Szerintetek mi kell ahhoz, hogy egy gyerek ne tudjon szocializálódni? (beszélgetés)
Nem kéne mások véleményére adni!
Énekelni jó! :D
Ezen az adón rengeteg jó zene van, és én bizony velük fújom! Gondolom, ha valaki az ajtónk előtt áll, hallja.Közel a konyha...
Énekeljen ő is!!! :D
Igaz is,Dreddnek valami labdajáték jobb lenne, persze ha elért márvalami erőnlétet.
Megtapasztalná, hogy a csapatjáték mennyire jó.
De jó.
Én csak halkan, mert itt az a felfogás, hogy az a felnőtt, aki magában énekel, nyilvánvalóan ittas.
A táncika nem az én máfajom, de már előfordult :D
A mozgás Dreddnek is nagyon kellene, az tény. Talán futni járhatna, az a megfelelő cipőtől eltekintve olcsó is.
:D :D :D
Na! De igazán ugye, Dreddnek tettem be, mert lelki sérült, depis, nyüzüge alak lehet. Nagy szüksége lenne egy kis mozgásra, erősítésre, hogy a 170 centijével is komoly férfinek nézhessen ki! ;)
Senkinek sem árt a mozgás, jót tesz testnek szellemnek!
Főzés közben retro rádiót hallgatom. Énekelek, táncikálok... :D Mióta világ a világ, mindig énekelgetek.
Elolvastam. Jó, hogy megjelent, de újat nem igazán mondott.
Ami azt illeti, engem a társasági vonzata kevésbé csalogat, mert élénken el tudom képzelni a társaság reakcióját, ha a 60 évemmel és a kis pocakommal beállítanék. Az meg már az ár kérdése, tudnék-e rendszeresen járni, hogy a haladásommal igazoljam magam.
Mivel viszont általában kerülöm a rendszeresség kényszerét, erre árengedmény esetén is kevés esélyt látok.
Van itthon súlyzóm, de a gumiszalagot pótolni kell már. És az elgurult antilustamint is meg kellene találni.
Mondom én, hogy leültem lelkileg. Nem is most, már két éve.
Jó, elolvasom.
Olyna szívesen néznék el néha konditerembe, de csak egy van, az is a városban.
:D
Olvass bele!
Szerintem ez egy jó kis cikk.
Nem kell hozzá feltétlen konditerem!
Bal lábbal tetszett felkelni kedveském??? :D
;)
Na ugye?
A mentális egészségért!
Jót tenne neked, hogy ne legyél olyan kis nyápic!
Nemcsak az izomtömeget növeli, a sérülésveszélyt csökkenti, vagy a csontokra van jótékony hatással, ha a testmozgást rendszeresen némi súlyzózással egészítjük ki, hanem a lelki egészséget is látványosan javíthatja. Az erősítő edzések ugyanis kifejezetten hatásosak a depresszió leküzdésében.
én már nem voltam fiatal,mikor elköltöztem hazulról.35 éves,a lányom 7 éves volt.a húgom azt mondta,ő ilyen rozoga házba be nem költözne.hát nem volt fáklyásmenet,volt,amikor a konyhában a vödörbe befagyott a víz.aztán szép lassan rendbe hoztam.
a húgom meg az anyámmal utálkozik nap,mint nap,hát nehéz egy öreggel együtt élni,de most már ez az élete.könnyebb volt a meleg lakásba hazajönni,mint nekem cipelni a gyereket,este hat órakor begyújtani,aztán még valamit kotyvasztani is.meg vágni azt a rengeteg fát,a kályhát samottozni.senkinek nem kívánnám.
Segíteni csak annak lehet, aki belátja, hogy rosszul látja a dolgokat.
De ő semmin nem akar változtatni. Csakis a szülei a hibásak, de azért rajtuk élősködik. Mi lesz, ha magára marad? 31 éves, aki annyira képes, mint egy ovis. Bocs ovisok! ;)
További ajánlott fórumok:
- Mi kell ahhoz, hogy egy 46 éves nő három kamaszgyerekkel párt tudjon találni, mivel nekem ez eddig nem sikerült
- Hogyan éritek el, hogy serdülő gyereketek időben lefeküdjön, és reggel fel tudjon kelni, ne késsen el az iskolából?
- Hogyan fejleszthető egy hiperaktív vagy ahhoz közeli gyerek?
- Mikor érdemes kivenni a kiságyból a kiszedhető 2 lécet, hogy a gyerek önállóan tudjon ki-bemászni?
- Mi kell ahhoz, hogy anya és gyermeke között meglegyen az az igazi anya-gyerek viszony?
- Ha a gyerek vezetéknevét át akarja íratni az anya a sajátjára, ahhoz kell az apa beleegyezése?