Szerintetek mennyire gáz, ha átüt a bimbó? (beszélgetés)
Engem zavarna.
Egyébként nem szorulok melltartóra.
Otthon nem hordok melltartót.
Házon kívül pedig vállpántos beépített szivacsos biszbaszt hordok.
Engem nem zavar más mellbimbója .
Konstatálom ,hogy lehet ez kicsit sok ,de ő dolga.
Megjegyzem, én miniszoknyában is meztelenül érezném magam, sőt hosszabb szoknyában is."
na, de milllen skót lennél akkor?...-))
Nem szeretem a melltartót, de anélkül nem mennék el sehova.
Inkább az gáz, mikor van vékony melltartó, mégis látszik a bimbó, és ugyanolyan löttyedt mintha nem lenne rajta.
Akkor minek a melltartó?
Ocsmány, gusztustalan, igénytelen?
Szerintem ti a saját testeteket sem szeretitek.
Bizonyos helyzetekben illetlen, meg egyébként is kellemetlen, ugyanis mindenki szeme odatéved, persze van akit ez nem zavar.
Régen milyen lehetett, mikor még nem volt formázott melltartó meg tapasz? 🙄
Nekem, mint férfinek, tetszik. Viszont, ha nő lennék próbálnám amennyire lehet rejteni, mert szinte meztelenül érezném magam, és szégyellős vagyok.
Megjegyzem, én miniszoknyában is meztelenül érezném magam, sőt hosszabb szoknyában is.
Ha tárgyalásra megyek egy vékony selyemblúzban akkor igenis szempont öltözködésnél, hogy a melltartó seamless legyen, mert sem a csipke, sem a melltartópànt/varrás, pláne nem a bimbó nem odaillő. Tetszik vagy nem tetszik. Sem magunkkal szemben, sem tárgyalópartnerrel szemben sem fair.
Volt ilyen gazdasági igazgatónk, aki nem egyszer ment banki tárgyalásra "bimbókkal", közönséges volt, zavarbaejtő és egyáltalán nem professzionális. Rá is nyomta a bélyegét a tárgyalás eredményére.
Amúgy abszolút a mi hibánk volt, hiába volt jó képességű, az ilyen facságai miatt nem arra a polcra volt való ahova tettük. Elváltak útjaink, mert hátratettük, ami viszont bántotta az egoját, felmondott. Végül el is tűnt a nagyvállalati közeg "premier plán" részéről. Több mint 1 évig munkanélkül volt, végül nem mutogatni való háttérmelós lett. Rosszul mérte fel, szűk ez a közeg ehhez, csak a saját h.lyesége hátráltatta/hátráltatja a karrierjét, mert a kinézet igenis számít.
Olyan qrva nehéz helyhez, szituhoz, közeghez megfelelően felöltözni?
Megelőztél. Már ami a hideget illeti. Mert ilyenkor akaratlanul is megkeményedik a bimbó és feltűnővé válik.
Szóval ilyenkor mondhatja bárki, hogy "illetlen, igénytelen, és micsoda céda az, akinek kidomborodik, biztos a pasik figyelmére éhezik ez a nő, stb..." - mert abban biztos vagyok, hogy sokan tesznek (legalább magukban) ilyen és hasonló megjegyzéseket.
Egyébként egy nőt leginkább egészen más miatt néznek meg a férfiak. Egy szép mellű nőt megnéznek anélkül is, hogy kidomborodna a bimbója.
Arról nem is beszélek, hogy sok nőnek egyáltalán nincs szüksége melltartóra. És ha neki melltartó nélkül kényelmes, akkor senki kedvéért nem fogja cicifixbe préselni a melleit, hogy nehogy megjegyzést kapjon.
Sztem gáz. Persze attól függ mit szeretnél, hogy mindenki a melledet bámulja, akkor jó ötlet. Vagy ha pl örömlány vagy, akkor is előnyös.
Más esetben sztem igénytelenség.
Hát ha ezt a kérdést nem egy betétes, pelenkás, stb micsoda kérdezi, akkor szerintem nem gáz, de én se szeretem ha látszik.
Én nagyon későn kezdtem melltartót hordani és csak azért, mert volt olyan ruhám, ami csinosabb volt rajtam melltartóval.
Kb. 47 éves voltam, amikor egy kolléganőm mondta, hogy ő olyan melltartót vásárol, amiben vékony szivacs van, azaz nem túl push ap, mert zavarja, ha látszik.
Na, itt jött el nekem is ez a pillanat. Azóta én is csak ilyet veszek, mert már engem is zavar.
Az, hogy más mit hord, mi látszik, nem érdekel és nem gondolok semmit bele.
Viszont lehet kapni olyan mesterséges bimbót is, amit ha behelyeznek a ruha alá, állandó dudorodást mutat.
Van akinek ez jó pontot jelent... :)
További ajánlott fórumok:
- Orchideámon az alsó bimbók leszáradtak. Mi lehet az oka?
- Miért szívja vérhólyagosra a picikém a bimbómat?
- Nincsenek bimbók a muskátlikon, most sok a virág, de később?
- Letört egy nagy hajtás a futómuskátlimról, ami tele volt új bimbókkal. Megmenthető v. hogy, le lehet gyökereztetni?
- Elhervadtak a fokföldi ibolyám virágai és a bimbók is, mi lehet az oka?
- Miért van az, hogy a lepkeorchideáról virágzás előtt a bimbók leszáradnak?