Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Szerintetek mitől lett a meggylevesem szemcsés/karcos? fórum

Szerintetek mitől lett a meggylevesem szemcsés/karcos? (tudásbázis kérdés)


1 2 3
62. Ghost👻 (válaszként erre: 61. - Porkkala)
jún. 29. 19:54
3 az igazság! ☺️
jún. 29. 19:53

Sziasztok!

Most készültem el a levessel ismét!

Most nem lett karcos!

A puding hibája volt mert azt most lecseréltem :)

Persze nem lehet minden tökéletes,most meg az íze nem lett 100%-os!:D Finom lett,de ez a meggy sokkal savanyúbb volt mint a múltkori.

Na majd harmadjára :D :D

60. Ghost👻 (válaszként erre: 45. - Bless the child)
jún. 29. 12:27

Ne megcsináltad?

Én ma málna krémlevest főztem.

59. Porkkala (válaszként erre: 45. - Bless the child)
jún. 25. 09:58
Jó étvágyat hozzá! :)
58. Guruljka (válaszként erre: 39. - Garabonciás)
jún. 24. 20:38

Én az almalevest szeretem tejfölösen. Nem gondoltam volna, de nagyon finom. Mármint úgy kétévente, amikor főzök magamnak.

Bevallom, meggylevest valószínűleg az óvodában ettem utoljára, itt helyben nem is árulnak ilyesmit, hogy meggy.

Általában nem eszünk két fogást, így levest sem. A fiam hetente evett az oviban gyümölcslevest vagy főzeléket, ez volt az egyik oka, hogy hamar akart felnőtt lenni.

57. Piroska52 (válaszként erre: 56. - Bless the child)
jún. 24. 19:56
Na most akkor a kardomba dőlök,
56. Bless the child (válaszként erre: 53. - Piroska52)
jún. 24. 19:33
Hát Piroska, most aztán kikerültél a slepp körből😂
55. Piroska52 (válaszként erre: 54. - Ghost👻)
jún. 24. 19:29
Majd hétvégén akarok,megyek a szemem fényéhez,és nehogy a fiúk éhen haljanak,
54. Ghost👻 (válaszként erre: 50. - Bless the child)
jún. 24. 19:27
Nálunk Kolozsvári rakott káposzta lesz! ☺️
53. Piroska52 (válaszként erre: 52. - Bless the child)
jún. 24. 19:27
Mert pocsékolsz,
52. Bless the child (válaszként erre: 51. - Piroska52)
jún. 24. 19:27
Most dobtam ki a maradékot
51. Piroska52 (válaszként erre: 50. - Bless the child)
jún. 24. 19:26
Krumplis tészta,
jún. 24. 19:26
Én maradok a főzőtejszínnél, azt szeretik a csajaim. Mi legyen a második?
49. Piroska52 (válaszként erre: 46. - Ghost👻)
jún. 24. 19:25
Nem,ennyi,
jún. 24. 19:25
Mert te vagy, legalábbis ezek szerint! 😉😂
jún. 24. 19:25
Most már én is,tejfőllel meg pudigporral,
jún. 24. 19:24

Higyjen amit akar!

Ne foglalkozz vele!

Ártó szellemek ellen beválik a só a sarokba. Ellene szórunk patikasót a sarokba! 😉

jún. 24. 19:23
A lényeg: holnap főzök meggylevest, annyira felcsigázott
jún. 24. 19:18
Hogy egy meggylevesből mi lesz?
43. Rebus01 (válaszként erre: 43. - Piroska52)
jún. 24. 19:18
Én nem.
42. Ghost👻 (válaszként erre: 40. - Porkkala)
jún. 24. 19:05

Ugyan ne aggódj, a vita előfordul!

Szíved-lelked benne, sikerülni fog!

41. Porkkala (válaszként erre: 35. - Mmacus)
jún. 24. 18:47

Hm ez is meggondolandó,észre nem vettem,hogy belekerült volna mag..ha meg véletlen esett bele, akkor azért nem tudok róla :D

De legközelebb erre is extrán figyelek majd,köszönöm!

jún. 24. 18:46

Huhh most volt időm visszaolvasni,nem volt szándékomban viszályt szítani :D


Köszönöm szépen a válaszokat,a jövő héten újra elkészítem és rendes főzőpudingot használok majd! Beszámolok róla hogy az volt e a hibás! Kicsit kapkodtam vele,lehet nem is dolgoztam el annyira nagyon alaposan a tejszínnel....


Amúgy azért hulalát használtam, mert laktózérzékeny vagyok és laktózmentes tejszín épp nem volt itthon. :) De szerintem teljesen jó volt ez is bele az íze tényleg (számomra) tökéletes volt! A hőkiegyenlítés is sikerült szerintem mert nem csomós lett,és nem csapódott ki se a tejszín.

jún. 24. 18:15
De tejfollel a legfinomabb egyebkent, jobb szeretem mint tejjel vagy tejszinnel.
jún. 24. 18:14
Nekem ha habarassal csinalom, tejfollel leginkabb, akkor szokott ilyen lenni. Osszeall csomokba, pedig jol elszoktam keverni. Nem jol mukodik biztos a hőkiegyenlitesem. 😁 De pudingnal nincs ilyen problema.
37. Guruljka (válaszként erre: 35. - Mmacus)
jún. 24. 18:04
Én a fahéjra gondolok, vagy hogy a szegfűszeg szétfőtt benne.
jún. 24. 18:03
Juhász Ferenc-kötetet az ilyennek!
35. mmacus (válaszként erre: 1. - Porkkala)
jún. 24. 17:53
Buta kérdés, de nem került véletlenül egy mag a turmixolt levesbe? Az karcolhat... A pudingpor esetleg picit csomós, de nem hinném, hogy karcol.
34. Piroska52 (válaszként erre: 33. - Guruljka)
jún. 24. 17:48
,,,Mindenki másképp csinálja,,,
jún. 24. 17:44
Én ritkán főzök pudingot, de nem feltétlenül pudingporból.
1 2 3

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2020, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook