Szerintetek is az az egészséges ha minden wc-zés után lezuhanyzunk? (tudásbázis)
Ja és a férjem kifejezetten értékelte bennem,hogy ennyire higiénikus vagyok........a mai világban ez nem természetes sajna :(
Főleg férfiaknál vezetném be!!Persze csak nagy wc után!
Mindenképp az a leghigiénikusabb! Elég, ha csak alul mosod meg magad.
Nekem valahogy ez a nedves törlőkendő nem a legjobb, akkor jó, ha nem vagy otthon.
Bármit kitalálhatnak, a mosakodást nem váltja fel semmi!!!
"nagyobb" dolog után minimum "alvázmosás"
ki sem tudnék jönni a fürdőszobából anélkül.
Rendesen zuhanyozni...?! Nem hinném! A bőrödnek biztos, hogy nem egészséges! Kiszárad mint állat!
Sztem, ha nagyon zavar, csak a fenekedet mosd meg esetleg! Pl.: bidé!...????
Ezt komolyan gondolod?
Hát, ha mondjuk hasmenésed van, nem árt, amúgy felesleges:)
:)))
ez tényleg "jó"! :))
nekem is van hasonló:egyszer jöttem busszal haza egy hosszú útról.leszálltam,s éreztem,h el kellene mennem pipilni,de mivel nem lakunk messze a megállótól,gondoltam csak kibírom...igen vmeddig sikerült is,de amikor a célegyenesbe kerültem elérkezett a vég:hát,jöjjön aminek jönnie kell:végigcsurgott a lábszáramon...:))) az volt a szerencsém,h nyár volt és szoknya volt rajtam+papucs és SÖTÉT volt,úgyhogy nem látott senki,s a legnagyobb mázli,h én nem befostam!!! :)))
Mások a műszaki jellemzőitek.
Csodálatos dolog egy női alfél!
Minden wc-zés után kicsit durva lenne. Ha fázom, akkor 20 percenként is képes vagyok pipilni, ilyen gyakran tusolni... Ez még nekem is sok, pedig én reggel-este tusolok, de ez bőven elég.
De ha a kaksiról lenne csak szó, akkor is a párom napi háromszor is tusolhatna még az esti tusolásán kívül. :P
Persze kaksi után meg kell mosakodni, akinek nincs bidé, annak ott a lavór vagy a nedves törlőkendő. És pipi után se árt legalább a törlőkendőt használni, hisz rengeteg baci van a sárga "nedüben".
De a nagydolog után kötelező lenne a tisztálkodás - persze nem a tusolás -, hisz olyan baktériumok lesznek ilyenkor a popinkon, ami ha beizzad az ember és eljut a húgycsőnyíláshoz, akkor hólyaghurutunk lesz, ha pedig a hüvelynyíláshoz, akkor hüvelygombánk lesz...
Örülök, hogy megjavult a kedved! :)
Régen jártam itt.
Tok sz@r hangulatban ebredtem,de olyan jot rohogtem a hozzaszolasaidon!:)))Meghozta a kedvem,koszi:)
Amugy nekunk is bide van,nem gyozok halalkodni hogy letezik a vilagon.
Nem hinném,és szerintem még nem találták ki a hordozható,feldobom semmi,le esik zuhany kabint!Kell egy kis baci,ettől leszünk ellen állóbbak!
És ha minden megy simán,nem matatunk benne könyékig!
És ha valaki egy héten csak 2-3xor dob egy barnát???:D
Nedves törlövel egyetértek, de ha megteheted akkor bidé.)))
További ajánlott fórumok:
- Kívánj minden nap Jó Egészséget!
- Te mi mindent teszel meg azért, hogy egészséges légy?
- Kamilla tea mindennapos fogyasztásra egészséges?
- Könnyen elkészíthető, egészséges ételek a mindennapokra
- Nagyjából mennyit költ egy fő élelmiszerre 1 hónapban? (ha próbál egészségesen táplálkozni, de nem mindenből a legdrágábbat veszi)
- Búzacsíra és társai... Várok minden hasznos tippet az egészséges táplálkozással kapcsolatban!