Szerintetek miért divat manapság "anorexiásnak lenni"? (beszélgetés)
Nem, persze hogy nem Te vagy béna, ez egyértelmű volt amúgy is:D :P
Druszám? Neeem:)
na akkor nem is Én vagyok a béna:D
Mi az, a druszád lettem időközben;) ?
:DD
Szerintem fórumokon nem is lehet ilyet csinálni:)
Naplódban próbálkozzál kiscsillag:D
hehe, nem jött össze:DDD
Hát, ha ez jó, akkor elfogadom:)
<font color=deeppink>
na ez nem jött össze:D
akkor örülj h neked ennyire sok eszed van:) és nem csinálsz ilyeneket!
üdv
Mi bajom lenne Veled?
SEMMI:).
<font color=deeppink>
Csak fogadd el a jót:)!
Mi bajod velem? Volt elég zűr a családomban ahhoz, hogy ezt ki merjem jelenteni, hogy lett volna rá okom... egy életre bennem marad minden, de küzdök, hogy jobb életem legyen, és csak ez számít! A másik meg a súlyfeleslegem! Nem szeretem így magam, de ezért is küzdök... és talán nekem nagyobb okom van rá, hogy így ne szeressem magam mint annak, aki itt sírdogál hogy fogynia kell, holott inkább fel kellene kapkodnia pár kilót!
PONT :)
Barmilyen oriasi gondjaim is voltak vagy lennenek annyi magamhoz valo eszem mindig volt hogy ilyeneket ne csinaljak...a cigit meg az alkoholt nem lehet ehhez hasonlitani,meg a drogot se.Nekem is vannak gyengebb napjaim ,nehezsegeim,de ahelyett hogy vagdossam magam a megoldast keresem ,mert mindenre van megoldas ,csak meg kell talalni.
Es most amit irok akinek nem inge ne vegye magara ,de ha vki huje metrt kell vagja magat ?azert hogy mas is lasssa hogy az?? Hat en ezt soha nem fogom megerteni...ahhjozz szerencsere tul sok eszem van.:)I'M TOO OLD FOR THIS SHIT:)
Most nem azért, de szerintem senki nem azért csinálja, mert jól esik neki, vagy mert ez az életcélja..., hogy teljesen tönkremenjen.
Ezt nem lehet tervezni, hogy "én most pengézni fogok", egyszerűen csak egy adott érzelmi állapotban felborul a normális értékrend. Ez nem csak a pengézésre igaz- cigi, drogok, alkohol, játékgép, evés, stb. - Vajon miért van az, hogy értelmes emberek, sokszor egyetemet végzettek, orvosok is cigiznek, vagy alkoholisták lesznek? Hiába van ráírva a dobozra, hogy rákot okoz, hiába tudja az ember, hogy a túlevéssel árt a szervezetének, hiába tudja, hogy az alkohol nem oldja meg a gondjait mégis csinálják, és nem azért, mert nincs annyi eszük, hogy felfogják, hogy amit tesznek az káros. Egyszerűen vannak gyengébb napjaink, hullámvölgyek, amikből nehéz kilábalni, és józanul gondolkozni. Viszont, aki nem élt át hasonlót persze értetlenül áll előtte, hogy miért csinálja, ha tudja, hogy rossz?
Hat normalis ember semmilyen korulmeny miatt nem csinal ilyent az biztos....De igazad van ,ha vkinek ez jolesik vagy igy kepzeli el az elet lenyeget hat csinalja...Ha pedig tudja hogy nem jo amit csinal es megis csinalja az...hat nem tudom hogy fogalmazzak:P
De orulok hogy te mar helyrejottel:),de en mar ki vagyok borulva a tematol:(
Nyugodj meg, figyelmesen olvastam! :P
Azt ajánlom, hogy akkor akarjál is meggyógyulni!
És én itt pontot is teszek a mondanivalóm végére. :)
Aha, de Te beteg vagy, szóval jobb lenne ha sürgősen keresnél egy pszichológust, és ezzel itt nem "dicsekedni" kellene hanem szembenézni a problémával.
Megyek is innen gyorsan...
További ajánlott fórumok:
- Ciki manapság bejárónőnek lenni?
- Dauert szeretnék, szerintetek divat még manapság a spiráldauer?
- Miért divat manapság a válás? Miért nem tartanak ki egymás mellett az emberek?
- Jó-e, hogy divathóbort manapság a vadászgörény tartása?
- Milyen nagycsaládosnak lenni manapság?
- Mi a divat, a menő manapság ballagási csokor tekintetében? Divat még a bonbonból kötött csokor?