Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Szerintetek mitől lett a meggylevesem szemcsés/karcos? fórum

Szerintetek mitől lett a meggylevesem szemcsés/karcos? (tudásbázis kérdés)


1 2 3
2020. jún. 24. 17:44
Én ritkán főzök pudingot, de nem feltétlenül pudingporból.
2020. jún. 24. 17:37
Minden gyümölcslevest azzal csinálok. Főzős pudinggal.
2020. jún. 24. 17:36
Egy kisdoboz tejföl vagy joghurt,fél csomag vanília puding,olyan lesz a leves,hogy abba se tudod hagyni.
2020. jún. 24. 17:35

Én az anyukámtól hallottam a pudingot, azóta így készítem. Tényleg finom.

Kukoricakeményítővel még nem csináltam.

2020. jún. 24. 17:32

Én még sosem tettem desszertet a főételbe, azaz pudingot a levesbe.

Ha megnézitek, kukoricakeményítő van benne, az sűrít. Meg egy csomó aroma, ezmegaz.

Pedig a tiszta kukoricakeményítő elég nagy dobozzal kapható a boltban, és olcsó ahhoz képest, hogy egy adag levesbe egy kanálnyi kell belőle.

Ráadásul másra is jó.

[link]

2020. jún. 24. 17:27

Az eszem megáll,egy meggylevesen vitatkoztok,?

Az egyik legfinomabb dolog a világon,ekkora port kavarjon.

27. Bless the child (válaszként erre: 25. - Birebora)
2020. jún. 24. 17:04
Penny-ben veszem a fél literes noname főzőtejszínt, talán 200 ft. Mindenbe tökéletes
2020. jún. 24. 17:04
Pont elég egy is.
2020. jún. 24. 16:57
Vagy tejföl vagy görögjoghurt.
24. bozsu55 (válaszként erre: 24. - Bless the child)
2020. jún. 24. 16:54
👍
23. andi6020 (válaszként erre: 7. - Alessandro)
2020. jún. 24. 16:37
Még jó, hogy van ebben is patikasó.
2020. jún. 24. 16:30

Meg se kerdezem miért?

Gondolom nem a tejbegríz recepten vitáztatok össze🤣

2020. jún. 24. 16:26
A fórumnál maradva, főzős pudinggal csináld, tuti nem lesz karcos. A hulala drága, jó bele a sima mezei főzőtejszín is
20. Rebus01 (válaszként erre: 18. - Alessandro)
2020. jún. 24. 16:20

Te nem a kérdésre válaszoltál :)

Viszont ha szakács vagy, én kérek elnézést :)

2020. jún. 24. 16:20
Nem igaz, hogy egy sima meggylevesen képesek vagytok vitatkozni!:)
2020. jún. 24. 16:19
Meggylevest százféleképpen el lehet készíteni. Miért ne próbálhatna meg egy másik variációt? A pudingos csak egy a sok közül.
2020. jún. 24. 16:16
Én is főzőpudinggal készítem.
2020. jún. 24. 16:15
Jó étvágyat :)
15. Ági0830 (válaszként erre: 15. - Rebus01)
2020. jún. 24. 16:08
Pedig jól néz ki az a meggyleves. Én lehet, hogy kipróbálom.
14. 8d00a82c06 (válaszként erre: 14. - Alessandro)
2020. jún. 24. 15:58
Ja, persze...
13. 8d00a82c06 (válaszként erre: 11. - Porkkala)
2020. jún. 24. 15:53

Én tejszínessel szoktam, oké, hogy utána még főzni kell, de finom.

Nekem lisztes habarással lett ilyen szemcsés.

2020. jún. 24. 15:53
Főzőpuding kell bele, én azzal csinálom. Nem szemcsés.
11. Porkkala (válaszként erre: 8. - 8d00a82c06)
2020. jún. 24. 15:52

Köszi:)


És mindenki másnak is! Én is a pudingporra gyanakodtam, lehet "sima" pudingport próbálok ki legközelebb nem ezt a főzés nélkülit..

10. Porkkala (válaszként erre: 3. - NomNom)
2020. jún. 24. 15:51

Nem nézlek hülyének:)))

Egyszer régen hallottam erről a finn városról igen és nagyon megtetszett a neve valamiért :)

9. Porkkala (válaszként erre: 2. - Franc22)
2020. jún. 24. 15:50

Liszt nem volt benne :)

Csak pudingpor :)

8. 8d00a82c06 (válaszként erre: 7. - Alessandro)
2020. jún. 24. 15:47

Miért kell másokra erőltetni?

Ha egyszer azt mondta, hogy ízre finom akkor finom!

2020. jún. 24. 15:40

Ha igazán finomat akarsz csinálni:


[link]

6. 8d00a82c06 (válaszként erre: 1. - Porkkala)
2020. jún. 24. 15:32
Én főzőpudinggal csinálom. Lehet hogy a puding volt a hibás.
5. Beja
2020. jún. 24. 15:15

Szia!


Talán a pudingportól? Én is hasonlóképpen csinálom, de sosem szemcsés/karcos.

4. Franc22 (válaszként erre: 1. - Porkkala)
2020. jún. 24. 15:15
A puding nem vegyült el.
1 2 3

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook