Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Szerintetek mi bajom a pátkapcsolatokkal vagy egyáltalán való nekem? fórum

Szerintetek mi bajom a pátkapcsolatokkal vagy egyáltalán való nekem? (beszélgetés)

19. Amanda123 (válaszként erre: 18. - Gabucc)
szept. 5. 07:05
Milyen értelemben mentek tönkre?
18. Gabucc
szept. 4. 13:38
Úgy gondolom, hogy aneddig az ember eszik, iszik, alszik; egyszóval él, hosszú távon tönkremegy társ nélkül. Elhiszem, hogy vannak kivételek, én a saját környezetemben azt láttam az évek folyamán, amit ide írtam.
17. Érdekes73 (válaszként erre: 15. - Amanda123)
szept. 4. 10:19
Az nem is kapcsolat ha valakinek lakhatási problémái vannak és becuccol hozzád. Ne írd le magad csak légy válogatósabb szerintem.
16. globus (válaszként erre: 15. - Amanda123)
szept. 4. 09:12

Nahát ha dolgozol, akkor annyira öreg nem lehetsz, hatvanasok-hetvenesek is társra vágynak :)

Nem baj, ha nem szorosban gondolkodsz. Mindketten megtartjátok a függetlenséget, szabadidőt tartalmasan együtt tölthetitek. Mingli kapcsolat a neve. Ha nagyon jól passzoltok, automatikusan többet akartok majd. Ha meg nem, akkor ebben ennyi van.

15. Amanda123 (válaszként erre: 14. - ~ Luna ~)
szept. 4. 08:06
Nem tudom, mert összeköltözni nem szeretnék. Saját lakásom van és én nem adom fel senkiért és nem szeretnék senkit se beköltöztetni. Manapság így is lehet párkapcsolat, de találkozgatás meg olyan, hogy mindent félre kell rúgni miatta. Több műszakban dolgozom és a hétvégét is beleértve, amit muszáj pár évig még csinálni a lakáshitel miatt. Így nehéz.
14. ~ Luna ~ (válaszként erre: 13. - Amanda123)
szept. 3. 21:26
Ha jönne egy férfi, aki szimpatikus és minden igényednek, vágyadnak tökéletesen megfelel, vele elkezdenél egy párkapcsolatot?
13. Amanda123 (válaszként erre: 12. - Érdekes73)
szept. 3. 21:09
Sajnos nem. Öreg vagyok, mint az országút, csak nem tudom melyik. 😀
szept. 3. 11:22
Tényleg rohan az idő azt hittem még huszonéves vagy. Szerintem ne ugorj rögtön fejest minden kapcsolatba nulla információval.
11. Amanda123 (válaszként erre: 10. - ~ Luna ~)
szept. 3. 06:09

Az első piásról nem tudtam, hogy ennyire az. Előtte csak bácsikat láttam alkoholistaként. Az idősebbnél azt hittem, hogy nem zavar a korkülönbség, aztán kiderült, hogy mégis és zugivó is volt. Legelső, akivel együtt voltam, ő meg sajnos hülyébb volt nálam és azzal sem tudok mit kezdeni.

Nem helyeztem magam az ő szintjükre, de személyesen soha senki átlagnak nem tetszettem. Netes ismerkedést nem szeretem, de azok közül szerintem átlagosak vannak.

10. ~ Luna ~ (válaszként erre: 9. - Amanda123)
szept. 3. 00:10

Szerintem nem bevonzod ezeket az alakokat, hanem te, saját magadat helyezed az ő szintjükre.

Akikkel mostanában ismerkedtél, ők milyenek lettek volna?

9. Amanda123 (válaszként erre: 3. - Alinka01)
szept. 2. 23:55
Tudom az okát szerintem, de elfelejtettem leírni. Feltűnő testi rendellenességem van és az átlagosnak soha nem tetszettem. Öltözék és smink is van, elhízva sem vagyok, csak a "normálisaknak" nem elfogadott egy ilyen testi hiba.
8. Amaunet (válaszként erre: 1. - Amanda123)
szept. 2. 20:46

"Valahogyan a párkapcsolatról az jut eszembe, hogy kötöttség és kötelezettség."

Akkor miért akarsz párkapcsolatot?

Kicsit lazábban kéne venni ezt a dolgot.

Társaságba, rendezvényekre kéne járni, szóba elegyedni másokkal, ismerkedni. Egy független, önálló, jókedélyű nő mindig vonzó.

És nem kell ám mindenkit befogadnod!:) Nem kell elköteleződni senki mellett, míg kellően meg nem ismered.

7. hesztike2000 (válaszként erre: 6. - ~ Luna ~)
szept. 2. 19:24

Akkor itt a téma zárható, merthogy én meg veled értek egyet :)

Nem szégyen megkeresni egy pszichologust, hátha...

Nem fog megfelelő férfit szervírozni, de valami nem úgy működik benned mint a nagy többségben/meg ne sértődj/

6. ~ Luna ~ (válaszként erre: 5. - Fokhagyma)
szept. 2. 19:12
Egyetértek minden szóval ❤️
5. fokhagyma (válaszként erre: 4. - 55Judit)
szept. 2. 19:08

Valóban csak a magad nevében mondhatod, mert rossz tapasztalatod van. Én a magam nevében azt mondom, hogy több az előnye, mint a hátránya. Egy szerelmen/szereteten, kölcsönös tiszteleten alapuló házasság csak előnyökkel jár, még akkor is, ha néha vannak kisebb nézeteltérések. Alkalmazkodni természetesen mindkét félnek kell, de ha a mély érzések megvannak, akkor ez nem nehéz.

Fi még találhat magához illő férfit, még akkor is, ha eddig nem sikerült. Én inkább erre biztatom, és nem arra, hogy törődjön bele, hogy magányos marad.

4. 55Judit (válaszként erre: 1. - Amanda123)
szept. 2. 18:12

"Valahogyan a párkapcsolatról az jut eszembe, hogy kötöttség és kötelezettség." Mert az. Aki ezt tagadja, az hazudik. Az utolsó néhány sorodból azt érzem ki, hogy te nem akarsz társkapcsolatot.

Nekem sincs szükségem a társas élet velejáróira. Több a hátránya mint az előnye. Ezt a magam nevében mondom. Ezért vagyok egyedül, és semmi baj nincs ezzel. megvan a nyugalmam, békém, senki nem akarja diktálni hogy mit mikor, és nincs is kedvem kerülgetni senkit.

Te is érezd jól magad! Ami nem megy, nem kell erőltetni!

3. alinka01 (válaszként erre: 1. - Amanda123)
szept. 2. 17:15
Mintha a kötődéssel lenne gondod. És mert nem sugárzol megnyugtató légkört magad körül, a zűrös férfiakat vonzod be. Érdemes lenne visszább menni az életed történéseiben, hátha valami magyarázatra lelsz. De egy jó pszichológus sokat segíthetne, aki a kötődési problémákra specializálódott.
2. Amanda123 (válaszként erre: 1. - Amanda123)
szept. 2. 16:58
Nem kezdenem, hanem küzdenem. Azt a minimálisat , amit elértem, ahhoz senki nem adott, mindenért megszenvedtem.
szept. 2. 16:57

Évek óta egyedül élek 40 évesen. Mindig elég fura embereket vonzottam be, ami utólag derült ki. Normálisan élek, de agyilag lehet nem vagyok százas. Tisztaság van nálam és sportosabb alkat vagyok, de néha egyéb okokból elmaradt az edzés. Ehhez képest a kövéreknek, idősenbeknek és alkoholistáknak tetszem általában. Akikkel együtt voltam, azokból 2 alkesz volt, mint utólag kiderült és az egyiktől alig tudtam szabadulni. Együtt is laktunk. Rendetlen volt és mellettem tanult meg valamennyire rendet tartani. Másikat hamar reptettem, meg idősebb is volt 15 évvel. Én túl aktív vagyok és hozzá képest főleg.

Most évek múltán lehetne lehetőségem ismerkedni, de csak neten, amit egy hét múlva töröltem, mert besokallok az örök irogatástól. Lett volna, aki 2 órára lakik innen, de neki megmondtam, hogy engem zavar a távolság. Én nem fogok biztos utazgatni és nála aludni. Az ilyennel meg örökké a telefonon kellene lógni. Az a másik, ami zavar a párkapcsolatban, hogy állandóan írni kell vagy telefonálni. Volt egy másik, akivel találkoztam és már a találkozó gondolatától már fura érzés lett a gyomromban. Mint a hányinger meg az émelygés keveréke és nem pozitív értelemben. Valahogyan a párkapcsolatról az jut eszembe, hogy kötöttség és kötelezettség. Ha már 5 éve legalább fixen egyedül vagyok, akkor ez így is marad örökre? Net szerint vagy a negatív élmenyekből ered és van erre terápia, másik meg hogy régóta egyedül vagyok és ezért ellenzi a testem az egészet. Ilyenkor mi a teendő? Igaz, túl sok mindent éltem át és kellett kezdenem egyedül eleget, lehet ez is közrejátszik? Van talán egy erősödő kiégésem is, depresszió az alap.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2026, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Hoxa Facebook