Szerintetek már nem vagyok neki olyan fontos? /Bővebben az első hozzászólásban/ (beszélgetés)
Eddig nem éreztem, mert minden rendben volt köztünk. Csak ez a telefonos dolog bizonytalanított el
Ha jól emlékszem valami Apró vezetéknevű személy
Engem az szomorít el,hogy ebből ilyen következtetést vonsz le..
Ha megcsalna biztos nem vehetnéd kezedbe a telóját:DDD-ha esze van.
Szerintem már nem éri meg vele foglalkozni, a következő lépés az lesz, hogy ki is töröl a telefonkönyvből!
Keress mást!
Jézus ne. Na az már baj.
Mióta érzed, hogy nagy a baj? Nézd meg, ki az első férfi a telefonjában, ki tudja..??
Ez annyira szomorú:(
Szerintem ebben nincs semmi:)megemlíthetted volna,minthogy feleslegesen idegesítsd magad.:)
egyébként praktikus megoldás is lehet arra nem gondoltál?
le anya fel apa:DDD első ..utolsó..
Hát más lehetőséget már én sem látok.
Itt nagy a baj.
Talán azért az édesanyja az első, mert úgy van beírva, hogy ANYA:D
Remélem ezt te sem gondolod komolyan:D
A-nya
Z-ubornyák
Mivel az enyémen már nem volt pénz így fizetés előtt az övével telefonáltam. Kerestem azt a személyt akit fel szerettem volna hívni és akkor láttam meg ezt a dolgot.
Azóta nem tudok napirendre térni felette.
Az rendben hogy az édesanyja, az első, de hogy én az utolsó.... :-(((((
További ajánlott fórumok:
- Nem vagyok neki elég fontos?
- Nem vagyok fontos neki? Mit jelent ha azonnal válaszol az üzeneteimre, de semlegesen?
- 18 napja késik, 2 negatív teszt, bővebben a hozzaszólásban. Új vagyok kíméljetek :)
- Fogászati implantátum (mivel a tervezési fázisban vagyok, a többi a hozzászólásban))
- Hogyan tudok hozzászólni és lájkolni FB-on (telefonon) személyként, ha admin vagyok egy oldalon?
- Új naplót felvinni hogy lehet?Kérdezi hogy előző napló, hozzászólás, stb.tiszta gyagya vagyok?