán a pudingportól? Én is hasonlóképpen csinálom, de sosem szemcsés/karcos.
További ajánlott fórumok:
- Pozitív lett a tesztem:) Elmentem dokihoz ez áll a leletemen: Rendesnél nagyobb uterus, uterus afv-ben 10 mm-es endom? Szerintetek?
- Randiztam egy leányzóval, de utána nagyon inaktív, visszahúzódó lett, szerintetek meddig van értelme még próbálkozni?
- Miért állt össze a habarás csomókba a meggylevesem tetején?
- A halántékom felett kikopott a hajam, szerintetek mivel dúsíthatnám vissza?
- 2-án kellett volna megjönni, most 2. napja barnázok egy kicsit, szerintetek van esély, hogy baba legyen?
- Négy éves kisfiam bőre pár napja elviselhetetlenül viszket. Kiütésekkel kezdődött, a májfunkciós értékei is rosszak lettek. Szerintetek?